2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizde bayağıdır var konak olayı zeytinyağı karbonat uyguluyorum ama geçmedi bakalım dr götürürüm belki bende

bizde bayağıdır var konak olayı zeytinyağı karbonat uyguluyorum ama geçmedi bakalım dr götürürüm belki bende

öyle mi, hay allah ben görür görmez aklım çıktı, inceledim biraz su kabarcığı gibiydi ne bileyim, hiç d duymamıştım konak denilen şeyi. uçtum resmen ya sen kaç günde bi masaj yapıyorsun, nedne geçmedi acaba

aa ben cemre de farkettim ama belli belirsi olduğu için önemsemedim sacı da yok zaten gören erkek mi dio keltoşumu acaba z.yağıyla masaj yapınca saclar cıkmaya baslar mı ki

aa ben cemre de farkettim ama belli belirsi olduğu için önemsemedim sacı da yok zaten gören erkek mi dio keltoşumu acaba z.yağıyla masaj yapınca saclar cıkmaya baslar mı ki

olabilir canım ,belki bu sebeptendir. saçlar cansız olduğu için deriyi itemiyormuş, benim kızın saçları uzun ama ince ,pek de yoks açı, dökülmüştü, o zamandan beri artmadı saçları fazla. bıngıldağıyla alın arasındaki kısımda bu konak olayı. görünüşü pek hoş değil tedavi süreci nasıl işler bilmiyorum ki, duştan önce z.yağıyla masaj yapıp bu örme lifler var ya onlarla yapın dedi dr, bastırmadan masaj şeklinde, haftada 2 kere duş aldırıyosanız yeter 2 kez dedi, yarım saat başında bekleyecekmiş z.yağıyla. sonra duş. yumuşar zaten dedi, dökülüyomuş sanırım sonra,kabuklanır da dedi. bakalım nasıl olur,dene istersen. bi de merhem de verdi ama onu geçmek üzereyken destek olarak gece yatmadan sürün dedi.
z.yağını kaynatıp soğutuyorsun,öyle sürülecekmiş canım

bizimkinde yok inşallahta olmaz bende zeytinyağı iyi geliyor diye duymuştum.hergün yeni bir sorun çıkıyor bebeklerle ilgili bizde öğreniyoruz yavaş yavaş.

benimkini de kız zannedenler oldu saçlarından dolayı.

cnm bebeklerin ter bezleri iyi çalışmadığı için konak oluyrmuş dedi dr bana benim oğlumdada oluyor az bişi ,zeytin yağı sürüyorum bekletiyorum hafifcene tarıyorum hepsi dökülüyor sonra banyo yaptırıyor zaten dikkat et başları çok terliyor bebeklerin ondan oluyor cnm büyüyünce düzelcek diye umut ediyorum.

bugünden kareler sizinkileride merak ediyorum ekleyebilenler eklese ya diğer grupların anneleri ekliyor bayağı.

bastan yapmis olman daha iyi sonradan daha kötü olurdu hem evde daha rahat gezersin olur olmadik bir zamanda kimse yanina cikamaz insaallah cok cok iyi olursun

zeytin yaginin cok faydasi oluyormus birde anne sütünüde SIKIYORMUSSUN canim sen mama veriyordun benim gibi galiba daha varmi sütün bilmiyorumda onunda faydasini görenler var ama zeytin yagi bire bir benim kizimdada derisi kurumus kabuk kabuk soyuluyor ama saci iyi yani öyle cok degil az da degil bununla gecmis olsun

evet doktor dpğru ddemiş sık sık duş yaptır dur esnasında tara.. çünkü bazı konaklar temzlenmediğinde enfeksiyon kaynağı olabiliyor, mantar bile yapabiliyor benim oğlumdada var bende temizliyorum işte soyuluyor bazen soyuyroum bazen zeytinyağ azaldı gibi... birde kokuyor böööö
ama hemen heemen olmayan çocuk tanımıyorum

sağol canım ama arada bozuluyorum kız zannettiklerinde.allahtan yüzünden belli.
bana da soruyolar cinsiyeti ne diye, belli olmuyo mu acaba diyorum ben de kendi kendime , seninki erkeğe benziyor ama saç şekli,yüzü, kız görüntüsü yok.
evet canım,dr bana da dedi, terlediği için olurmuş maalesef. emerken ve mama yerken zaten çok terliyor napalım,bekliycez artık geçmesini... nasıl dökülüyo ki onlar, derinin parçası gibi duruyor ???
Eki Görüntüle 612300 Eki Görüntüle 612299 bugünden kareler sizinkileride merak ediyorum ekleyebilenler eklese ya diğer grupların anneleri ekliyor bayağı.

oy maşallah, çok büyümüş bu annesi :))) ne de olsa benimkinden 1 ay büyük ben de ekliyim

seninkinde de mi var, çoğunda oluyo demek, bilmiyodum... tarayım mı, saçı yok ama :))) acımaz de mi canı,kelini tarıycam ve konaklar can yakar mı bastırınca...

genelde hiçbir sorun yoksa 5.ncı aydan sonra çıkmaya başlıyor..

sağol teyzesi evet aramızda 1 ay var,ekle teyzesi bakalım oğlum beğenecek mi merakla bekliyoruz prensesini.

valla bilmiyorum neden geçmediğini her duştan önce bende uyguluyorum sonra hafiften tarar gibi siliyorum sonra yıkıyorum geçer gibi oluyor kuruyunca hoop tekrar saç olayı doğru galiba kızlarda hiç konak olmamıştı saçlarıda çoktu oğlumda saç yok konak oldu

seninkinde de mi var, çoğunda oluyo demek, bilmiyodum... tarayım mı, saçı yok ama :))) acımaz de mi canı,kelini tarıycam ve konaklar can yakar mı bastırınca...

bebek fırçaları varya yumuşacık olan onunla hafiiiifçene bastırmadan taraya bilirsin. acımaz. zaten acıtacak bişi yaparsan, tepkşsini gösterir

mantara çevirmiş olabilir.. bir dermotoloğa göster mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…