2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

görüştüm zaten bağırsak düzenleyici şurup kullanıyoruz.

o ilaçları hiç sevmiyorum ama elden ne gelir minicik barsakları daha kendi kendilerie yeni yeni başlıyor çalışmaya... çabuk alışırlarda inşallah bir an önce düzene girerler..

ne şansızım herkes old. ben yokum gnelde , ben geldiimde kimse yazmamış oluyor
kızımı uyuttum bu gece bize mesai var belli oldu bu saatte uyuması hiç iyi değildi ama çoook mızmızlandı cadıcıkk

ne şansızım herkes old. ben yokum gnelde , ben geldiimde kimse yazmamış oluyor
kızımı uyuttum bu gece bize mesai var belli oldu bu saatte uyuması hiç iyi değildi ama çoook mızmızlandı cadıcıkk

aynı benim oğlan şuamn acayip mızmız

ayyy geçen yıl bugün( 23 ocak) benimde batımdı:))) nasıl heyecanlı bir bekleyiş başlamıştı.
korkudan tuvalete gidemiyordum ya adet olduysam diye test bile yapamıyordum negatifi görürsem diye
neyseki şimdi kzıım karşımda mışıl mışıl uyuyor.bakmaya kıyamıyorum, doyamıyorum
Allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim kimseyi evladının acısıyla sınamasın. sevdiklerinin acısını da göstermesin

bizimkide öyle pzt günü 4. ay aşılarını oldu ondanmıdır yoksa ben bazı şeylere sıkılıyorum onumu hissediyor bilmem ama 2 gündür huzursuz gündüz neredeyse hiç uyumadı az önce zorlana uyuttum bakalım inşallah bu gecemiz güzel geçer hepinize minik bebişlerimize iyi uykular olsun :)

ne güzel benimde 8 i civarıydı ama ben negatif olsun istemiştim çok üzülmüştüm hazır değildim, Şimdi iyiki olmuş iyiki süper bişi diyorum :)

slm kızlar 15 gün aradan sonra kaç sayfa okudum bilemiyom sonunda yazıyorum.öncelikle urfa viranşehirdeyim..yeni evimize yerleşmeye çalışıyoz bayağı kolayladık.bir salon kaldı düzelicek.ama annem olmasa ben bir hiç olurdum sağolsun her iş elinden geliyor oğluşuma bakıyor, iş yapıyor yemek yapıyor.ALLAH ANNELERİMİ KORUSUN...

allaha şükür oğluşum batın çok çok ii klima ile ısınıyoruzkaloriferler yanmıyo ama 10 gündür hasta etmedim aşısınıda burda vurdurdum ama bişiy olmadı allahtan.azıcık mızırdandı aşı olduğu gün o kadar.elleri klasik ağzında her tuttuğunu ağzına götürüyor.üst baş şapur şupur ıslak..konuşmalar şikayetler mızmızlanmalar gülücükler hepsi maşallah yerinde. kilomuz 7700 boyumuz 69...doktora 2 aydır gidemiyoz taşınma telaşından vs den..ama şubat ayında izmirde annemlerde olucam orda gidicez inşallah özel doktora...

kızlar ben oğlumu anne sütü ile besliyom ama bazen çok huysuzluk yapıyo o zaman 120 cc aptamil bebelac hangisini aldıysam ondan veriyom..her sofrada ağzımıza bakıyo nasıl anlatamam size ve yemek istiyo sofradakilerden bende sulu yemek ne varsa suyundan 1-2 çay kaşığı veriyorum.bugüne kadar barbunya , kereviz, taze fasulye kuru fasulye yemeklerinn suyundan verdim.sabah peynir eziyom parmağımda veriyom..reçele emzik banıyoz, çay su rezene suyu...hatta bugün kendi yaptığım keki ezip bir damlacık tattırdım..yani doyumluk değil tadımlık herşeyden veriyom..şükür sağlık sıhhat yerinde..

uykular garip gündüzleri kısa kısa uyuyo eskisi gibi 2 saat uyuması için ayakta sallamak lazım hep..ama akşam nazar değmesin yattımı çoğu zaman sabaha kadar uyur bazende 5,5-6 gibi kalkıyor emip tekrar yatıyo..sonra 2 saatde bir emiyo..bütün gün kurulu saat gibi şaşmaz 2 saatde bir emmek istiyo.. bende veriyom..

derken böle böle işte..bide resim koymayı deniyim bakayım olcakmı...herkese bol sütlü uykulu sağlıklı günler geceler inşallah..

ne güzel benimde 8 i civarıydı ama ben negatif olsun istemiştim çok üzülmüştüm hazır değildim, Şimdi iyiki olmuş iyiki süper bişi diyorum :)

biz çok istiyorduk. ilk denemede olmayınca da ben biraz paniklemiştim. sürecin uzayacağını düşünüp korkmaya başlamıştım.aynen cnm iyi ki var gerçekten süper bişey:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…