2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dün çok yorgundum eşim dedi ki git uyu tamam dedim gittim yatak odasına sonra telden gizlice baktım strescim burda ben de odaya geldim kıyamadım aşkım sana sen git yat dedim ee benimki yer mi yemezz ben de bi gülümseme oldu stress kuaförden gelmiş azcık laflayalım dedim ama herif koptu gülmekten zor zaptettim adamı dışarı attım efe uyanmasın diye bugünde diyorki strescin napıyo

kız adamı benle aldatıyon ha

eee dün biz görüşemedikki senle:26:
travmanın kralı bizde bacım
hayırdır bacım ne oldu

ben kaçıyorum arkadaşlar
gece rahat dursa sabahta 7.30 kadar uyusam ah bomba olurum valla
hepinize rahat hayırlı geceler

Atarim atmammi

bu emzik başıma bela olucak demiştim oldu dün akşam bizimki emziği ters çevirip ağzına sokmuş emzik nerdeyse boğluyordu o yüzden foruma pek giremedim çok korktum çok.:18::18::18:
Cok gecmis olsun canim rabbim esirgesin
daha önce deseydin ya kuaförmüydün

kız ne gezmesi 1 saat zorla kalabildim koştur koştur eve geldim bizim neyimize keyif almak

evet kari koca kuaförüz:108:

Hosgeldin caniim

Nasilsiniz hanimlar diyecem yine kapanisa denk geldiim gecmis fazla yapamadimso ra devam okurum insaallah keyfleryerindedir biz iyiiz yorguunum sade söyle bir oturmayi özledim 1 haftadan beri eve gir cik gir cik birde tasinma isimiz var bir kac haftaya
Bizde hareket boll ama sükür iyiizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…