herkese günaydıııııııııınnnnnnnn :)
uykusuzum, yorgunum ama mutluyum nedense. bebişlerimiz çok şekerler yaaaa, iyi ki varlar, mutluluk kaynagımız onlar bizim di miii :)
yine geçmiş yapamadım, böyle ortadan daldım foruma. çok hızlı ilerletiyosunuz, yetişemiyorum kızlarrr!
umarım herkes iyidir göürşmeyeli. biz dün aşı olduk. ateş düşürücü verdim hemen sonrasında. ateş çıkmadı ama bariz bir huzursuzluk var dünden beri. gece birkaç defa ağlayarak uyandı, sabah da keyifli değildi. zar zor birşeyler yedirmeye çalıştım. artık yumurta ve pekmez veriyorum sabahları. ben evden çıkarken de uyudu prensim, ben işe geldim.
bu arada aceleyle son sayfaya baktım da yanlış görmediysem eylülnazdc kuaförmüş. canım benim saçımın acil boyaya ihtiyacı var ama süt veriyorum diye korkumdan erteleyip duruyprum. sence ne yapmalıyım?
öpüyorum güzel anneleri, fırsat buldukça geçmişe dönerim.
benimki çok şükür sıkıntı yaşarmadı bu konuda bu konularda çok olgun
maşallahumarım ilerde mertin de bir kardeşi olursa bizde yaşamayız canım
çok samimi sğylüyorum ilk madde hariç yani sessiz ve uyuyan dışında hepsi birebir büyük oğlumla uyuyor aaaaaaaaa
bende atmadımda almadımda bacım sen onlara uyma
sünnet hakkında ne düşünüyorsunu kızlar
dün çok yorgundumeşim dedi ki git uyu tamam dedim gittim yatak odasına sonra telden gizlice baktım strescim burda ben de odaya geldim kıyamadım aşkım sana sen git yat dedim ee benimki yer mi yemezz ben de bi gülümseme oldu stress kuaförden gelmiş azcık laflayalım dedim ama herif koptu gülmekten zor zaptettim adamı dışarı attım efe uyanmasın diye bugünde diyorki strescin napıyo
günaydın canımbizim çenemiz bir açıldı mı kapanmıyor,sabah kalkmak bebeklere bakmak olmasa çıkmayacaz da işte uyku da şart
geçmiş olsun canım inş hemencecik iyileşirbebişin sen evde yokkeb bebişi neyle besliyorsunuz:44: ben de işe başlayacam da nasıl olacak şimdiden stresteyimm :18:
bende ne aldım ne de aldırdımmbende atmadımda almadımda bacım sen onlara uyma
ay stress koptum bacımtek tek cevap verim aklıma kalanlara:
öncelikle köfte afiyet olsun
next next dedin ben de dedim ugraşmak istemiyor galiba konuyu çevirdim
geçen dolmayı sormuştun ya o turuncu şey ne patates dolması:9 iç çok kalınca oydum yaptım çok güzel oluyor tavsiye ederimm
başka bişi gelmedi aklıma yahu
gününüz aydın olsun bayanlar..
bizim için zor b gece ve zor bi gün olacak galiba
kızçemin gece ateşşi çıktı 37 ye şimdide hala aynı
huzursuz acaba üşüttük mü meleğimi yoksa dişmi anlaadımkii off çok canım sıkkın çokk
emzirirken avuçiçi sıcak sıcak değiyor tenime
herkese günaydıııııııııınnnnnnnn :)
uykusuzum, yorgunum ama mutluyum nedense. bebişlerimiz çok şekerler yaaaa, iyi ki varlar, mutluluk kaynagımız onlar bizim di miii :)
yine geçmiş yapamadım, böyle ortadan daldım foruma. çok hızlı ilerletiyosunuz, yetişemiyorum kızlarrr!
umarım herkes iyidir göürşmeyeli. biz dün aşı olduk. ateş düşürücü verdim hemen sonrasında. ateş çıkmadı ama bariz bir huzursuzluk var dünden beri. gece birkaç defa ağlayarak uyandı, sabah da keyifli değildi. zar zor birşeyler yedirmeye çalıştım. artık yumurta ve pekmez veriyorum sabahları. ben evden çıkarken de uyudu prensim, ben işe geldim.
bu arada aceleyle son sayfaya baktım da yanlış görmediysem eylülnazdc kuaförmüş. canım benim saçımın acil boyaya ihtiyacı var ama süt veriyorum diye korkumdan erteleyip duruyprum. sence ne yapmalıyım?
