Maasallah pekte yakisiklilar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn anneler. oğlum dün gece tam 10 kere saat başı kalktı. şu anda sersem gibiyim.
Maasallah pekte yakisiklilarALLAH nazardan saklasin insaallah (amin)
günaydin canim insaallah gündüz biraz uyurdasende dinlenirsin
hepinize günaydinnn hanimlllaaaaaaaaaar
benim cimcimem hala uyuyor bende kalktimyorgunum aslinda azicik daha mi uzansam diye düsünmekteyiim
siz nasilsiniz ve tatlimi tatli bebisler nasil keyfler yerinde insaallah
Maasallah pekte yakisiklilarALLAH nazardan saklasin insaallah (amin)
günaydin canim insaallah gündüz biraz uyurdasende dinlenirsin
hepinize günaydinnn hanimlllaaaaaaaaaar
benim cimcimem hala uyuyor bende kalktimyorgunum aslinda azicik daha mi uzansam diye düsünmekteyiim
siz nasilsiniz ve tatlimi tatli bebisler nasil keyfler yerinde insaallah
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn anneler. oğlum dün gece tam 10 kere saat başı kalktı. şu anda sersem gibiyim.
benim sıpam benim kariyerimi bitirdi :)
oyyyyyyyy maşallah yakışıklı sıpacıklar
ben de onu soracaktım. mama yediğinde uzun süre uyudu mu diyecektim ki bu mesajını gördümgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn anneler. oğlum dün gece tam 10 kere saat başı kalktı. şu anda sersem gibiyim.
sadece biras ben düşünceliyim 15 tatilde memlekete gidip gitmeme konusunda kararsızım
güzel annişlerr ve tatlı bebişleri nasılsınız?oğlumu uyuttum bakayım bir dedim.yemek yapmam lazım ama hiç istemiyorum yaaçok üşengeç oldum valla bişey sorcam arkadaşlar ya gece emzirmeye kalktığınızda durumunuz nasıl benim gözlerrim kapalı üstüm darma duman kaç kere içim geçti emzirirken ya. çok zor duruyorum...dün oğlumu ilk defa bebelacın pirinç mamasını verdim.iştahla başladı ama hepsini bitiremedi.galiba zamanını ayarlayamadım yeni emzirmiştim çünkü..yada çok yaptım bilmiyorum..
ben yanıma alıyorum yatırıorum emzireirken oda bende uyuyajkkalıyoruz gece 1 kez uyanıyor huzursuz olduğu zamanlarda, onun dışında gece boyunca emer uyur amaa gunduz uykusu hafif şimdi uyudu düşünüyorum yatağa nasıl koyacağımı
benim ki de aynen ama ben göze almıştım. isteyerek oldu yani
hatta dün bir sınav vardı başvuru yaptığım. kızımı bırakacak bir yer olmadığı için giremedimçok istediğim bir yer olmasına rağmen giremedim
ne zaman çalışma hayatına dönerim bilemiyorum
oyyyyyyyy maşallah yakışıklı sıpacıklar
ben de onu soracaktım. mama yediğinde uzun süre uyudu mu diyecektim ki bu mesajını gördüm(((açlıkla ilgili değilmiş demekki.
ben de çok istiyorum gitmeyi. sıkılıdm çünkü. ama 6-7 saat yol gideceğim ben.kızım eziyet eder mi kestiremiyorum. araba yokotobüsüde pek göze alamıyorum
ben yanıma alıyorum yatırıorum emzireirken oda bende uyuyajkkalıyoruz gece 1 kez uyanıyor huzursuz olduğu zamanlarda, onun dışında gece boyunca emer uyur amaa gunduz uykusu hafif şimdi uyudu düşünüyorum yatağa nasıl koyacağımı[/QUOTE
ahh ahh elimden kolumda gelen eklem sesine uyanırmı bi velet yaaaa
Arkadaşlar bişi soracağım aranzda İstanbul anadolu yakasnda yaşayan yok mu?
Arkadaşlar bişi soracağım aranzda İstanbul anadolu yakasnda yaşayan yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?