ben kaçıyorum sonra belki yine gelirim öptüm
kucağımda ağlıyor şekerim efeciğide öp benim için
benimki çok şükür sıkıntı yaşarmadı bu konuda bu konularda çok olgunStrescim bizim kiz cok kiskaniyor oglani cok eziyet ediyor ya
Seninki ne durumda
çok samimi sğylüyorum ilk madde hariç yani sessiz ve uyuyan dışında hepsi birebir büyük oğlumla uyuyor aaaaaaaaaBaşak Burcu Bebeği (24 Ağustos – 23 Eylül)
20 Nisan 2011 Bebekolay Araştırma Merkezi 0
PAYLAŞ!
İyi haber; Başak bebekleri oldukça sessizdirler. Eğer doğru bir şekilde beslenirlerse bütün bir gece hiç ses çıkarmadan uyayabilirler . Büyüdükçe sevimlileşen bu çocuklar doğayı sever, açık havada oynanan oyunları tercih ederler.
Küçük yaşlardan itibaren beyinleri yüksek bir tempo da çalışmaya başlar. Matematiği çok küçük yaşta öğrenir.Tüm sorunları, çevrelerinde olup bitenleri hızla analiz ederler. Yüksek bir kavrama güçleri vardır.
Biraz sessiz, sakin görünen bu çocuklar aslında dost canlısı ve sıcaktır.
Hayvanları çok seven bu çocuklara, küçük yaşta ona ait olan bir ev hayvanı almak, duygusal yönünü geliştirmesini sağlar.
Başak çocukları aile hayatında uyumlu ve söz dinleyen tavırlarıyla dikkat çekerler.
Bu burçta doğan çocuk, daha küçük yaşlarda zekasını ortaya koyar. Herşeyi merak edip sorarak sizi bezdirir. Fakat bu küçüğün her sorusuna cevap vermek ve duyduğu ilgiyi sarsmamak gerekir. Okulda da merakı ve zekası sayesinde başarılıdır. üstelik fazla çalışmadan başarı gösterir.
Ancak kendilerine olan güvenlerinde birtakım eksiklikler olabilir, bu nedenle teşvike ihtiyaç duyarlar. Zekalarından kaynaklanan bitmek tükenmek bilmeyen sorularına, daha küçükten ciddiye alıp cevap verilmelidir. Aksi takdirde çocuk önemsenmediğini düşünerek, içine kapanır ve zaten doğasında olan güvensizliği perçinlenir.
Ders çalışmayı sevmeyen Başak çocuğu, ödüllendirme metodu ile okulu sevip başarılı öğrenciler arasına girecektir. Bu ödülün ve teşvikin derecesini ayarlamak anne-babalara düşecektir.
Okul dışında yapacakları uğraşlar bulmak yüksek potansiyellerinin değerlendirilmesini sağlar. Doğru bir destekleme ile her alanda dikkate değer bir gelişme göstereceklerdir.
Düzenli bir evde yaşamak isterler. Eğer dağınık biriyseniz, bu onların canını biraz sıkabilir. Onlar için aile; anne, baba, kardeşlerle sınırlı bir kavram değildir. Tüm akrabalar hatta arkadaşlar o evin bir parçasıdır. Becerikli, çok yönlü, organizatör ruhlu ebeveynler onları çok kolay çekip çevirebilir. İyi bir iletişim onlar için önemlidir. Ailesinin dostluğuna, arkadaşlığına ve güvenine ihtiyaçları vardır. Soğuk ve çekingen dursalar bile ailesine içten içe büyük sevgi beslerler. Genellikle kendilerine pek çok değişik ilgi alanı bulurlar, ailesi ile paylaşmaktan mutluluk duyarlar. Düşünceleri net ve açıktır. Kardeşleriyle duygularını paylaşmaya özen gösterirler. Ev işlerinde diğer aile bireylerine yardımı severler.