öpüyorum güzel anneleri, fırsat buldukça geçmişe dönerim.
huzursuz acaba üşüttük mü meleğimi yoksa dişmi anlaadımkii off çok canım sıkkın çokk
geçmiş olsun canım vah yavrum doktora götürdün mü?
evet canım biliyorum bende yüzden ara ara bakıyorum bi 37 bi yukarı bi aşağı inş. çıkmaz da hasta olmaz sağoasın zaten az sütümcnm 37 yüksek bi ateş değil çocuklar için canını hiç sıkma sütün azaır mazallah
ama düzenli kontrol et cnm 38 i geçerse bi çay kaşığı calpol verbilirsin
diyarbakırdayım canımAnkaradayim cnm sen nerdesin
19 martta bitiyor raporumgünaydın karamcım ne zaman başlıyorsun kız işe?
atarız canım sana da atarızbende ne aldım ne de aldırdımm
kızz ah o dolmalar yok mu gördüğümde canım da çekmedi ama 2 gece sonra rüyama girdi yapacam bende :))
benim annemde yapardı patatesten iç kalınca.. mis oluyorr misss
bu arada sen burann yollarında zorlanırsın demiştin ne olmuş ki buranın yollarına:)) heryer parke..
bu arada ben buralı değilim iş icabı burdayızz benim 3. yılım bu yıl burdaki
sevdim buraları ama
kızlar moralim çok bozulduablam gelip efeye bakacaktı biz de eşimle yemege çıkacaktık,ammma velakin eşimin iş yemegi çıktı büyük büyük müdürleri gelmiş mecbur gidecek yani ooff bugünü mu buldu yaa ne güzel de heyecanlıydım kuaföre gitcektim,elbise alacaktım ki normalde almıyorum zayıflarım diye bu güne özeldi yani off off kahroldum
kızlar moralim çok bozulduablam gelip efeye bakacaktı biz de eşimle yemege çıkacaktık,ammma velakin eşimin iş yemegi çıktı büyük büyük müdürleri gelmiş mecbur gidecek yani ooff bugünü mu buldu yaa ne güzel de heyecanlıydım kuaföre gitcektim,elbise alacaktım ki normalde almıyorum zayıflarım diye bu güne özeldi yani off off kahroldum
diyarbakırdayım canım
19 martta bitiyor raporum
atarız canım sana da atarızbilinç altına işleyi bacım dolmalar yap da ye ohh parke mi baygı oldu gelmeyeli biz merkezde oturdugumuzdan annemler yani ,denize de arsuza giderizz..güzeldir memleketim nasıl özledim..en çok da katıklı ekmegi off off
sıkma canım üzme kendini bizim de oluyor ara ara özellikle sabahları doktora götürdüm bu yüzden hasta degil dedi doktor dişmişşbuarada ben sana kraft mı demiştim arabayı pierre cardinmiş bizimki
günaydınherkese günaydınlar kızlar.
normal 37 canım ha başka sılıntılar hissediyorsan bilememde dişte vücut ısısını yükseltiyormuşgününüz aydın olsun bayanlar..
aklın fikrin yemek yemekte katıklı kmekte ne kidiyarbakırdayım canım
19 martta bitiyor raporum
atarız canım sana da atarızbilinç altına işleyi bacım dolmalar yap da ye ohh parke mi baygı oldu gelmeyeli biz merkezde oturdugumuzdan annemler yani ,denize de arsuza giderizz..güzeldir memleketim nasıl özledim..en çok da katıklı ekmegi off off
sıkma canım üzme kendini bizim de oluyor ara ara özellikle sabahları doktora götürdüm bu yüzden hasta degil dedi doktor dişmişşbuarada ben sana kraft mı demiştim arabayı pierre cardinmiş bizimki
üyüyün canım sen nasılsın mertim nasılhu hu bayanstrescimnasılsın denk geldik sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?