2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

be evden ceviz fındık badem koyuyorum bir poşete 1 auç kadr
elma birde yiyorum :)
ben yoğurt çok yiyorum ceviz fındık badem bazen pekmez sulandırıp içiyorum
yoğurdu kendim yapıyorum hazırların hiçbir faydası yokmuş
çok güzel canım inş. 9 ay böyle devam nekadar sağlıklı olurr süperrrrrr afiyet olsunnn

Slm kızlarrr
Nasılsınızz, ben dönem sonu yaklaştığo için baya yoğunum bu ararlar, son sınavları yapıtrm hazırla falan derken canım çıkıyor........
Bu arada teyzeleri biz dün kalp atışlarımızı gördük, duyamadık ama olsun zararlı oluyomuş galiba o aletle dinlemek....
Olsunn ben onada razıyımm Allah ım kalp atışlarını daim etsinnnnn. ...(kalbi durucak die çok korkuyrm yinee)
Dr. söyledim bunu iyice paronaya bağlamışsın sen bunu olmadı riskli dönemi atlatana kadar her hafta gelirsin dedi
Haftaya yine gitcemmmm
İnanın o minicik kalbi o kadar güzel atıyo kiiiiiii DArısı sizlerin başınaaaaa
yerim ben onun minik kalbini allahım sağlıklı ömürler versin o miniğeee darısıda bize inş. benimde yarın dr randevum heycanlıyım
kötü şeyler düşünmee annesi o snei bırakmayacak

Güzel anne adayları selam ederiim herkese
Bu topiği ilk ben açayım diye koşturdum ama maşallah taaa kasım ayından açılmış bile
içinize mi doğdu anacım?nasıl ayarlayıp,aralıkta hamiş oldunuz??:1:
ben bu KKnın gediklisiyim,ilk bebeğime de burda yazarak hamile kaldım
2008 eylül annesiyim şimdide inşallah 2012 eylül annesi olacağım
duygularım çok karışık,nerden başlayacağımı bilemiyorum
2008 eylül anneleriyle çoook güzel paylaşımlarımzı,hatta buluşmalarımız oldu hala da oluyor

bundan sonra burda beraberiz inşallah,benim SAT: 2 aralıktı
bugün test yaptım ve silik bir çizgi gördüm,aslında 1 yıldır korunmuyorduk tam da ümitsizliğe kapılacakken
2012 hediyemi allah yolladı çok şükür..

Ben İstanbulda oturuyorum.
Adım:Gül
Meslek:Öğretmen

3 yaşında melek bi kızım var
allah sağlıkla bunu da kucağıma almayı nasip etsin,cümlemize aynı dileklerim geçerli

Öğretmen arkadaşlar var sanırım burda hepsine ayrıca selamlar
paylaşımlarımızın devamını diliyoruuum:emir_bebek:
hoş geldin aramızaa hayırlı olsun canımmmmm rabbim sağlıkla sıhatle kucaklarımıza lamyıda nasip etsin inş.
Ben evden götürüyorum yemeğimi. Evde portakal sıkıp sütle karıştırıyorum rondoda muz falan onu içiyorum. Okula da kahvaltılıklarımı, öğle yemeğimi,badem fındık meyve her şeyimi götürüyorum :) Ben okulda sabah 9- akşam 18 arası bulunduğum için bu kadar çok. Zaten buna rağmen içim gurulduyo açlıktan. Korkuyorum şimdiden tekerlek gibi olucam diye hehe:))

.

ooo budaa güzelmişii süpersin ellerine sağlık canım afiyet olsun bebişe yarasın

Canımmm inşallah sizler de görürsünüz bi tanemmm......Sen kaç haftalıksın ben 5+2 de keseyi gördm, 6+2 de kalp atışlarını
Size kolay gelsin tatlım hazırlaması neysede bide okuması yok muuu

canım ben 4+5 im şimdi.. hafta sonu 5+2 olcam inşallah keseyi görmeye gidecez.. insan keseyi görmeden içi rahat etmiyo.. hala herkese söylemedik bile. keseyi görünce söyleriz dedik..
yemek meselesine gelince kızlar.. ben de ceviz, fındık, fıstık olayına girdim.. kocacım akşamları portakal suyu hazırlıyo bana taze :)) yemek konusunda da dikkat ediyorum.. ben etmesem bile eşim fazlasıyla ediyo..

