kızlar,az önce aile hekimine gittim geldim, kızın kafasında sarı yağ kabarcıkları gibi bişey farkettim korktum hemen götürdüm.su toplamış gibiydi. konak denilen bişeymiş, saçlar çıkamayınca oluyormuş deriyi itiyormuş. z.yağı ile masaj yapıp duş aldıracakmışız,kabuk atarmış sonra da, geçmezse başka tedavi uygulanırm, çok üzüldüm de neyse ki çok büyük bi sorun gibi durmuyor...sizin de başınıza gelirse bilginiz olsun,panijklemeyin hemen.
bizde bayağıdır var konak olayı zeytinyağı karbonat uyguluyorum ama geçmedi bakalım dr götürürüm belki bende
kızlar,az önce aile hekimine gittim geldim, kızın kafasında sarı yağ kabarcıkları gibi bişey farkettim korktum hemen götürdüm.su toplamış gibiydi. konak denilen bişeymiş, saçlar çıkamayınca oluyormuş deriyi itiyormuş. z.yağı ile masaj yapıp duş aldıracakmışız,kabuk atarmış sonra da, geçmezse başka tedavi uygulanırm, çok üzüldüm de neyse ki çok büyük bi sorun gibi durmuyor...sizin de başınıza gelirse bilginiz olsun,panijklemeyin hemen.
aa ben cemre de farkettim ama belli belirsi olduğu için önemsemedim sacı da yok zaten gören erkek mi dio keltoşumu acaba z.yağıyla masaj yapınca saclar cıkmaya baslar mı ki
aa ben cemre de farkettim ama belli belirsi olduğu için önemsemedim sacı da yok zaten gören erkek mi dio keltoşumu acaba z.yağıyla masaj yapınca saclar cıkmaya baslar mı ki
benimkini de kız zannedenler oldu saçlarından dolayı.
seninkinin maşallahı var canım
bastan yapmis olman daha iyi sonradan daha kötü olurdu hem evde daha rahat gezersin olur olmadik bir zamanda kimse yanina cikamaz insaallah cok cok iyi olursunhoşbulduk tatlım nurdayım bundan sonraa inşş
aslında mecburi değil maddi sıkıntımız yok ama zamanında evi alırlarken beraber oturmak için almışlar eşimde ayrı eve asla çıkmaz bnde mecbur susuyorum inş.yanılırım bi sorun olmaz birde merdiveni kapattırdım ben oda olay oldu kötü gelin oldum ama o kadar da değil yani
bana da soruyolar cinsiyeti ne diye, belli olmuyo mu acaba diyorum ben de kendi kendime , seninki erkeğe benziyor ama saç şekli,yüzü, kız görüntüsü yok.sağol canım ama arada bozuluyorum kız zannettiklerinde.allahtan yüzünden belli.
evet canım,dr bana da dedi, terlediği için olurmuş maalesef. emerken ve mama yerken zaten çok terliyor napalım,bekliycez artık geçmesini... nasıl dökülüyo ki onlar, derinin parçası gibi duruyor ???cnm bebeklerin ter bezleri iyi çalışmadığı için konak oluyrmuş dedi dr bana benim oğlumdada oluyor az bişi ,zeytin yağı sürüyorum bekletiyorum hafifcene tarıyorum hepsi dökülüyor sonra banyo yaptırıyor zaten dikkat et başları çok terliyor bebeklerin ondan oluyor cnm büyüyünce düzelcek diye umut ediyorum.
Eki Görüntüle 612300 Eki Görüntüle 612299 bugünden kareler sizinkileride merak ediyorum ekleyebilenler eklese ya diğer grupların anneleri ekliyor bayağı.
evet doktor dpğru ddemiş sık sık duş yaptır dur esnasında tara.. çünkü bazı konaklar temzlenmediğinde enfeksiyon kaynağı olabiliyor, mantar bile yapabiliyor benim oğlumdada var bende temizliyorum işte soyuluyor bazen soyuyroum bazen zeytinyağ azaldı gibi... birde kokuyor böööö
ama hemen heemen olmayan çocuk tanımıyorum
bana da soruyolar cinsiyeti ne diye, belli olmuyo mu acaba diyorum ben de kendi kendime , seninki erkeğe benziyor ama saç şekli,yüzü, kız görüntüsü yok.
evet canım,dr bana da dedi, terlediği için olurmuş maalesef. emerken ve mama yerken zaten çok terliyor napalım,bekliycez artık geçmesini... nasıl dökülüyo ki onlar, derinin parçası gibi duruyor ???
oy maşallah, çok büyümüş bu annesi :)))ne de olsa benimkinden 1 ay büyük ben de ekliyim
öyle mi, hay allahben görür görmez aklım çıktı, inceledim biraz su kabarcığı gibiydi ne bileyim, hiç d duymamıştım konak denilen şeyi. uçtum resmen ya sen kaç günde bi masaj yapıyorsun, nedne geçmedi acaba
seninkinde de mi var, çoğunda oluyo demek, bilmiyodum... tarayım mı, saçı yok ama :))) acımaz de mi canı,kelini tarıycam ve konaklar can yakar mı bastırınca...
maşalaaahmarjinal79
valla bilmiyorum neden geçmediğini her duştan önce bende uyguluyorum sonra hafiften tarar gibi siliyorum sonra yıkıyorum geçer gibi oluyor kuruyunca hoop tekrar saç olayı doğru galiba kızlarda hiç konak olmamıştı saçlarıda çoktu oğlumda saç yok konak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?