2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım biraz geç oldu ama ikili test 11-13. haftalar arasında oluyor. seni bunun için çağırdı sanırım

canım bende 5+6 da alttan bakıldığında bile kalp atımı görüldü. Sıkıntı yapma sakincene git ve bebişinin kalp atışını dinle

kelebek canım doktorun progestan vermiş. Korkma benim kesenin kenarında kanama alanı vardı 2. kutuma başladık. ilk kutum 200 mg olandandı ama fitil olarak kullandırıyor dr'um.
İkinci kutuyu 100 mg yazmış sabah 1 akşam 2 tane atıyorum. Korkma, ağır işler yapma çok koşturma bebişlerimizi kucaklarımıza alıcaz inşallah sağlıkla

nasil bir isyeri orasi? Turkiye'de kapali mekanlarda hala sigara iciliyor mu? konussana is arkadaslarinla ya da patronunla, durumunu bilmiyorlar mi? bilip de yapmaya devam ediyorlarsa sikayet edemiyo musun zabitaya?

cnm patronlarda içiyo herkes içiyor kimi şikayet edeyimki tanıdık yanında çalışıyorum
kimsede gelip kontrol etmiyor.

doner ekmegimi de yiyorum, gazozumu da iciyorum, meyve ve sutu de goturuyorum...yemekler acili ve kafi miktarda tuzlu...yani normal hayatta ne yapiyorsam onu yapiyorum, nikotin ve kafein haric...

bende sana katılıyorum canım..burda bir çok hamile bayanın çok fazla evhamlı olduğunu gördüm...kızlar biraz rahat olun..canınız ne istiyorsa onu yiyin tabi ayrı bir hastalığınız yoksa...banada herkes ay şunu yemelisin bunu yemelisin diye tutturuyor..yeteri miktarda kalsiyum almaya çalışıyorum onun dışında acılıda yiyorum tuzluda..

lynne ben de folik asit kullaniyorum. zaten dr a folik asitle greyfurt yememin bir sakincasi var mi diye sordum hergun yarim greyfurt yemek istiyorum hasta olmamak icin dedim. ye tabi hic bir sakincadi yok hatta iyi bile yapmis olursun dedi. ama oturup iki buyuk greyfurtta yemiyorum, yarim yetiyor. ya ben kivi, greyfurt ve ayvaya cok duskun oldum. ama her gun de tuketmiyorum greyfurtu sira gelmiyor . bu defigim meyvelerle donusumlu tuketiyorum.

Son düzenleme:
Birisi nasılsın diye sorduğunda iyiyim dersem 2 gün bulantıdan ölüyorum resmen. Ama artık soranlara midem bulanıyo ama bunlar güzel bulantılar hiç şikayetim yok diyorum şimdi maşallah süperim. Akşam ceviz, süt, ıspanak, çorba her şey yedim içtim. :) Bu sabah da güzelce böreğimi yedim kahvaltıda.

Hanımlar günaydın... Sabah uyanınca mide bulantısı olup kahvaltıyı zorla yapıp yine de bulantısı geçmeyen var mı Ve gün boyu devam eden kusamıyorum ama çok bulanınca afederseniz öğürtü yapıyor gözlerimden yaş geliyor? Doktor reni şurup verdi daha almadım haftaya gidince sorarım dedim dayanabilecem mi bilemiyorum. Siz mide bulantısı için iaç kullanıyorsanız isimlerini yazar mısınız?

bu bendede oluyor. cumartesi günü mevlüt vardı orda çok yedim bide hep yemeklere falan yardım ettim, millet o bulantında yok dedi, o günden beri içim dışımda

Günaydın
Benimde dün bulantım vardı ve eyvah başladık biz de diye üzülmüştüm.. Ama bu sabah bomba gibi kalktım. Ne bir bulantı ne ağrı.. Hoş dün istanbulda lodos vardı, baş ağrısı yaptı belki o da mideme vurdu bilmiyorum ki... Bulantısı olanlar bir gün iyi bir gün kötü müsünüz yoksa gayet stabil ve devamlı mı oluyor bulantınız????

Ben de dün senden özenip tarhana çorbası pişirdim. Nasıl iyi geldi bir bilsen.

Tabi insanların düşünmesi lazım. Ama toplumda henüz bu bilinç oturmadı çok...

aynen öyle..Saygı denen bişi yok..

Kızlar çok afedersiniz bugün ishal gibiyim bide kasıklarım adet olacak gibi normal dimi bunlar hala:)midemde bulansammı bulanmasammı hala kararsız :)

Veeeee gayet ölçülü ve düzenli yememe rağmen 2 kilo fazlayım. Anlamadım gitti.Şarküteri yemiyorum, kızartma, şeker yemiyorum, karbonhidrat sınırlı tüketiyorum...Ya şişiyorum ya da su içsem yarıyor şu aralar. İnsan 2 kiloda su toplamaz ki yaaa. Bir yerde okudum zayıf insanlar hamilelikte daha hızlı kilo alıyorlarmış. Benim gibi olan var mı?

Ben 5 hafta bittiğinde kalp atışlarını görmüştüm. Doktor haftaya gel sesini duyalım dedi ama ben sürekli ultrasona girmek istemediğim için gitmedim. 9 haftalıkken de kendisini gördüm. İnşallah kalp atışlarını rahatlıkla duyarsın

aynen anlattığın durumdayım..ne yapacağımı şaşrıdım doktor ilaç vermiyo bana..arada gidip serum alıyorum o rahatlatıyo...sabah bende çok kötüydüm

Kızlar çok afedersiniz bugün ishal gibiyim bide kasıklarım adet olacak gibi normal dimi bunlar hala:)midemde bulansammı bulanmasammı hala kararsız :)

ishal olman kabız olmandan çok daha iyi canım. arada olucak zaten. Ayrıca miğden konusuna şimdiden takılma 8. haftadan itibaren zaten fazlasıyla bulanıcak

İşte benim midem de dün öyleydi. Birseyler yedikçe bulantı kesiliyor ama sonra yine başlıyor.. Arada bir kaç leblebi at ağzına. İshal dışında hepsi normal belirti. Yediğin birsey mi dokundu ya da üşüttünmü de ishal oldun?

10 ocakda kan vermeye gittiğimde 51 dim. cuma günü aynı yerde ölçüldüm 55 çıktım 1 kilosu kıyafet dedi hemşire 54 yani. 1 ayda 3 kg almışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…