ALLAHsabır versin canım yailk başta benimkini alıştırmaya çalışıyorduk almıyordu midesini bulandırıyordu 4.aya kadar alsın diye ugraştım ama almadı üzülmiştümama sizi okuyunca iyiki almamış diyorum aferin kuzumaa
buaralar bütün bebeikler böyle galiba ya zırt pırt uyanıyorlar bizimki dün 20 dakaika uyudu gündüz o da sallanarak şuanda yarım saat oldu uyuyor rekora dogru gidiyor bakalımne zaman uyanacak kucaga çıkacak
kız dışardandamı yazıyon fanatikMarketten donuyorum cnm evdeki durumlardan haberim yok
Seni sormali
iyi diyeyim iyi olayımşimdilik ciddi bir durum yok buralarda sen nasılsın canım?
ALLAHsabır versin canım ya
kız dışardandamı yazıyon fanatik
iyi diyeyim iyi olayım
kaçıyorum anacım durmuyor sonra geliriminşallah
Harbi fanatigim
Her zaman her yer yerde taraftarin senle 2012 eylul annisleri
ALLAHsabır versin canım ya
kız dışardandamı yazıyon fanatik
iyi diyeyim iyi olayım
kaçıyorum anacım durmuyor sonra geliriminşallah
var canım ciddi durum efe akıllanıyor galiba 5 dakika bile durmadıgı oyun halısında 25 dakikadır oynuyor neler oldu bu çocuga yaa aman allahım efe mi buaman ya geçmiş yapıyım derkem muhabbet edemiycem sonra okurum dimi
ciddi bi durum varmı ne habersiniz
Marketten donuyorum cnm evdeki durumlardan haberim yok
Seni sormali
var canım ciddi durum efe akıllanıyor galiba 5 dakika bile durmadıgı oyun halısında 25 dakikadır oynuyor neler oldu bu çocuga yaa aman allahım efe mi bu
bu da benden her yerden saldırıyor
Harbi fanatigim
Her zaman her yer yerde taraftarin senle 2012 eylul annisleri
insanda bağımlılık yapıyor burası dertlerimizi paylaşıp rahatlıyoruz ohh.
oh maşallah maşallah daha ne istiyon kız mert şu anda kuduruyor mouseyi elimden almaya çalışıyor klavyeye basıyor ne şartlarda yazıyorum buraya görün kızlar.
sebostos ne olduu kkıızz markettekileri açıp yemeye mi başladın
benden sana gelsin o zaman
çok sağol karamcım daha önce hiç bir kupam olmamıştı kupa bardaklar dışında
sebostos ne olduu kkıızz markettekileri açıp yemeye mi başladın
marjinal özeline msj attımm kıss
insanda bağımlılık yapıyor burası dertlerimizi paylaşıp rahatlıyoruz ohh.
var canım ciddi durum efe akıllanıyor galiba 5 dakika bile durmadıgı oyun halısında 25 dakikadır oynuyor neler oldu bu çocuga yaa aman allahım efe mi bu
AMAN AMAN MAŞALLAH DE DİLİNİ ISIR TOTOSUNU KAŞIvar canım ciddi durum efe akıllanıyor galiba 5 dakika bile durmadıgı oyun halısında 25 dakikadır oynuyor neler oldu bu çocuga yaa aman allahım efe mi bu
oh maşallah maşallah daha ne istiyon kız mert şu anda kuduruyor mouseyi elimden almaya çalışıyor klavyeye basıyor ne şartlarda yazıyorum buraya görün kızlar.
AKŞAMLARI İŞTEN GELİNCE BİRİMİZ BÜYÜKLE BİRİMİZ KÜÇÜKLE İŞTE GÜNDÜZ VE GECEDE BENDEstresimm kuzumm ver kucagına ilgilensin azcık bacım böyle çok yorulursun bacım
KIZ MERAK ETTİM NE ATTINmarjinal özeline msj attımm kıss
KISKANÇKiz benim ozelime de kiskandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?