2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay bende çok merak ediyorum doktora sorayım bakalım benim doğum tarihim ne zaman. Internette 9eylül çıkıyor bakalım.

anladım canım sezeryan olursa 2 hafta erekn alıyolar biliyosundur da sezeryan istiyomusun sen hoş ben ilkinde normal diye direttim doğuramadımepidural normal olucaktı acil sezeryan oldum ama sezeryanda rahatmış zor geçmedi tek dezavantajı süt geç geliyo bide bikaç gün bebekle ilgilenemiyosun

Canım aslını sorarsan kendimi normal doğum için baya cesaretli buluyrm yapabilirm diyrm
Ama zaman neyi gösterir bilemyrm...Ağustos ayında bi kürtaj oldum resmen doğurduttular bana....Suni sancı falan verdiler....
O zamndan beri baya cesaretliym
Allah ım kucağıma almayı nasip etsin de ben herşeye razıyımmmmm

selam eylül anneleri. ben de eylül annesi adayıyım beni de listeye eklerseniz sevinirim. bugün bebeğim 9+6 haftalık. kısmetse eylülün ilk haftası doğum. çok heyecanlıyım 2 gün önce renkli ultrasonda gördük kalp atışlarını duyduk çok güzel bi duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.

slm kızlarr
ben 1 aydır bebişimi görmüyrm ayın 16 sında 2'li test için gitcez ancak o zaman görebilecem,ama meraktan çatlıyrm inanın
bide ben çok takıntılı ve batıl inançları olan birisiym
yaklaşık 1 haftadırda sağ gözüm seyiriyr
ne zaman seyirse hep ağlıyrm
şimdi o kadar çok endişeli ve mutsuzum ki kötü bişey duyucam
yine bebeğinin kalbi durmuş diyecekler dieee
sıyırcam yaniiiii
hemen şu 1 hafta geçsinnn
kızlar benim için dua edin lütfen... Allah hepimizin güzel yavrularını bizlere bağışlasın.......

canım sakin ol 1 hafta hemencik gecer yeterki bugunleri sen kendine zehir etme

arkadaşlar benim doğumum 11 eylül olarak görünüyo. önceki gün doktora gittim kontrolüm vardı. doktorum çok kilo aldığımı söyledi. henüz 9+1 le gidiyorum. hamile olduğumu ilk öğrendiğimde 80 kiloydum. önceki günse 84 olarak tartıldım. doktorum bu gidişle 40 kilo alırsın doğum masasına sığmazsın. hiç bir hastane seni almaz vs. laflar söledi. moralimi çok bozdu. bu benim ilk hamileliğim açıkçası nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. cevremdeki herkes az ye kilo ver diyo. hiç mide bulantım olmadı ve iştahım açıldı kendimi nasıl frenlerim yemek konusunda bilmiyorum. fikirlerinize ihtiyacım var ne olur yardım edinn

arkadaşlar benim doğumum 11 eylül olarak görünüyo. önceki gün doktora gittim kontrolüm vardı. Doktorum çok kilo aldığımı söyledi. Henüz 9+1 le gidiyorum. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde 80 kiloydum. önceki günse 84 olarak tartıldım. Doktorum bu gidişle 40 kilo alırsın doğum masasına sığmazsın. Hiç bir hastane seni almaz vs. Laflar söledi. Moralimi çok bozdu. Bu benim ilk hamileliğim açıkçası nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Cevremdeki herkes az ye kilo ver diyo. Hiç mide bulantım olmadı ve iştahım açıldı kendimi nasıl frenlerim yemek konusunda bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var ne olur yardım edinn

canım moralini bozma istersen bi gebelik için diyetisyene başvur birde boy kaç canım

karnım aç kızlar ama canım hiçbir şey istemiyor püf ya :( ne yiyeceğim evde de birşey yok.

arkadaşlar benim doğumum 11 eylül olarak görünüyo. önceki gün doktora gittim kontrolüm vardı. doktorum çok kilo aldığımı söyledi. henüz 9+1 le gidiyorum. hamile olduğumu ilk öğrendiğimde 80 kiloydum. önceki günse 84 olarak tartıldım. doktorum bu gidişle 40 kilo alırsın doğum masasına sığmazsın. hiç bir hastane seni almaz vs. laflar söledi. moralimi çok bozdu. bu benim ilk hamileliğim açıkçası nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. cevremdeki herkes az ye kilo ver diyo. hiç mide bulantım olmadı ve iştahım açıldı kendimi nasıl frenlerim yemek konusunda bilmiyorum. fikirlerinize ihtiyacım var ne olur yardım edinn

