2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba eylül anneleri ve onların güzel evlatları. sizleri hamileliğimin başından itibaren ziyaretçi olarak takip ettiğimi belirtmek isterim. sanki çoğunuzu tanıyor gibiyim. eylül annesi olarak yola çıksam da kızım gecikmeli olarak ekimde geldi ve ben ekim annesi oldum. ancak bu sürecin başından itibaren sizlerin paylaşımlarını okumam beni eylül annesi gibi hissettiriyor. sonunda üye olmaya sizlerle tanışmaya karar verdim. şimdiden tanıştığımıza memnun oldum.

Hosgeldin zehracan
Ne guzel terazi burcu olmus bebusun

marjinal özeline msj attımm kıss

gördüm kısss

hoşgeldin aramıza

Karnim acti yemege yumuldum marketten aldiklarima sira gelmedi cnm
Bu arada benim oglan bagirip duruyo
benimki de öyle bagırıyor sonra ben bagırıyorum sonra onun bagırmasına fırsat vermeden ben bagırıyorum aglıyor : ev tımarhaneye döndü yetişinn
Kiz benim ozelime de kiskandim
sana da atarım şekerim yeter ki sen iste
Dilini isir bacim nazar edecen cocuga
he vala şuanda da uyuyor eşim uyumaya geçti ben de nöbete geldim :126: erken başlayınca erken bitiyor nöbet yuppyyy :122::122::122:
hoş geldin canım
hoşbulduk sebostos. evet terazi oldu. gerçi pek burçlardan anladığım söylenemez ama okuduğum kadarıyla özellikleri benzeşiyor .

evet bunu nuray sayarıya sorabilirsin topigin astrologudur kendilerii kızz marjinal bir el atıver hele

Terazi Burcu Bebeği (24 Eylül – 23 Ekim)
25 Nisan 2011 Bebekolay Araştırma Merkezi 0

PAYLAŞ!

Terazi burcu bebekleri, problemsiz bir bebeklik geçirirler. Uslu, yemek problemi olmayan ve fazla ağlamayan bebeklerdir. Rahatları yerinde ve gürültüsüz bir ortamda dakikalarca kendi kendilerine durabilirler. Genellikle ağlamak yerine uymayı tercih ederler. Uyandıkları zaman yüz mimiklerinden tatlı bir rüya gördüklerini anlamanız hiç de güç değildir.

Zekaları çok çabuk gelişir. Kısa zamanda çok geniş bir kelime hafızası oluşturlar. Erken yaşta onun hangi konuya kabiliyeti olduğunu anlamak ve onu bu yönde geliştirmek çok yararlıdır.

Teraziler çevrelerine karşı çok hassastırlar. Sürekli bağıran ve tartışan aile büyüklerinden rahatsızlık duyarlar.

Hislerini kolay kolay açmayan Terazi çocukları, aslında sürekli bir sevgi beklerler. Hayata bakış açıları sevgi dolu ve neşelidir. Terazi burcu çocukları genelde iyi huyludurlar. Barışçı yaklaşımları ve doğal çekicilikleri başkalarının da sevgilerini kazanırlar.

Çok yönlü Teraziler, çocukluk yıllarında epey çekingendirler. Anne ve babanın çok anlayışlı ve sabırlı olması çocuğun yavaş yavaş mahcupluktan sıyrılmasını sağlar. Terazi çocukları sosyalleşmeye okul yıllarında başlar, pek çok arkadaşını eve getirirler. Bu çocuk, güzelliklere düşkün, duygulu, nazik, terbiyeli bir tiptir.

Kararsızdırlar. Bu nedenle hızlı düşünme ve karar vermek için desteğe ihtiyaçları vardır. Sınırlarını doğru belirlemeleri, kendilerine olan güvenlerini ve karar verme yeteneklerini arttıracaktır.

Politik davranmayı çok iyi bildikleri için tüm aile bireyleriyle iyi anlaşırlar. Her şeyin yolunda gitmesini isteyen Teraziler, aile hayatında da belli bir uyum isterler. Parlak, eğlenceli ve barış dolu bir hayat onlar için önemlidir. İyi bir üslupla yaklaşılsa bile tenkitten her çocuk gibi hoşlanmayan bir tavır sergilerler. Eleştirilmekten hiç hoşlanmadıkları için aniden karşısındakinin yaşına bakmaksızın küstahça cevap verirler. Bu nedenle ailelerin Terazi çocuklarına nasıl yaklaşmalarını bilmeleri zor olabilir. Ceza, disiplin getirse de bir süre sonra fayda etmemeye başlar. Çünkü o da ailenin ona duydukları sevgiyi gizli silah olarak kullanabilir. Beni cezalandırdığınıza göre sevmiyorsunuz diyerek odaya kapanabilir. Oldukça hassas ve alıngan olan Terazi çocuklarını doğru yönlendirmek ve disiplin uygulamak zordur. Anne, baba ve kardeşleriyle iyi vakit geçirmek için eğlenceli planlar yapılmasını beklerler. Sevdiği insanlar, sevdiği bir ortam ve sevdiği yemeklerle çok mutlu olurlar. Yakın akrabaları onlar için aynı zamanda yakın arkadaştır.

