2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

işallah yaa gerçekten çok rahatlayacağımı bende biliyorum hep aklımda o var çünkü şu an. teşekkürler canım bu arada.

hadi hayırlı olsun darısı başıma..
ben greyfurtu sordum doktora, yiyebilirisn dedi.. yiyorum valla...

:) sen tezini bir an önce bitirmeye bak, hoca değiştirmek, konu değiştirmek tehlikeli işler kardeş .. sakız gibi uzatırsın süreni...

boy ve kılo olcumu yapıldı...denge hesaplandı suan sınırdayım normal yanı...benden uc gun butun yedıklerımı lıstelememı ıstedı ayrıca bır sayfa dolusu nelerı ne kadar tukettıgımle ılgılı bı dokum yapmamı ıstedıler...bu dokumlere daynarak;

bırıncısı meyve suyu taze sıkılmıs dahı olsa ıcılmeyecekk.....cok fazla meyve tuketımıne gırıyormus
ıkıncısı sımıt ıle yapılan kahvaltılar yapılamayacak..............susam cok yaglı ayrıca proteın var ve sekerlı
ucuncusu 5 zeytın 1 tatlı kasıgı zeytın yagına tekabul edıyor...ıkısınden bırı secılecek
seker ve tuz kesınlıkle tuketılmeyecekkkk
dıyabet hastası gıbı dıyet uygulayacakmısız:)

uzun yuruyus deıl 15 dklık gunde bıkac yuruyus onerırler...

cok sey soyledı deeeeeee................................................................................................................

canim senin ozel bi rahatsizligin mi var? cok sert bir diyet bu...

bunların hepsini uyguluyorum ben zaten. sen ara ara diyetisyenin neler dediğini yaz bize tamam mı?dinleyelim....

kaçıncı haftadasın canım sen ben 10. haftadayım.. zor bir hamilelik geçiriyorum bulantılar mahvetti beni. inşallah sağlıcakla alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza...

kızlar çok sağolun ya şurda 2 satır muhabbetin belini kırmak bile çok rahatlattı beni yarın güzel haberlerle aranıza gelicem işallah. hepinize iyi akşamlarrr kendinize ve dahada önemlisi bebişlerinize iyi bakın

allaha sukur ole bı durumum yok:)))ctesı gunu gebelıkde beslenme dıyet uzmnına gııttım onun anlattıklarını sızınle paylasıyorum...

ben bu diyeti uygulasam asiri strese girerim, zeytinleri saymak da ne demek?
ben de dedim acaba doktorun mu soyledi...doktorun hem ilk uc ay iliskiye ''hicbisey olmaz'' diyip hem de boyle bir diyet veriyorsa sasiracaktim ama diyet uzmaniymis veren...eee, adamlarin isi bu, surekli diyete sokmak

:))sende haklısın kafan karısmıs benım bıle karıstı artık..aıle hekımı bır,kadın dogumcu ıkı,endokrıncı uc ve beslenme uzmanı dort
butun bunların hepsı ıle gorusuyorumm..her kafadan bı ses cıkıyor..muhım olan ırade ona hakımsen mesele kalmıyor

doner ekmegimi de yiyorum, gazozumu da iciyorum, meyve ve sutu de goturuyorum...yemekler acili ve kafi miktarda tuzlu...yani normal hayatta ne yapiyorsam onu yapiyorum, nikotin ve kafein haric...

doner ekmegimi de yiyorum, gazozumu da iciyorum, meyve ve sutu de goturuyorum...yemekler acili ve kafi miktarda tuzlu...yani normal hayatta ne yapiyorsam onu yapiyorum, nikotin ve kafein haric...

yaa bakma bende fazla kasmıyorum kendımı saglıklı olalımda baska bısı ıstemıyorummm sagsalım bebıslerımı ele alalımmm ınsallah

merhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım testlerim pozitif çıkmıştı diye ama dr a gitmeden size yazmak istemedim bugün gittim 5+1 çıktım keseyi gördük çok şükür geç döllenme olmuş zaten bende pko var yumurtlamam düzenli değil buna şükür normal yolla oldu.2yaşında bide kızım var o aşılamayla olmuştu.dr um 10gün sonra tekrar gel dedi şuan adet tarihime göre 26eylül gözüküodu doğum ama bugün 7ekim çıktı sezeryan olucağı için 29eylül falan olucak sanırım...2yıl öncede ekim annesiydim allahım hepimizin bebeklerini sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah...

Bende aynen oyle canim.. Riskli konular haricinde herseye normal devam ediyorum :)

canım gözünaydın bir sorun olmadığına çok sevindim..

ben kalp atışını 7.hftda duydum...inşallah sende duyarsın..

şifayla ilgili bir bilgim yok maalesef..mide bulantısı hormonlarla alakalı ve her bünyeye göre değişiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…