Canımmmm, teşekkür ederim..... DARISI BAŞINA

İnşallah dediğin gibi forumdaki tüm bebişler sağlıkla büyür...
ayy ne güzel darssı başımıza gözün aydın :)
aklına kötü şeyler getirme
bazen benim aklıma da kötü şeyler geliyor ama dua okuyorum Allaha emanet ne yapalım
kese görününde içinde bebek ne zaman görünüyor arakadaşlar bilen var mı
kese görününce tamam sıra kalpte mi deniyor kese içinde bebek ne zaman görüncek diye bakılıyor mu=??
Amin canım, Kötü şeyler getirmemeye çelışıyrum aklıma ama bazen gelio işteeeeDoğru Allah a emenet...Allah ım bebeğimi beir kez daha ayırmasın benden
Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım benim hemen bi hafta sonra kalp atışları oldu., evet keseden sonra sıra kalp atışlarında....
buldum mavii
Hamilelikte Kivi
Hamile bayanlar iki kişi için yerken ne yedikleri konusunda çok dikkatli olmalıdırlar.Sağlıklı bir hamilelik ve bebeğin düzenli gelişimi için hamilelikten önce ve sonrasında çok sağlıklı bir beslenme metodu uygulamak çok önemlidir.Bu beslenme vitamin mineral ve lifli yiyecek yönünden zengin olmalıdır.Kivi çok fazla oranda üreme ve doğurganlığı arttırıcı E vitamini içerir. Kivinin 100 gr’ mı günlük tavsiye edilen E vitamini ihtiyacının 1/5 ten fazlasını karşılar. Kivi ayrıca çok zengin ve doğal bir folik asit kaynağıdır.Folik asit DNA yapısında çok önemli bir rol oynaması yüzünden vücudun gelişiminde önemli bir yeri vardır.Hamilelikten önce ve sonrası yeterli folik asit alımı doğumda ortaya çıkabilecek problemlerin ve kalp hastalıkların önlemesinde önemlidir.Kivi sadece beyin fonksiyonlarının düzenli bir şekilde yerine getirilmesini değil aynı zamanda bebeğin akciğerlerinin gelişimini de sağlayan Inisitol içerir.
Hmmmmm canım çekti valla aslında pek sevmem ama ağzım sulandı...Yarın hemen aldırcammmm.....Baya da yararı varmış teşekkürler
Ben her gün 2 bardak süt, haşlanmış yumurta,bal, fındık badem ceviz portakal muz, haftada 2 defa balık, tavuk, sebze yiyorum ama hep yeterli değilmişim gibi geliyor.
ooooooooooooohhhhhhhhh yarasın bebişimizee Maşallah annesiiiii baya iyi bakıysun meleğine Yok canım yaaaa yeterli olmaz mı .
Ben yalnız şöyle bişey duymuştum tabi doğruluk oranını bilmiyrumm ...yediklerimiz ilk 3 ay bebek için pek yararlı olmuyrmuş Asıl 3 aydan sonra çok dikkat etmek gerekiyrmuş.Fakat bence ilk 3 ay annenin depolarını dolu bulundurması önemli ,demi:44:
oğlumda pıhtılaşma sorunum olmadı. dr bile şaşırıyor şimdi. benimki faktör V leiden mutasyon heterozigot.
benim aşılamadan dolayı ikiz oldu. ama çok istiyordum. :))
çok teşekkür ederim.. benim sat 27 kasım. ilk gittiğimde keseleri görmedik. 31 aralık ta gösterdiler kendilerini. ikiz olduğunu da o zaman öğrendik. benim rahmim kalp şeklindeymiş dr ilk gittiğimizde o sebeple göremediğini söyledi. hiç edirgin olma, bazen saklanıyorlar :))
çok sevindim senin için.. ben o kadar sabırsızlanıyorum ki kalp atışlarını görmeye.. o zaman içim rahat edecek..
Nadidemm bu arada seni tebrik ediyrum tatlım Allah tamamına erdirsin tatlımm ikizler gelio haaa süper yaaa,benim eşimde ikiz için deli oluyooo
Dr. kalp atışlarını duyduk tam eve geldik tüh yaaa ikizmi die sormayı unuttum dio ...1 tane kalp gördük atıyodu demek ki başlkaa yok diyrumm, yok yok vardır belki o şimdi atmaya başladı diooo... napcaksın anlatamıyrm işte bana çok komik gelio yaaaaa
kızlarr az önce dr dan geldim:)))))))) çok duyguluyum yaaa bir tuhafım bebişimizin kesesiini gördük ilk fotomuzudaa aldık:)) annesi yesin onu yaa oy oy :)ay yaaa Allahım inş.kucaklarımızada almayı nasip eder
Canım gözün aydın bi tanemmm.Kocaman bi maşallahhhhh
ya bu akıntı doğuma kadar olacak mı ya :-(
Ay ayni sorun bende de var yaaa bazen taman bu sefer ki kan dşyrm hep korka korka wc ye gidiyrmmm
2012 inin en güzell anneleri merhaba bende katılayım aranıza:) SAT 26 kasım TAHMİNİ DOGUM 1 EYLÜL yaşım 26 ilk bebeğim inşallah...benle hemen hemen aynı olan arkadaşlar var arkadaş listenize ekleyin ordan ayrıntılı konuşuruz çok mutluyum çok istedim ve nihayet inşallah bebegim gelicek...kesemizide gördük 5 mm ama genede insan burda herşeyi okuyunca endişeleniyo ya kese boşssa filan gibi

haftaya tekrar gidicemdoktora hepimizin meleklerini korusun allahım...
Allah tamamına erdirsin inşallahh canımm gözün aydınn