arkadaşım eline sağlık bu aradakartal6108
arkadaşım eline sağlık bu arada[/QUO
teşekkürler faydalı olduysa ne mutlu bana
kızlar buarada bebişler nasıl ilk zamanlar şikayet ediyorduk hep kucak istiyor hep memede diye şimdi biraz daha büyüdüler sayılır değişiklik varmı yoksa aynımı biz iyiyiz çok şükür büyüdüğümüz belli olmaya başladı gibi gece uykularımızda bi sorun yoksa eğer güzel herşey yolunda sizler....
aaa wenice aklıma gelmemiştionu da araştırayım var mı burda...
bebğim doğduktan sonra çok değişti tabi, ilk 1 aylıkken o kadar bakıma muhtaç ve tepkisizse şimdid e tam tersi. beni görünce gülüyor, hareketleniyor, biberonunu görünce doyacağını biliyor, anlıyor. artık nerdeyse hiç ağlamıyor, sadece uykudan acıkarak uyanırsa ağlıyor, onun harici bişey istiyorsa sızlanıyor, bağırıyor kendince. artık daha tatlı ve sevgisini belli ediyor
ve bebeğim biraz önce yan döndü
Allah nazardan korusun :)) bakalım bizimkide dönüyor gibşi yapıyor vaz geçiyor şimdilik etrafla ilgileniyor oyuncaklarını tutmaya çalışıyor :)
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.Oğlumun 15-20 gün öncesine kadar kaka problemi yoktu. 7 gün hiç yapmadı, devamında 2 gün birer kez yaptı. Ardından bi 7 gün daha ve dün nasıl ıkındı nasıl zorlandı ve kakasını yaptı ama tam rahatladığını düşünmüyorum. Bu ve benzeri bi durum yaşadınız mı yaşadıysanız bu problemi nasıl aştınız merak ediyorum.
bizde yaşıyoruz aşmış sayılmayız doktora götürdüm şurup verdi 3-4 günde ancak yapıyor yine zeytinyağı veriyoruz arada doktor verin dedi ve karnını yağ ile ovuyoruz.
size de geçmiş olsun
bizde yaşıyoruz aşmış sayılmayız doktora götürdüm şurup verdi 3-4 günde ancak yapıyor yine zeytinyağı veriyoruz arada doktor verin dedi ve karnını yağ ile ovuyoruz.
canim kulandigin surubun adi ne ? bizde kulanmistikta surup merak ettim
tribudat kullanıyoruz canım bu işe yaramazsa doktor başka şurup dağa yazdı ona geçicez yarın.
bunun faydasini görmedinizmi ?
görmedik canım işe yaramadı.
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.Oğlumun 15-20 gün öncesine kadar kaka problemi yoktu. 7 gün hiç yapmadı, devamında 2 gün birer kez yaptı. Ardından bi 7 gün daha ve dün nasıl ıkındı nasıl zorlandı ve kakasını yaptı ama tam rahatladığını düşünmüyorum. Bu ve benzeri bi durum yaşadınız mı yaşadıysanız bu problemi nasıl aştınız merak ediyorum.
görmedik canım işe yaramadı.
birebir aynı yaşadıklarımız. kendim anlatıyormuşum gibi geldi:)) sonuçları paylaşırsan sevinirim
gece uykusu iyimi çünkü gece güzel uyuyan gündüz pek uykuya ihtiyaç duymazmış birde bu onun karekterözelliği de olabilir
benim bebeğimde gündüz uykusunu pek sevmiyor ama bazende seviyor ortama gğre aslnda o yüzden sabır tavsiyem olacak
tracy hogg metodlarını ağustos anneleri bayağı yazdı ama sonuç pek alamadılar veya birkaö gün iyi olup sonra bozulanlar oldu
ama sona bol şans sabrla sakinlikle olayı daha rahat atlatırsın diye düşünüyorum bebekler çünkü stresi hemen hissedip gerçekten çok huysuzlanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?