Eki Görüntüle 344069 kızlar albüme girip kızıma bakarmısınız fotoğrafını yükledim sizce kızım nasıl güzelmi lütfen bakın tmm...
Kızını güle güle büyüt, maşallah çok şeker.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 344069 kızlar albüme girip kızıma bakarmısınız fotoğrafını yükledim sizce kızım nasıl güzelmi lütfen bakın tmm...
Kesenin içinde beyaz sınırları olan başka bir kesenin gözükmesi kesenin içinde bebeğin varlığının işareti oluyormuş:Bazı Dr.lar görseler bile yolk kesesini hastaya söylemiyorlar yani Dr. un demediyse panik olmana gerek yok. Bazen yalnızca bilgilendirme yapmıyorlar ya da yolk kesesini görmek için erken oluyor. Zaten beyaz iki nokta şeklinde gördük benimkini de.. Boş gebelik olmadığını oradan anlayabiliyoruz. Henüz keseyi görmeye gitmediysen gidişinde sor doktora yolk kesesini görebiliyor musunuz diye.
hayırlısı olsun hamileliğiniz.Benimde bugün 6.haftam..mrb canım yolk kesesi ne demek benide bilgilendirirmisinizz..bende 6 haftalık hamileyim...ama ben hafta başında keseyi gördüm...
cnm pek bişi anlayamadım açıkçası ben...ultrason fotograflarına baktın mı? Görebildin mi birsey yolk kesesine benzeyen? Hoş onlarda minnacık. görememek doğal.
Siz 6 biz 7 haftalığız. ama esas haftasını bebeği görüp kalp atışlarını duyunca söylüyormuş Dr.lar. Belki o zaman yine değişir haftamız....
işte ben onu bulamadım bana link atarsan sevinirim canım hatta özel msjda atmıstım
gel canım ask olsun ne demek
Masallahı var kızınınAllah saglıklı huzurlu bir ömür nasip etsin
yemek yemek bile işkence![]()
bana bütün testler yapıldı tatlım hormon testleri idrar testi hepatit b ve c rubella kızamıkcık kan değerleri hepsi yapıldı...hatta dr bana bir sürü şey söyledi onu yeme bunu ye falan diyee....
amin inşallah sizin bebişleri de görürüz.bu bebişimi allah bana bağışladı 2 hft önce kucağımda ölecek ti allah korudu.
hayırlısı olsun hamileliğiniz.Benimde bugün 6.haftam..
Ekim annesi oluyoruz aslında:)
Keseyi bende cumartesi gördüm ama yolk kesesi kesenin boş olmadığını gösteriyo yani bebeğin ilk belirtisi varmı die açıklamasıda şu
Yolk kesesi, Yolk sac): Plasenta gelişmeden önce anne ve bebek arasındaki madde değişimini sağlayan yolk kesesidir. Gebelik kesesi 1 cm boyuta ulaştığında içerisinde yolk kesesi görünür hale gelir. Gebelik kesesinin kenarında ufak bir kese şeklinde izlenir. Gebelik kesesi 1 cm'den fazla büyüklüğe varmasına rağmen yolk sak görünmüyorsa bu gebeliğin düşükle sonuçlanma riski artmıştır. Aynı şekilde yolk sac 6 mm'den fazla büyümüşse bu da yine gebeliğin düşükle sonlanacağını gösterir.
cnm pek bişi anlayamadım açıkçası ben...
sen görebildinmi?
hayırlısı olsun hamileliğiniz.Benimde bugün 6.haftam..
