2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim 24 ünde ikili tarama testim var çapada.. ACABA CİNSİYETİNİ SÖYLERLERMİ ....devlet hastanelerinde cinsiyeti söylemiyorlar diye biliyorum
acaba doğrumu???:26:

canım benim nasıl üzüldüm gözlerim doldu ya okuyunca.rabbim en kısa sürede yeni sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah. Hiç isyan etme rabbim herşeyin doğrusunu bilir ve verir. Ve kan kusmaya devam etsem de bir daha şikayet etmeyeceğim teşekkür ederim bana bunu hatırlattığın için.tek düşündüğüm kızım ve benim canımdi. Halbuki bana bunu yapan o minik candi.

benim 24 ünde ikili tarama testim var çapada.. ACABA CİNSİYETİNİ SÖYLERLERMİ ....devlet hastanelerinde cinsiyeti söylemiyorlar diye biliyorum
acaba doğrumu???:26:

söylemiyorlar canım zaten asıl cinsiyet 16.haftayi bulur bu hafta söylenecek tahmini yani. Ama devlette söylemiyorlar hele başlarda hiç yasakmis. Benim kızımı da ben özel doktorum dan öğrendim.

günaydın annişler
kızlar bebekleriniz için günlük tutacak mısınız? yada her dr gününden sonra hissettiklerinizi yazdığınız bi defter faLAN tutuomusunuz? ben ultrason fotolarını albüm yapıorm bebeğim ilerde büyüyüp aklı erince ona hediye edicem:)

ben kızım da da hem kendim günlük tuttum hem onun büyüme günlüğü vardı bugün ne yaptı ay ay tablolar ilk banyo ilk yolculuk vs vs fotoğraflar. Şimdi bu bebeğim için de başladin bakalım günlük tutmaya Usg foto biriktirmeye benim karnım da ki büyüme tablosuna ve ben kızima mektuplar yazmıştım fırsat buldukça.gerçi şimdi de her doğum gününde yazıyorum koyuyorum günlüğün içine aklı erince vereceğim :)

günaydın annişler
kızlar bebekleriniz için günlük tutacak mısınız? yada her dr gününden sonra hissettiklerinizi yazdığınız bi defter faLAN tutuomusunuz? ben ultrason fotolarını albüm yapıorm bebeğim ilerde büyüyüp aklı erince ona hediye edicem:)

günaydııın..Ben daha yazmaya başlamadım ama kan sonucunu, boş kese ultrasonu... hepsini saklıyorum bir bir yapıştırıp yazıcam altına.ama nedense hep bir korku var içimde.7 yıl beklediğim anları yaşıyorum ama istediğim gibi neşeli değilim.onu besleyemiyorum belki suçluluk duygusu..bilemiyorum:2:

karlı bir güne tekrardan merhaba :) 5 yıla yakındır Türkiyede yapıyorum, hiç bu kadar kar yağmadı. Bu sene başladım çalışmaya, böyle bir karla karşı karşıyayım...... pöfffff:((((

arkadaşlar yumurta hiç yiyemiyorum onun yerini beyaz et kırmızı et ile doldurabilir miyim acaba? Ya da ne yemeliyim off hiç bişey canım istemiyor yeterli beslenemeyecek diye kendimi çok kötü hissediyorum

ben kızım da da hem kendim günlük tuttum hem onun büyüme günlüğü vardı bugün ne yaptı ay ay tablolar ilk banyo ilk yolculuk vs vs fotoğraflar. Şimdi bu bebeğim için de başladin bakalım günlük tutmaya Usg foto biriktirmeye benim karnım da ki büyüme tablosuna ve ben kızima mektuplar yazmıştım fırsat buldukça.gerçi şimdi de her doğum gününde yazıyorum koyuyorum günlüğün içine aklı erince vereceğim :)

yaa ne güzel ya ilk diş çıkarması ilk yürüyüşü falan hepsi vardır.kızın çok şanslı valla:46::46:

karlı bir güne tekrardan merhaba :) 5 yıla yakındır Türkiyede yapıyorum, hiç bu kadar kar yağmadı. Bu sene başladım çalışmaya, böyle bir karla karşı karşıyayım...... pöfffff:((((

çalışan arkadaşlara Allah kolaylık versin ben evde bile ayakta zor duruyorum .maaşallah sizlereee

günaydııın..Ben daha yazmaya başlamadım ama kan sonucunu, boş kese ultrasonu... hepsini saklıyorum bir bir yapıştırıp yazıcam altına.ama nedense hep bir korku var içimde.7 yıl beklediğim anları yaşıyorum ama istediğim gibi neşeli değilim.onu besleyemiyorum belki suçluluk duygusu..bilemiyorum:2:

bemce hiç suçluluk hissetme çünkü bildiğim kadarıyla ilk3 ay bebek annenin eskiden depoladığı besinlerle besleniyo senin sadece bol kalsiyum alman gerek. yanlışım varsa arkadaslar düzeltin. o yüzden hamişliğin keyfini çıkar.somalide yemek yok ama bol bebek var o yüzden kafaya takmiican dimi:))

yaa ne güzel ya ilk diş çıkarması ilk yürüyüşü falan hepsi vardır.kızın çok şanslı valla:46::46:

teşekkür ederim ilk el izi ayak izi saç lülesi bir sürü kesinlikle araştırıp alın bir tane.önceden de okuyun çünkü yaptığı anda dur bu vardı deyip not alıyorsunuz yoksa kaçar gider. Saçma sapan herşeyi yazıyor defterde uyku düzeni en sevdiği ninni en sevdiği oyuncak vs vs.

hakikaten allah kolaylık versin çalışanlara. bende çalısıorm ama 2 aydır evdeyim martta başlıcam işe. raporlar yıllık izin derken 3 ayımı evde tamamlamak istedim. karı görünce çok mantıklı bi iş yaptığımı anladım . kaya düşe işe giderdim artık:=)

hakikaten allah kolaylık versin çalışanlara. bende çalısıorm ama 2 aydır evdeyim martta başlıcam işe. raporlar yıllık izin derken 3 ayımı evde tamamlamak istedim. karı görünce çok mantıklı bi iş yaptığımı anladım . kaya düşe işe giderdim artık:=)

ay kız allah korusun. Allah çalışanlara kolaylık versin güç sabır versin. Biz senle aynı sayılırız ya aramızda 1gün var. Senin 2li test ne zaman

kesenin içindeki yolk kesesini gördün mü ilk muayenende? Yolk kesesi kesenin boş olmadığının bir göstergesi. Ben yolku da görmeme rağmen tedirginim çünkü bebek olduğu halde kal atışları olmayabilir diye korkuyorum. Biz yine de kötü düşünmeyelim.:nazar:

ahhh canım inş dr bana dediki yolk kesesi oluşmaya başlamış 5+3 günlükdü gittiğimde ay içimi ferahlattın canım allah razı olsun

Gunaydin hamisler nasilsiniz ben hic iyi degilim ilac aliyorum kusmamak icin bugunde aldim ama istifra ettim hic bole olmamisdi :(

canım ya mideni tutacak birşeyler ye ekmek peynir çubuk kraker leblebi vs yoksa düzelmez o bulant ben de şu an aynı durumdayim ama artık yalama oldu bende :)

canım ya mideni tutacak birşeyler ye ekmek peynir çubuk kraker leblebi vs yoksa düzelmez o bulant ben de şu an aynı durumdayim ama artık yalama oldu bende :)

Sabah kahvaltisinda peynir ekmek yedim hepsi gitti eger kusmaya baslarsam hepsini cikartiyorum ben hic bisey tutmuor beni

Back
X