buda bizimkilerinama yükselenleri akrep olunca hiçte sessiz değiller valla
benimki çok şükür sıkıntı yaşarmadı bu konuda bu konularda çok olgun
çok samimi sğylüyorum ilk madde hariç yani sessiz ve uyuyan dışında hepsi birebir büyük oğlumla uyuyor aaaaaaaaa
benimki çok şükür sıkıntı yaşarmadı bu konuda bu konularda çok olgun
çok samimi sğylüyorum ilk madde hariç yani sessiz ve uyuyan dışında hepsi birebir büyük oğlumla uyuyor aaaaaaaaa
bittim yahu sağdan soldan geldiler abi kardeşbayanstrescim yine yok ahmetçik uyumuyor sanırım
bildin canım kalan yarım aklımda burdaydıaklı burdadır kesin
e hele şüküryaptım :122: yaptım:122:
kız hayin dom dom next next ha 2 saat anlattım sana yok sonra yaparım hadi muhabbet edelim demedin mistressten de sormuştum yapamamıştım ban next next yap dedi durdusen ne güzel detaylı örnekli anlatmışsın saol canım
teveccühünüz efenim
ben harflerle yapıyorum ama direkt olmuyor mu
he yaa kaç gündür atışamadık onla da özledimm
bizim de öyle canım
uyusa da gelse bari
sayende canım tekrar saol
canım arkadaşımstresçimi bende özledim iki lafın belini kıramadık gittikız bilse oda yardım eder yardımseverdir o bulamamıştır
yok yokvermezdi
aklına nerden geliyor bu laflar yauyurken bile gülüyor benim sıpametrafı da bir süzüyor sanırsın haciz için gelmiş de mallara fiyat biçecek o denli cingözz :111:
bende köfe götürdümgötürdüm canımvicdan yaptırıyorsun insana kız
ne özel mesaj mesaj noluyo burda bakimyarasın bol bol süt olsunnözele mesaj attım baccımmm
cevapta yokcvp yazdım bacım
tam 6 yaş var aralarında seninkilerin 5 yaştı dimiCanim senin buyuk oglan kac yasi da
bende atmadımda almadımda bacım sen onlara uymaBana hala ozel mesaj gonderen olmadi
bittim yahu sağdan soldan geldiler abi kardeş
bildin canım kalan yarım aklımda burdaydı
e hele şükürhayırlı olsun
kız hayin dom dom next next ha 2 saat anlattım sana yok sonra yaparım hadi muhabbet edelim demedin mi
canım arkadaşım
aklına nerden geliyor bu laflar ya
bende köfe götürdüm
ne özel mesaj mesaj noluyo burda bakim
cevapta yokne karıştırıyonuz kız
tam 6 yaş var aralarında seninkilerin 5 yaştı dimi
burdayım kızz sana laf yetiştirmeye gittiydim,ara ara efenin gazını alıyorum ne gazmış be 6 ay olacak daha bitmedibir görünüp bi kayboluyosun hayırdır topikte korku rüzgarlarımı estiriyosun
bende atmadımda almadımda bacım sen onlara uyma
normaldir tabi uzman dr yaptıysa korkmakızlar öncelikle merhaba....
birşey sormak istiyorumoğlum şu anda 5.5aylık
2 aylık iken sünnet oldu
şu anda pipisinin başı bezli iken yada ayaklarını havaya kaldırdığında içine giriyor
sıyırdığım zaman dışarı çıkıyor başı...
bu normal mi yoksa derisini kısa mı kesti sünnet oluken biraz daha mı sıyırması gerekiyordu acaba
lütfen cevap yazın...
girdiğin çizelgede hep next next yapmadınmı heay stress koptum bacımtek tek cevap verim aklıma kalanlara:
öncelikle köfte afiyet olsun
next next dedin ben de dedim ugraşmak istemiyor galiba konuyu çevirdim
geçen dolmayı sormuştun ya o turuncu şey ne patates dolması:9 iç çok kalınca oydum yaptım çok güzel oluyor tavsiye ederimm
başka bişi gelmedi aklıma yahu
canım çocuğun yapısıyla alakalı kızlar daha duygusal hatta benim arkadaşların mesela kızları abilerini kıskanıyo
Benimkilerin 4,5 yas cnm ama kizim cok icerledi kiyamiyorum guzel kizima
ben iyi düşünmüyorumsünnet hakkında ne düşünüyorsunu kızlar
sünnet hakkında ne düşünüyorsunu kızlar
ben iyi düşünmüyorum
gerçi kolay felan diyolar ama mecbur kalmadan
Keske dogdugu gun yaptirsaydim diyorum bir an once yaptirmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?