- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
çok güzel canım inş. 9 ay böyle devam nekadar sağlıklı olurr süperrrrrr afiyet olsunnnbe evden ceviz fındık badem koyuyorum bir poşete 1 auç kadr
elma birde yiyorum :)
ben yoğurt çok yiyorum ceviz fındık badem bazen pekmez sulandırıp içiyorum
yoğurdu kendim yapıyorum hazırların hiçbir faydası yokmuş
yerim ben onun minik kalbini allahım sağlıklı ömürler versin o miniğeee darısıda bize inş. benimde yarın dr randevum heycanlıyımSlm kızlarrr
Nasılsınızz, ben dönem sonu yaklaştığo için baya yoğunum bu ararlar, son sınavları yapıtrm hazırla falan derken canım çıkıyor........
Bu arada teyzeleri biz dün kalp atışlarımızı gördük, duyamadık ama olsun zararlı oluyomuş galiba o aletle dinlemek....
Olsunn ben onada razıyımm Allah ım kalp atışlarını daim etsinnnnn. ...(kalbi durucak die çok korkuyrm yinee)
Dr. söyledim bunu iyice paronaya bağlamışsın sen bunu olmadı riskli dönemi atlatana kadar her hafta gelirsin dedi
Haftaya yine gitcemmmm
İnanın o minicik kalbi o kadar güzel atıyo kiiiiiii DArısı sizlerin başınaaaaa
kötü şeyler düşünmee annesi o snei bırakmayacak
hoş geldin aramızaa hayırlı olsun canımmmmm rabbim sağlıkla sıhatle kucaklarımıza lamyıda nasip etsin inş.Güzel anne adayları selam ederiim herkese
Bu topiği ilk ben açayım diye koşturdum ama maşallah taaa kasım ayından açılmış bile
içinize mi doğdu anacım?nasıl ayarlayıp,aralıkta hamiş oldunuz??
ben bu KKnın gediklisiyim,ilk bebeğime de burda yazarak hamile kaldım
2008 eylül annesiyim şimdide inşallah 2012 eylül annesi olacağım
duygularım çok karışık,nerden başlayacağımı bilemiyorum
2008 eylül anneleriyle çoook güzel paylaşımlarımzı,hatta buluşmalarımız oldu hala da oluyor
bundan sonra burda beraberiz inşallah,benim SAT: 2 aralıktı
bugün test yaptım ve silik bir çizgi gördüm,aslında 1 yıldır korunmuyorduk tam da ümitsizliğe kapılacakken
2012 hediyemi allah yolladı çok şükür..
Ben İstanbulda oturuyorum.
Adım:Gül
Meslek:Öğretmen
3 yaşında melek bi kızım var
allah sağlıkla bunu da kucağıma almayı nasip etsin,cümlemize aynı dileklerim geçerli
Öğretmen arkadaşlar var sanırım burda hepsine ayrıca selamlar
paylaşımlarımızın devamını diliyoruuum![]()
Ben evden götürüyorum yemeğimi. Evde portakal sıkıp sütle karıştırıyorum rondoda muz falan onu içiyorum. Okula da kahvaltılıklarımı, öğle yemeğimi,badem fındık meyve her şeyimi götürüyorum :) Ben okulda sabah 9- akşam 18 arası bulunduğum için bu kadar çok. Zaten buna rağmen içim gurulduyo açlıktan. Korkuyorum şimdiden tekerlek gibi olucam diye hehe:))
.
ooo budaa güzelmişii süpersin ellerine sağlık canım afiyet olsun bebişe yarasın