Güzel anne adayları selam ederiim herkese
Bu topiği ilk ben açayım diye koşturdum ama maşallah taaa kasım ayından açılmış bile
içinize mi doğdu anacım?nasıl ayarlayıp,aralıkta hamiş oldunuz??:1:
ben bu KKnın gediklisiyim,ilk bebeğime de burda yazarak hamile kaldım
2008 eylül annesiyim şimdide inşallah 2012 eylül annesi olacağım
duygularım çok karışık,nerden başlayacağımı bilemiyorum
2008 eylül anneleriyle çoook güzel paylaşımlarımzı,hatta buluşmalarımız oldu hala da oluyor

bundan sonra burda beraberiz inşallah,benim SAT: 2 aralıktı
bugün test yaptım ve silik bir çizgi gördüm,aslında 1 yıldır korunmuyorduk tam da ümitsizliğe kapılacakken
2012 hediyemi allah yolladı çok şükür..

Ben İstanbulda oturuyorum.
Adım:Gül
Meslek:Öğretmen

3 yaşında melek bi kızım var
allah sağlıkla bunu da kucağıma almayı nasip etsin,cümlemize aynı dileklerim geçerli

Öğretmen arkadaşlar var sanırım burda hepsine ayrıca selamlar
paylaşımlarımızın devamını diliyoruuum:emir_bebek:

hoşgeldin arkadaşım, topik öğretmen kaynıyo sanırım :)) senin ikinci olduğu için tecrübelisindir. tecrübelerinden yararlanırız inşallah bol bol.. beraber güzel bir hamiş dönemi geçiririz inşallah..

Bunu bilmenin bize ne faydası var şimdi canımızı sıkmaktan başka? Belli bir amacın mı var acaba merak ettim doğrusu. Kendi web sitenin reklamını yapmaya çalışıyorsun ama faydalı olmuyor

kesinlikle dediklerine katılıyorum, dünden beri içime üzüntü soktu bu mail......7-12 haftayı görünce rahatladım......dediğin gibi bu bilginin bize şuan yapabileceğimiz birşeyi sağlasa tamam yaz, ama yapacak birşeyimiz yok, resmen düşüncesisce yazılmış bir mesaj.....
senin düşündüklerini aynen bende düşündüm dün.......

hoşgeldin güzel hamiş.. seninle sat aynı canım.. benimde doğum tarihi 6 eylül diyo doğal olarak.. sen ne zaman öğrendin. ben cumartesi önce idrarda öğrendim, sonra kanda 184 çıktı. ama keseyi göremedik.

ne güzel aynı zamanlarda güzel duygular yaşıcaz inşallah canım.. bende pazar günü idrarda öğrendim. kan testi yaptırmadım. beklediğim için. ayın 10nunda randevum var biraz zaman geçsin diye bekliyorum.. altı haftalıkken görünüyo ultrasonda. hayırlısı bakalım..

canım ben 4+5 im şimdi.. hafta sonu 5+2 olcam inşallah keseyi görmeye gidecez.. insan keseyi görmeden içi rahat etmiyo.. hala herkese söylemedik bile. keseyi görünce söyleriz dedik..
yemek meselesine gelince kızlar.. ben de ceviz, fındık, fıstık olayına girdim.. kocacım akşamları portakal suyu hazırlıyo bana taze :)) yemek konusunda da dikkat ediyorum.. ben etmesem bile eşim fazlasıyla ediyo..

