maşallah de kız sonra gene uyumaz en çok annelerin nazarı değermiş doğru bu
bu arada dikkatimi çekti herkes gece emmeye alışmasın demiş biz de bi terslik mi var doğduğundan beri gece 2-3 sefer kalkıp emiyor
benimkide öyle hatta ilk zamanlar geceleri 4-5 kere bile emiyordu emmesi zaten 1 saat sürüyordu nerdeyse abartmıyorum zombi gibi dolanıyordumo yüzden tombalak iştahsız olması daha kötü olurdu
bacım alışık degilim ben böyle şoka girdim :111::111::111: sıkıldım yahu efe yokken ne boş vaktim varmış benim yaa
bizimkiler onddan tosun kızzz
10 kg olmasına ne kaldı şurda bel fıtığı olucam yakında ,yarasın tosuncuklara
uyudu dediysek sallanarak uyudu kızz keşke kendi kendine uyusaydıı oo bir güzel yapardım yemekleri ohh eşim de şaşardıo boş vakti değerlendirip yemek yapsaydın ya kızşaka şaka bir günde dinlen canım haftasonları çoğu bizde dışardan yiyoruz iyi oluyor
allah bagışlasın yaş kaç büyügün?
efekan 4.5 yaşında
uyudu dediysek sallanarak uyudu kızz keşke kendi kendine uyusaydıı oo bir güzel yapardım yemekleri ohh eşim de şaşardıyerdi afiyetle
oo maaşallah sil baştan büyütüyorsun zor gelmiyor mu
sana katılıyorum benim oğluşumda 10 kg
yanaklar elma gibi korkuyorum nazar değecek diye
benim oğlumda kalkıyor emmek için neden gece emzirmemeliyiz ki
onlar daha çok küçük acıkırlar ...
hem emsinler istedikleri kadar allahın en güzel lütfu..
ben çok zevk alıyorum emzirmekten...
bu arada dikkatimi çekti herkes gece emmeye alışmasın demiş biz de bi terslik mi var doğduğundan beri gece 2-3 sefer kalkıp emiyor
benimki de çookk huysuz canım ikinci için hem istiyoz hem korkuyoruz :18: ama oglum kardeşsiz bırakmak istememhem zor hemde değil
ilk oğlum çok huysuzdu çok zorlu bi bebekti
ama bu öyle değil
uslu maşşallah o yüzden gece kalkmaları hariç zor değil...
onların bi gülüşü herşeye bedel
10 kg olmasına ne kaldı şurda bel fıtığı olucam yakında ,yarasın tosuncuklara
kızlar sizinle muhabbet etmek çok güzeldi
oğluşum uyandı diğeride okuldan gelecek
gene görüşürüz inş.
aranıza katılmak çok güzel
benimki de çookk huysuz canım ikinci için hem istiyoz hem korkuyoruz :18: ama oglum kardeşsiz bırakmak istemem
ben de başlangıcı çıktı kuuzzuumm dikkat et sen çıtırsın zayıfsın daha tehlikeli çıtırdamayasınyarassıınn tosuncuklaraa
gztürk ben 7,8 aylık diyom artık nazardan korkuyom
yaklaşık 3. 4. aydan sonra bebekler gece acıkmıyormuş kızlar, nette araştırınca bulursunuz aylara göre bebek gelişimi konulşarınd avar. artık bebekler sabaha dek deliksiz yani 7-8 saat uyuyabilir, emmek istemesi acıktığından değil emme veya emzik gibi şeylere alıştığındanmış, benimki tam hatırlamıyorum ama 2 veya 3. ayından beri deliksiz uyuyordu, ta ki bi kaç haftadır geceleri kafasını sağa sola meme arar gibi yapmaya başlayıncaya kadar. buna rağmen gece emzirmiyorum, bi süre sonra uyuyor yine, acıkmıyor kesinlikle.
yatağını ve odasını ayırınca gece uyanmadan uyuması gerekiyormuş, emzirdiğiniz vakit sizin için zor olurmuş öyle diyo, oda ayırmayacaksanız sorun olmaz, ben ayırıcam...
ay koru filmi gibi bizimkide yatarken ters dönüyor ya sesini duymasam Allahım evlatlarımızı korusunbayanstres ve karam,
sağolun teyzoşları nasıl becerdi bende anlamadım yanımda yatıyordu bir yandanda emzik emiyordu battaniyeyi tepesinden aşırı çekmiş birden bir ses geldi ah uh gözleri aynen böyleydiben şoka girdim hemen aldım emziği ağlamaya başladı zor susturduk sizde afacanlara dikkat edin ne yapacakları belli olmuyor iyiki yanındaydım hemen farkettim.
bendende sana gelsin
çok üzüldüm vede çaşırdım mert paşama dikkat et annesi nasıl becerdi onu öyle
senin anaçlığın üstünde doğru
ben yanlış anlaşılıyorum doğru
karamın terapiste ihtiyacı var doğru
kız yüreme indirdin yalancıktanda küsme
anacım bu uykusuzluğa saç baş ne yapsı 5 ten beri ayaktayım saçın her teli havada
aman ya geçmiş yapıyım derkem muhabbet edemiycem sonra okurum dimi
ciddi bi durum varmı ne habersiniz
aman ya geçmiş yapıyım derkem muhabbet edemiycem sonra okurum dimi
ciddi bi durum varmı ne habersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?