slm bende eylül annesi olcam ama benım 3.kuzum
bebeğin hala kabız mı?
gecmis olsun canim bizde bu sorunu cok yasadik sükürki simdi rahat darisi bütün kabiz olan bebislere
evet en son 3 gün önce yapmıştı hala yok.
ne ile besliyorsun sdece anne sütü mü?
evet sadece anne sütü ile.
o zaman endişe etmene gerek yokmuş, arasıra olabiliyoırmuş :) benimde emrecik öyle :)
tabi 4 günü geçerse bir doktorla görüş
görüştüm zaten bağırsak düzenleyici şurup kullanıyoruz.
o ilaçları hiç sevmiyorum ama elden ne gelir minicik barsakları daha kendi kendilerie yeni yeni başlıyor çalışmaya... çabuk alışırlarda inşallah bir an önce düzene girerler..
ne şansızım herkes old. ben yokum gnelde , ben geldiimde kimse yazmamış oluyor
kızımı uyuttum bu gece bize mesai var belli oldu bu saatte uyuması hiç iyi değildi ama çoook mızmızlandı cadıcıkk
ayyy geçen yıl bugün( 23 ocak) benimde batımdı:))) nasıl heyecanlı bir bekleyiş başlamıştı.
korkudan tuvalete gidemiyordum ya adet olduysam diyetest bile yapamıyordum negatifi görürsem diye
neyseki şimdi kzıım karşımda mışıl mışıl uyuyor.bakmaya kıyamıyorum, doyamıyorum
Allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallahbu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim kimseyi evladının acısıyla sınamasın. sevdiklerinin acısını da göstermesin
ne güzel benimde 8 i civarıydı ama ben negatif olsun istemiştim çok üzülmüştüm hazır değildim, Şimdi iyiki olmuş iyiki süper bişi diyorum :)
biz çok istiyorduk. ilk denemede olmayınca da ben biraz paniklemiştim. sürecin uzayacağını düşünüp korkmaya başlamıştım.aynen cnm iyi ki var gerçekten süper bişey:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?