Genellikle tertipli ve düzenli olmalarına rağmen, işlerinin hep birileri tarafından yapılmasını isteyecek kadar da tembel olurlar. Her şey yolundaysa durup dururken problem yaratmazlar. Enerji ve coşku dolu kız kardeş veya erkek kardeşle geçinmeleri daha kolaydır. Paylaşmak konusunda her zaman aynı davranmasalar da kendilerine karışılmasından hoşlanmazlar. Büyüdüklerinde eleştirici bir tavır sergileyen anne-babaya cephe alabilirler. Onlar mesleğini seçerken, arkadaş edinirken, alışveriş yaparken veya sevgilisiyle gezmeye çıkarken izin almamaları gerektiğini düşünürler.

Terazi burcunda doğan çocuk, iyi yetiştirilir, ailesi tarafından takdir ve sevgi görürse ileride çok başarılı olacaktır. Özellikle anne, çocuğuna çok itina etmeli ve gelişme çağında ona sevgi, seks, vs.. konularında bilgi ve öğüt vermelidir. Böylece çocuk duygularıyla mantığı arasında daha iyi denge kurabilir. Bu sayede ergenlik çağında duygusal konularda hata yapması da önlenir.

Başak Burcu Bebeği (24 Ağustos – 23 Eylül)
20 Nisan 2011 Bebekolay Araştırma Merkezi 0

PAYLAŞ!

İyi haber; Başak bebekleri oldukça sessizdirler. Eğer doğru bir şekilde beslenirlerse bütün bir gece hiç ses çıkarmadan uyayabilirler . Büyüdükçe sevimlileşen bu çocuklar doğayı sever, açık havada oynanan oyunları tercih ederler.

Küçük yaşlardan itibaren beyinleri yüksek bir tempo da çalışmaya başlar. Matematiği çok küçük yaşta öğrenir.Tüm sorunları, çevrelerinde olup bitenleri hızla analiz ederler. Yüksek bir kavrama güçleri vardır.

Biraz sessiz, sakin görünen bu çocuklar aslında dost canlısı ve sıcaktır.

Hayvanları çok seven bu çocuklara, küçük yaşta ona ait olan bir ev hayvanı almak, duygusal yönünü geliştirmesini sağlar.

Başak çocukları aile hayatında uyumlu ve söz dinleyen tavırlarıyla dikkat çekerler.

Bu burçta doğan çocuk, daha küçük yaşlarda zekasını ortaya koyar. Herşeyi merak edip sorarak sizi bezdirir. Fakat bu küçüğün her sorusuna cevap vermek ve duyduğu ilgiyi sarsmamak gerekir. Okulda da merakı ve zekası sayesinde başarılıdır. üstelik fazla çalışmadan başarı gösterir.

Ancak kendilerine olan güvenlerinde birtakım eksiklikler olabilir, bu nedenle teşvike ihtiyaç duyarlar. Zekalarından kaynaklanan bitmek tükenmek bilmeyen sorularına, daha küçükten ciddiye alıp cevap verilmelidir. Aksi takdirde çocuk önemsenmediğini düşünerek, içine kapanır ve zaten doğasında olan güvensizliği perçinlenir.

Ders çalışmayı sevmeyen Başak çocuğu, ödüllendirme metodu ile okulu sevip başarılı öğrenciler arasına girecektir. Bu ödülün ve teşvikin derecesini ayarlamak anne-babalara düşecektir.

Okul dışında yapacakları uğraşlar bulmak yüksek potansiyellerinin değerlendirilmesini sağlar. Doğru bir destekleme ile her alanda dikkate değer bir gelişme göstereceklerdir.

Düzenli bir evde yaşamak isterler. Eğer dağınık biriyseniz, bu onların canını biraz sıkabilir. Onlar için aile; anne, baba, kardeşlerle sınırlı bir kavram değildir. Tüm akrabalar hatta arkadaşlar o evin bir parçasıdır. Becerikli, çok yönlü, organizatör ruhlu ebeveynler onları çok kolay çekip çevirebilir. İyi bir iletişim onlar için önemlidir. Ailesinin dostluğuna, arkadaşlığına ve güvenine ihtiyaçları vardır. Soğuk ve çekingen dursalar bile ailesine içten içe büyük sevgi beslerler. Genellikle kendilerine pek çok değişik ilgi alanı bulurlar, ailesi ile paylaşmaktan mutluluk duyarlar. Düşünceleri net ve açıktır. Kardeşleriyle duygularını paylaşmaya özen gösterirler. Ev işlerinde diğer aile bireylerine yardımı severler.

buda bizimkilerin ama yükselenleri akrep olunca hiçte sessiz değiller valla

valla ben de hem oglanı emziriyorum hem size laf yetistiriyorum

gördüm kısss

hoşgeldin aramıza

ne haber karamcım?
iyiyim şekerim efeyi sallama nöbetim başladı,bir yandan da sohbet,götürdün mü köfteleri
karam istedi bende buldum
teşekkürler canım topluma hizmet

bence de neresi sessiz lan bunlar afacan çetesi

aa aynı benimki uyumludur evladım bin şükür

iyiyim şekerim efeyi sallama nöbetim başladı,bir yandan da sohbet,götürdün mü köfteleri

teşekkürler canım topluma hizmet

bence de neresi sessiz lan bunlar afacan çetesi

aynen kıss yükselenenlerinin özelliklerini taşıyorlar galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…