Ekim annesi oluyoruz aslında:)
Keseyi bende cumartesi gördüm ama yolk kesesi kesenin boş olmadığını gösteriyo yani bebeğin ilk belirtisi varmı die açıklamasıda şu
[B]Yolk kesesi, Yolk sac): Plasenta gelişmeden önce anne ve bebek arasındaki madde değişimini sağlayan yolk kesesidir. Gebelik kesesi 1 cm boyuta ulaştığında içerisinde yolk kesesi görünür hale gelir. Gebelik kesesinin kenarında ufak bir kese şeklinde izlenir. Gebelik kesesi 1 cm'den fazla büyüklüğe varmasına rağmen yolk sak görünmüyorsa bu gebeliğin düşükle sonuçlanma riski artmıştır. Aynı şekilde yolk sac 6 mm'den fazla büyümüşse bu da yine gebeliğin düşükle sonlanacağını gösterir.[/B]
cnm pek bişi anlayamadım açıkçası ben...
sen görebildinmi?
amin inş cok şükürler olsunki bebişin seninle![]()
Benim bir kısmını hamile kalmayı düşünüyorum dediğim an yapmışlardı, zaten hemen hamile kaldım. Ama idrar testleri için bir sey demedi hala Dr. Belki haftaya ister.
Evet yemek konusunda da dikkatli olmamız lazım. Ben de toksoplazma bağışıklığı olmadığı için her türlü şarküteri yasak, sebzeler de iyice sirkeli suda bekletilip yıkanacak. Onun dışında pek birsey değiştirmedim. Zaten düzenli bir beslenme alışkanlığım var.![]()
benimkini tarayıp yükleyeyim, profilimden bak. Çok belirgin değil ama görünüyor. en azından bir fikrin olur.
evet canım dr bana da çiğ et yemememi söyledi işte salam sosis falan çiğ ete dokunmayacağım ondan bi hastalık bulaşıyomuş...bol su içmemi söyledi kese için çok faydalıymış dışarda asla salata yemicem evde de senin dediğin gibi sirkeli suda bekletecem...
mesela ballı süt çok faydalıymış..taze meyve sularıı..
yaa bide benim midem çok bulanıyooo...ve geçmiyo bazen yemek yiyemiyorum bu yüzden![]()
Benim için mide bulantısının çözümü ayva ve kivi...krakerden daha çok işe yarıyorlar..mide boş kalınca bulanıyor. o yüzden az ve sık yemek gerekli.
öyle öyle hala ben dktra takmış durumdayım şimdi ben onu şikayet etsem suç kimin.inanın yediremiyorum dktrun yaptıklarını kızıma bakarak bunun bişi yok ne var ki demesi kulaklarımdan gitmiyor.allh onun cezasını versin inşallah.haksız mıyım kızlar söyleyin allah aşkına.
Kusmak daha kötü. Bulansın bulantı yine çekilir. Bir kere kusarsan hep kusarsın dediler bana. Ben de böğürüp duruyorum ama kusmamaya çalışıyorum.daha hiç çıkarmadım ama sürekli bulanıyo özellikle sabahlarıı...dr bi ilaç verdi ama oda fayda etmiyoo...
öyle öyle hala ben dktra takmış durumdayım şimdi ben onu şikayet etsem suç kimin.inanın yediremiyorum dktrun yaptıklarını kızıma bakarak bunun bişi yok ne var ki demesi kulaklarımdan gitmiyor.allh onun cezasını versin inşallah.haksız mıyım kızlar söyleyin allah aşkına.
Kusmak daha kötü. Bulansın bulantı yine çekilir. Bir kere kusarsan hep kusarsın dediler bana. Ben de böğürüp duruyorum ama kusmamaya çalışıyorum.
Dr. ların tavsiye ya da şikayet edildiği bir web sitesi var. Oraya yazabilirsin...
banada öyle dediler canım bende o yüzden kusmamaya çalışıyorum napim inşallah uzun sürmez...
Brck profilime girip bakabilirsin.ilk albümün içinde.
Ama sende görülmediyse de çok fazla takma... Daha geç oluşuyor olabilir, ultrason cihazından olabilir ya da Dr söyleme gereği duymamış olabilir.Çok arkadaşa söylenmemiş..
Kesenin içinde alt ve üstte beyaz belrgin noktolar var. Onlar yolk kesesinin alt ve üst sınırları.
5+4 tüm bu ultrasonda