Allah bağışlasın bebişinizi inş. kesenide hayırlsııyla görürsün canımmmmm
beslenmene dikkat etmen çok güzell hepimizz sağlıklı besleneliyoruzz artık :)
ayrıcadaa destek olan eşlerr benden birsürü bonus topluyorr takdir ediyorum hepsini:))) saolsunlaarr

Bunu bilmenin bize ne faydası var şimdi canımızı sıkmaktan başka? Belli bir amacın mı var acaba merak ettim doğrusu. Kendi web sitenin reklamını yapmaya çalışıyorsun ama faydalı olmuyor

Hıc katılmıyorum bu goruse benım bundan oncekı gebelıgımde ınanılmaz mıdem bulanıyordu ve bebegımı kaybettım sımdı hıc bırsey hısetmıyorum ayrıca benım annem gebelıgınde hıc bırsey anlamamıs bıle kısıye gore degısen bırsey

Hıc katılmıyorum bu goruse benım bundan oncekı gebelıgımde ınanılmaz mıdem bulanıyordu ve bebegımı kaybettım sımdı hıc bırsey hısetmıyorum ayrıca benım annem gebelıgınde hıc bırsey anlamamıs bıle kısıye gore degısen bırsey

Canım çok geçmiş olsun. Her bünye aynı değil kimi gebelikler çok güzel geçiyo kimiside buşantılı ve çocuklar sağlıklı oluyor. Rabbim bizede hayırlısıyla atlatmamızı nasip eder inşeALLah...

Ya bişey sorcam bu pazartesi doktora gittim ultarasona baktı hiçbişe demedi kese göründü dedi iki hafta sonra kalp atışları duyulur dedi ama kaç haftalık felan hiç bişey demedi hiç memnun kalmadım doktordan kan tahlili idrar kültür istedi benden çok şükür onlardada bir şey çıkmadı. doktorlarınızı ilk muayenelerinizde tahlil istedi mi sizlerdende ?

Bu arada öğretmen annen adayları çok varmış benim gibi hem hamiş hem kpss hazırlanan anne adayları var mı :)

Tekrardan bu arada :) İlk aylarda kivi tüketimi çok faydalıymıuş bebişlerimiz için haberiniz olsun :)

Canım çok geçmiş olsun. Her bünye aynı değil kimi gebelikler çok güzel geçiyo kimiside buşantılı ve çocuklar sağlıklı oluyor. Rabbim bizede hayırlısıyla atlatmamızı nasip eder inşeALLah...

Ya bişey sorcam bu pazartesi doktora gittim ultarasona baktı hiçbişe demedi kese göründü dedi iki hafta sonra kalp atışları duyulur dedi ama kaç haftalık felan hiç bişey demedi hiç memnun kalmadım doktordan kan tahlili idrar kültür istedi benden çok şükür onlardada bir şey çıkmadı. doktorlarınızı ilk muayenelerinizde tahlil istedi mi sizlerdende ?

Bu arada öğretmen annen adayları çok varmış benim gibi hem hamiş hem kpss hazırlanan anne adayları var mı :)

Tekrardan bu arada :) İlk aylarda kivi tüketimi çok faydalıymıuş bebişlerimiz için haberiniz olsun :)
hayırlı olsun cnaım bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olsun sınavındada başarılarr
ben kiviyi ilk defa senden duydum hiç sevmem:DDD ne faydası vamrışkineee :DDD paylaşırsan sevinirim

buldum mavii

Hamilelikte Kivi

Hamile bayanlar iki kişi için yerken ne yedikleri konusunda çok dikkatli olmalıdırlar.Sağlıklı bir hamilelik ve bebeğin düzenli gelişimi için hamilelikten önce ve sonrasında çok sağlıklı bir beslenme metodu uygulamak çok önemlidir.Bu beslenme vitamin mineral ve lifli yiyecek yönünden zengin olmalıdır.Kivi çok fazla oranda üreme ve doğurganlığı arttırıcı E vitamini içerir. Kivinin 100 gr’ mı günlük tavsiye edilen E vitamini ihtiyacının 1/5 ten fazlasını karşılar. Kivi ayrıca çok zengin ve doğal bir folik asit kaynağıdır.Folik asit DNA yapısında çok önemli bir rol oynaması yüzünden vücudun gelişiminde önemli bir yeri vardır.Hamilelikten önce ve sonrası yeterli folik asit alımı doğumda ortaya çıkabilecek problemlerin ve kalp hastalıkların önlemesinde önemlidir.Kivi sadece beyin fonksiyonlarının düzenli bir şekilde yerine getirilmesini değil aynı zamanda bebeğin akciğerlerinin gelişimini de sağlayan Inisitol içerir.

