2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

böyle bişi bende okudum. özetlersek işte dediğim gibi böcek savar gibi bişi oluşturuyor canlıların vucudun da. peki bakanın biri çıkıp neden gdo kullanıyoruz ve gdo zararsız dedi. bu sosyal medya ya da pek inanmamak gerek bence. adam sansasyon yaptı ve malesef şimdi yok diyorlar dışarıda kullanılıyormuş gibi diyo sanki ben gdo nun avrupda yasaklandığını biliyorum alla alla öff siir oluyorum yaaa her yıl yeni birşey çıkıyor bakalım 2013de ne çıkacak..

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.Oğlumun 15-20 gün öncesine kadar kaka problemi yoktu. 7 gün hiç yapmadı, devamında 2 gün birer kez yaptı. Ardından bi 7 gün daha ve dün nasıl ıkındı nasıl zorlandı ve kakasını yaptı ama tam rahatladığını düşünmüyorum. Bu ve benzeri bi durum yaşadınız mı yaşadıysanız bu problemi nasıl aştınız merak ediyorum.

Allah nazardan korusun :)) bakalım bizimkide dönüyor gibşi yapıyor vaz geçiyor şimdilik etrafla ilgileniyor oyuncaklarını tutmaya çalışıyor :)

cok sükür bizdede hersey yolunda uyku düzenimiz epeydir iyi zaten gündüzleri mamadan bir saat sonra uyuyor bir saat boyunca sonra oyun oynuyoruz yorulup diger mama saatimiz geliyor zaten buda bizde böyle bir düzen olusturdu aksamda yataga hazirlaniyoruzüst degistirince zaten anliyor uyku vaktim geliyor diye oda o uyku moduna giriyor 48ve58 dedigin gibi biberonu görünce karninin doyucagini anliyor hemen susuyor mama geliyor diyor karnim doyacak disaridan tanidik biri gelince hemen agzini aciyor gülüyor alin beni kucaginiza oyun oynayin benimle diye ama yabanci birini görünce artik yabanciliyor kucagina alinca agliyor dudak büzüyor bana bakiyor boncuk boncuk anne al beni dermiscesine hi hii diyorrr kiyamam cadalozum benim böyle bizdede cok sükür hersey yolundaaa birde bizim cadi biberonu görünce mam mam diyor
ALLAHIM EVLATLARIMIZI NAZARDAN SAKLASIN INSAALLAH
rabbim herkeze nerde varsa tüm isteyenlere bu muhtesem duyguyu tatmayi nasip etsin rabbim bu mübarek günde evlatlarimizi basimizdan bizide onlarin basindan eksik etmesin insaallah amin
BIRAZ UZUN OLDU

bizde yaşıyoruz aşmış sayılmayız doktora götürdüm şurup verdi 3-4 günde ancak yapıyor yine zeytinyağı veriyoruz arada doktor verin dedi ve karnını yağ ile ovuyoruz.

tabi tabii dğişmezle rmi hiçç önceleri anlamsız gülüyordu şimdi beni görünce kahkaha atıyo
hoplatın zıplatın yalnız bırakmayın ve altımı heeep açık bırakın diyoooyaz gelsede kızçemin altını açsam
((( ama benim kızım bizden başkasını görmüyooo ve nasılbir tepk i verecek bilemiyorum genelde güleç yüzlü bi kızdır kendileri
keşke bi akrabam olsa da gidip gelsemmm
canı isterse yan dönüyor yüz üstü yattığında da ayaklarına destek verdiğimde ileri gitme çabaları yapıyo kurbağamm

bizde yaşıyoruz aşmış sayılmayız doktora götürdüm şurup verdi 3-4 günde ancak yapıyor yine zeytinyağı veriyoruz arada doktor verin dedi ve karnını yağ ile ovuyoruz.

canim kulandigin surubun adi ne ? bizde kulanmistikta surup merak ettim

slm kızlar bayadır giremedim. bizdede uyku sorunu var gündüz hemen uyanıyor gece saat başı nerdeyse. sabahları kayınvalidem gelip 9 dan 12 ye kadar bakıyorda 3 saat uyuyorum. geceleri 3 4 saat uyusa hemen düzeliyor mu diye umutlanıyorum ama malesef. o yöntemlerden kaldır yatır yöntemini denedim bir gün. nerdeyse 40 kere kaldırıp yatırdım kucağına alıyorsun susunca yatağına geri koyuyosun ağlayınca alıyosun bu şekilde ilerliyor sonunda oğlum ağlamaya başladı kucağıma alsamda susmadı kıyameti kopardı bende vazgeçtim ama uykusunu getirdi gerçekten de bizimkine sökmedi herhalde. doktora sordum uyumuyor dedim oda yapacak hiçbişi yok kendisi düzen oluşturacak sabredin dedi. uykusuz bebek çok zor gerçekten. bu arada hepinizin mevlid kandili kutlu olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin.

arkadaşım 4 gune kadar beklemekte sıkıntı yok lakin 7gun çok uzun bir rakam. Çocuk doktoruna gitmekte fayda var. ek gıdaya geçtin mi? veya formul süt veriyorsan tarifin dışınamı çıkıyorsun. örneğin 150ml suya 5kaşık mama veriliyorbunu 6-7 yaparsan çocuk kabız olur bunun haricinde yalnız anne sutu ile beslenen bebeklerde bu kadar uzun olmaz bir problem yoksa... dediğim gibi çocuk doktoruna göster mutlaka

birebir aynı yaşadıklarımız. kendim anlatıyormuşum gibi geldi:)) sonuçları paylaşırsan sevinirim

inşallah yapabilirsem ağlamasına dayanabileceğimi hiç sanmıyorum.

kitaba göre gece uykusuda iyi değil.karakter özelliği değil çünkü uyandıktan sonra uykusunu almış gibi görünmüyor.hiç başaran yokmu bu yöntemi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…