Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bakalım hadi hayırlı haberlerimizi paylaşıriz inşallah.
insallah hiçbi sorun çıkmaz da 3 lüye 4 lüye gerek kalmaz. bide yanlış hatırlamıosam testin sonucu 10 gün sonra falan belli oluoduiyi bakalım hadi hayırlı haberlerimizi paylaşıriz inşallah.
Sabah kahvaltisinda peynir ekmek yedim hepsi gitti eger kusmaya baslarsam hepsini cikartiyorum ben hic bisey tutmuor beni
Kızlar mide bulantılarınız ortalama kaçıncı hafta başladı 5+5 haftalık gebeyim aşırı derecede kusmalarım yok fakat mide bulantım var hafif bir şekilde bilgi verirseniz çok sevinirim
Kızlar mide bulantılarınız ortalama kaçıncı hafta başladı 5+5 haftalık gebeyim aşırı derecede kusmalarım yok fakat mide bulantım var hafif bir şekilde bilgi verirseniz çok sevinirim
benim ikizlerim olacakmış. dün kalp atışlarını duyduk :)
sürpriz oldu
Eki Görüntüle 343130 ve dün kontroldeyim bebeğimn resmini paylaşmak istedm biraz buğulu idare edin kızlar bebeğim iyiymiş elhemdulillah 3 hafta sonra ikili teste gidicez ve inş cinsiyetini söyliycekmş doğum tarihi 25 ağustos muş başkaaaa kaşıntım vardı tüm vücutta test yapıldı sonuç almadım önemli olabilirmş bizden böyle kızlar![]()
canim benimki 7. Haftada basladi evdeyken rahatim sabah az bi bulantim oluyo ama araba yolculugu yapinca cikariyorum cok kotu oluyo o yuzden bir sure evden cikmayi dusunmuyorum bence dert etme belli olmuyo bunyeden bunyeye degisiyor
genelde 7. Haftada başlayıp 9. Haftada tavan yapıyormuş.
Benim midem bulansam mı bulanmasam mı düşünüyor bir karar veremedi...
Ay süper ya ikiz bebekkkk
Maşallah canım
Gözün aydın canım
Darısı başımıza inşalllah
Doğum tarihi 25 Ağustos muş şaşırdım o zaman ben 20 sinde falan mı doğurcam neeee
Umarım kaşıntı testinde de önemli bi sonuç çıkmaz
bebişine iyi bak annesiiiii
sağol canm sende iyi bak bebişine senindemi sezeryan olucak
Bilmiyrum canım benim ilk bebişim olucak
senin bebişin 10 + 1 gözüküyor tatlım
benimkide 11+2 bugün ona göre hesapladım benim ki büyük olunca daha önce doğa bileceğini düşündüm
Ben doğum tarihini netten hesaplayınca 29 Ağustos dio
DR. um 1 eylül dedi
Bakalım ne olucakkkk