hayırlı olsun cnaım bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olsun sınavındada başarılarr
ben kiviyi ilk defa senden duydum hiç sevmem:DDD ne faydası vamrışkineee :DDD paylaşırsan sevinirim

Canım ya alt komuşumun gelini hamile ona hergün bir tane kivi yediriyo banada diyo her gün muhakak ye o çocuklarında yemiş çok zeki olmuşlar kocakarı adeti gibi biraz :) Kivi ekşidir hani yiyememem dedim olsun dedi üstüne bal sür de ye dedim seni mi kıracam akşamları meyva yerken bir tanede kivi yiyorum zararı olmaz heralde :)

buldum mavii

Hamilelikte Kivi

Hamile bayanlar iki kişi için yerken ne yedikleri konusunda çok dikkatli olmalıdırlar.Sağlıklı bir hamilelik ve bebeğin düzenli gelişimi için hamilelikten önce ve sonrasında çok sağlıklı bir beslenme metodu uygulamak çok önemlidir.Bu beslenme vitamin mineral ve lifli yiyecek yönünden zengin olmalıdır.Kivi çok fazla oranda üreme ve doğurganlığı arttırıcı E vitamini içerir. Kivinin 100 gr’ mı günlük tavsiye edilen E vitamini ihtiyacının 1/5 ten fazlasını karşılar. Kivi ayrıca çok zengin ve doğal bir folik asit kaynağıdır.Folik asit DNA yapısında çok önemli bir rol oynaması yüzünden vücudun gelişiminde önemli bir yeri vardır.Hamilelikten önce ve sonrası yeterli folik asit alımı doğumda ortaya çıkabilecek problemlerin ve kalp hastalıkların önlemesinde önemlidir.Kivi sadece beyin fonksiyonlarının düzenli bir şekilde yerine getirilmesini değil aynı zamanda bebeğin akciğerlerinin gelişimini de sağlayan Inisitol içerir.

O süpersin ha ben üşendim hiç aramadım bundan sonra bende araştırarak yiyim ne yiyceksem :) Teşekkürler altkomşumda hakılıymış yani :) Her şey bebişlerimiz için :)

Discovery channel'da Hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program var. Denk gelirse izliyordum. Bazı kadınları gösteriyor, adetleri devam ediyor, karınları büyümüyor, kadın gaz sancım var zannedip tuvalete gidiyor ve doğum yapıyor o kadar ki hiç bir şey hissetmiyorlar. Bu aşerme ve bulantı kişiden kişiye değişen bir şey. Bir kesinlik olsaydı hepimizde aynı şey olurdu.
BEnce bu yazıyı yazan kişi sadece web sitesinin reklamını yapıyor.

Canım ya alt komuşumun gelini hamile ona hergün bir tane kivi yediriyo banada diyo her gün muhakak ye o çocuklarında yemiş çok zeki olmuşlar kocakarı adeti gibi biraz :) Kivi ekşidir hani yiyememem dedim olsun dedi üstüne bal sür de ye dedim seni mi kıracam akşamları meyva yerken bir tanede kivi yiyorum zararı olmaz heralde :)

O süpersin ha ben üşendim hiç aramadım bundan sonra bende araştırarak yiyim ne yiyceksem :) Teşekkürler altkomşumda hakılıymış yani :) Her şey bebişlerimiz için :)

hehe afiyet olsun cnaım meyve bende sık yerim ama kivi ağzımı bir hoş yapıyor dilimi özelliklede:D haz almam
madem yiyelim kulaktan dolma bilgi olmasındimi:)))
ama bitki çayları içmeyinn maydanoz tüketmeyin çok limonda tüketmeyin olurmu bunlar düşüğe neden olaibliyor

Discovery channel'da Hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program var. Denk gelirse izliyordum. Bazı kadınları gösteriyor, adetleri devam ediyor, karınları büyümüyor, kadın gaz sancım var zannedip tuvalete gidiyor ve doğum yapıyor o kadar ki hiç bir şey hissetmiyorlar. Bu aşerme ve bulantı kişiden kişiye değişen bir şey. Bir kesinlik olsaydı hepimizde aynı şey olurdu.

