benim ilki bebekken olduda ordan biliyorumne zaman yaptıracan ilkokulda mı
evet yaptım next next yaptım ama ya sonrası
evet dogdugu uyuşturmadan bile oluyormuş,biz de niyetliyiz yaptımaya ama korkuyorum yaa:18::18::18:
noluyo orda:44:Canim arkadasim karam
Canim arkadasim karam
benim ilki bebekken olduda ordan biliyorumama sizi korkutmıyayım bizimki sorunluydu
ahmetinde pipi ucu kızarıyor dr mecbur bırakmazsa 5-6 yaşta yaptırırım
seboştos kızz sen nerelisin?nerde oturuyorsun?özelden msj atmak için tanışmak lazım dimi ama
tombilibular ne haltlar karıştırıyosunuz yine özelemi gittinizanadın sen onu
hadi be5 çok büyük bence yaa
noluyo orda:44:
Akli ermeden yaptirmak en guzeli cnm yaptiralim en kisa zamanda
tombilibular ne haltlar karıştırıyosunuz yine özelemi gittiniz
2-5 yaş arası travma oluşturuyormuş anacım
kız tabikide kıymetli2 den önce yaptır gitsin kıss ne kıymetli pipiniz var ayoll
tombilibular ne haltlar karıştırıyosunuz yine özelemi gittiniz
2-5 yaş arası travma oluşturuyormuş anacım
dün çok yorgundumeşim dedi ki git uyu tamam dedim gittim yatak odasına sonra telden gizlice baktım strescim burda ben de odaya geldim kıyamadım aşkım sana sen git yat dedim ee benimki yer mi yemezz ben de bi gülümseme oldu stress kuaförden gelmiş azcık laflayalım dedim ama herif koptu gülmekten zor zaptettim adamı dışarı attım efe uyanmasın diye bugünde diyorki strescin napıyo
hayırdır bacım ne oldutravmanın kralı bizde bacım
kız tabikide kıymetliben istemiyorumda sanki benim oğlan olur gibi geliyor:18:
kız adamı benle aldatıyon ha
eee dün biz görüşemedikki senle:26:
hayırdır bacım ne oldu
evet ya hafıza kaybım var inan şu aralarcee diyip gittin ya bacım
Atarim atmammibütün gün burdaydık da sen yoktun bacım
6.aydan sonra herkes kesecek mi gece beslenmelerini ben kararsız kaldım ya gerçekten açsa :44:
sen kuaförlerde gezbiz de seni bekledik ammaa sen yoktun canım
biz hem gözledik hem de özledik
benimkine bir el at canım yaa çok özledim bakımı,süsü püsü
günaydın canımm günaydınn
Cok gecmis olsun canim rabbim esirgesinbu emzik başıma bela olucak demiştim oldu dün akşam bizimki emziği ters çevirip ağzına sokmuş emzik nerdeyse boğluyordu o yüzden foruma pek giremedim çok korktum çok.:18::18::18:
evet kari koca kuaförüz:108:daha önce deseydin ya kuaförmüydün
kız ne gezmesi 1 saat zorla kalabildim koştur koştur eve geldim bizim neyimize keyif almak
Hosgeldin caniimmerhaba eylül anneleri ve onların güzel evlatları. sizleri hamileliğimin başından itibaren ziyaretçi olarak takip ettiğimi belirtmek isterim. sanki çoğunuzu tanıyor gibiyim. eylül annesi olarak yola çıksam da kızım gecikmeli olarak ekimde geldi ve ben ekim annesi oldum. ancak bu sürecin başından itibaren sizlerin paylaşımlarını okumam beni eylül annesi gibi hissettiriyor. sonunda üye olmaya sizlerle tanışmaya karar verdim. şimdiden tanıştığımıza memnun oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?