O nebiçim Doktormuş yaaaaa Hiç mi hasta psikolojisinden bişey anlamıyormuş Manyak şeyyyyyyy
Canım yerinde olsam Doktorumu değiştiririmmmmBaşka Doktrmu yok yaaa boşver
Biraz yediklerine dikkat edersen bence bi problem kalmaz tatlım
O zaman ondan beslenme listesi isteseydin bakalım ne diycek versin o na göre beslen bence
Sakın kendi başına diyet yapmaya falan da kalkma tatlım mazallah bebeğine zarar verirsinnn

boyum 169
iri kemikliyim

evet canım arkadaş doğru söyledi diyetisyen en doğru karar olur biz ne desek yanlış olabilir ama uzman biri bebeğe göre diyet verir sana. Sıkma canını da. Doktorun da kötü niyetle dememistir öyle sert konuşup kendine gel demek istemiştir demekki adamin tarzl o.

O nebiçim Doktormuş yaaaaa Hiç mi hasta psikolojisinden bişey anlamıyormuş Manyak şeyyyyyyy
Canım yerinde olsam Doktorumu değiştiririmmmmBaşka Doktrmu yok yaaa boşver
Biraz yediklerine dikkat edersen bence bi problem kalmaz tatlım
O zaman ondan beslenme listesi isteseydin bakalım ne diycek versin o na göre beslen bence
Sakın kendi başına diyet yapmaya falan da kalkma tatlım mazallah bebeğine zarar verirsinnn

bu arada tsh hormonum da yüksek çıktı ilaç kullanıyorum.
doktorun karsısında kalakaldım ne dicemi şaşrdım. belli bi zaman sonra yavaşlarmı acaba kilo alma durumu. bu konuda ne dersiniz.

bu arada tsh hormonum da yüksek çıktı ilaç kullanıyorum.
doktorun karsısında kalakaldım ne dicemi şaşrdım. belli bi zaman sonra yavaşlarmı acaba kilo alma durumu. bu konuda ne dersiniz.

Tabiki canım sana hak veriyrm ölee dan dan konuşunda dona kalmışsındır
Hiç zaman kaybetmeden bide diyetisyen le konuşup onun fikrini alsan belki daha iyi olur

tiroit hormonu fazlalığı da kilo yapar diye biliyorum. Sen sıkma canını.bebegini düşün canım.asıl kilo alımı 6 9 ay arası olur.

Cnm doktorun doğru yapmış sana kızmakla,kötü bi niyetle dememiştir.sadece kendine gelmen için söylemiştir.Kilolu hamile kalmışsın ve zayıflaman gerek..
Bi arkadaşım da çok kiloluydu ve ilk aylarda kilolarını verdi ve çok az kilo alarak doğum yaptı.Biraz kendine dikkat etmelisin.Bir diyetisyen hekimle görüşebilirsin.Bebeğin ve kendi sağlığın için..

Son düzenleme:
canım makarna güzel fikir ama bana kokuyor ya hem de felake0:( ay öleceğim şurada ne yesem. Halim de yok birşey pişirecek ah ah

ben ilk gebeliğimde ilk haftalarda kilo almıştım karnım şişmişti çok üzülüyodum çokda midem bulanıyodu ama sonra kilo alımım yavaşladı 15 kilo almıştım doğum kilolarmn çoğu albümmüş su toplamışım belki sendede öyle bi durum vardır şimdiyse 1 kilo verdim ama onu geri alıyorum doktorum 3 hafta daha kilo almamaya çalış dedi en fazla 500 gr alabilirmşm zaten sonra alımımız artacak arkadaşlar

hamilelikte bence en güzel yemek tarhana çorbası bulantıya birebir:34::34:

evet canım bende geçen haftalarda çok içmiştim. günde 2. tencereyi pişirdiğim olmuştu. tarhana çorbası iyi geliyor hemde
doyurucu yanında ekmek ye yeme farketmez içini tutuyor. ayrıca ayvada iyi geliyor.

Back
X