Bencede yengelerim hiç aşermediler maşallah çocuklar zehir gibi rabbim bizede hayırlısını nasip edecektir ben inanıyorum :)

ay boşverin takılmayınnnn Rabbim neyazdıysaa o olur kızlarr biz dikkat edelim tedbirimizi alalım dualarımızıda edelim ondan fazlası elimizden gelmezzz
böyle olumsuzluklarıdaboşverelimm tadını çıkarım
güzel hayaller kuruyrum sonra aman diyorum hevesin kursağında kalmasın olumsuluklar gleiyor aklıma onada bir aman diyorum kötü şeyler düşünmek yok poziitf olacğaım:DDD en güzlei oluruna bırakmak sanırım

hehe afiyet olsun cnaım meyve bende sık yerim ama kivi ağzımı bir hoş yapıyor dilimi özelliklede:D haz almam
madem yiyelim kulaktan dolma bilgi olmasındimi:)))
ama bitki çayları içmeyinn maydanoz tüketmeyin çok limonda tüketmeyin olurmu bunlar düşüğe neden olaibliyor

Ay o kadar dedik gittim yedim bi tane :) Ya maydonozu annem de diyo yeme diye ama çorbalarda koymadan olmuyor ki ne hemen hemen her yemeğe koyuyorum neyde bari 3 ay dolana kadar maydonaza elveda diyelim :) İçebileceğimiz bitki çayları sadece ıhlamur diye biliyorum. Çay da tüketemiyorum baş ağrısı yapıyo çok açık belki içiyorum sıcak su içiyorum çay niyetine :)

9 ay dikkat edecez başka çare yok :)

Ben her gün 2 bardak süt, haşlanmış yumurta,bal, fındık badem ceviz portakal muz, haftada 2 defa balık, tavuk, sebze yiyorum ama hep yeterli değilmişim gibi geliyor.

Ben her gün 2 bardak süt, haşlanmış yumurta,bal, fındık badem ceviz portakal muz, haftada 2 defa balık, tavuk, sebze yiyorum ama hep yeterli değilmişim gibi geliyor.

Ohh afiyet olsun hocam.. Ne kadarlık hamilesiniz? Ya ben bi açlıkla gidiyorum mutfağa sonra hiçbir şey yemden dönüyorum biraz zorluyorum kendimi.. Günlük ceviz tüketiyorum fındık tüketmedim hamile oldum sanki uyuştum eskiden daha dikkatliydim şimdi bi salıklık var üzerimde.. Neyse kenime döneyim daha dikkatli olayım.. Ancak bir bardak süt içebilyiroum çok az da peynir tüketiyorum.. Sebzemi eksik etmyiorum.. İnşeAllah sağlıklı olur yavrularımız ve tabi de biz :)

Ohh afiyet olsun hocam.. Ne kadarlık hamilesiniz? Ya ben bi açlıkla gidiyorum mutfağa sonra hiçbir şey yemden dönüyorum biraz zorluyorum kendimi.. Günlük ceviz tüketiyorum fındık tüketmedim hamile oldum sanki uyuştum eskiden daha dikkatliydim şimdi bi salıklık var üzerimde.. Neyse kenime döneyim daha dikkatli olayım.. Ancak bir bardak süt içebilyiroum çok az da peynir tüketiyorum.. Sebzemi eksik etmyiorum.. İnşeAllah sağlıklı olur yavrularımız ve tabi de biz :)

5,5 hafta sayılır benim. Bende de biraz salaklık oluştu bu aralar. Galiba yorgunluk hissinden dolayı oluyor. Hiç yapmayacağım hataları yapıyorum ama bu da normal sanırım. :)

Back
X