günaydın kızlar nasılsınız
beni sorarsanız pek iyi sayılmam
tartıya çıktım 300gr da almışım iyide ıvır zıvır yemedim tatlı yemedi sadece yemeklerimi güzel yiyorum
ayrıca adamlada atıştış sinirimi bozuyor bu adam benim kaçıp gidesim var çocuklarla berarer
bu topiktekiler hep yeni evli yani hala aşk sarhoşu onlar beni anlamaz sen anlıyosun heralde seboşSikma canini bacim hepimizde ayni dertler var
Cocuklarimiz icin sabir
Allah yardimcimiz olsun
çocukları bırak kaç bacım gez azcık kendine gelgünaydın kızlar nasılsınız
tartıya çıktım 300gr da almışım iyide ıvır zıvır yemedim tatlı yemedi sadece yemeklerimi güzel yiyorum
ayrıca adamlada atıştış sinirimi bozuyor bu adam benim kaçıp gidesim var çocuklarla berarer
bilmiyon mu sarı pişoyuSari piso ne kiz:26:
Yatili misafirim varken geldim yine yaranamadim iyi mi
yok bacım ya eşimle nöberleşe bakaydık daha iyiydi yabancıladı galiba ablamı agladı durdu sıpagünaydın canım
uyku gim ben kim şu sıralar sapıttı benim sıpa
günaydın canım dinlenebildinmi
bu topiktekiler hep yeni evli yani hala aşk sarhoşu onlar beni anlamaz sen anlıyosun heralde seboş
Aa ne guzel pasta
Oglusun da cok tatliymis ya yerim onu ben
Venim oglani da andiriyor biraz
Bu pastayi kiskandim ben yaa
Galiba kiskanclik hastaligina tutuldum ben
güzel bebeklerin güzel anneleri günayydınn
günaydın kızlar nasılsınız
bugün burası pek sessiz olur kesin herkes gezmede olur inşallah bizde çıkıcağız birazdan.
bu topiktekiler hep yeni evli yani hala aşk sarhoşu onlar beni anlamaz sen anlıyosun heralde seboş
sağol canım seninki nasıl oldu?iyidir inşallah boynu.
allah korusun canım ne demişler fala inanma falsız kalma maksat eğlence olsun banada yeni bir çoçuğun olacak demiş
doğru şuanda tek yurtdışı bağlantımız eylülnaz
merhaba hanımlar hepinize iyi haftasonları! bebişler iyidir umarım pek okuyamadım geçmişi. 2-3 gündür sürekli int.ten bebek arabası araştırıyorum eşimin yoğunluğu nedeniyle çarşıdan da bakamadım kızımla da çıkamazdım ben de netten alayım yada bi araştırma yapmış olurum en azından dedim ama yorumları okumak iyice kafa karıştıdı. kiminin memnunum dediğinden kimisi de hiç değil. sizlerin önerileri,kullandığınız arabalar?
benim şahsi arabam yok,eşim kullanıyor. yani ben bebek arabamla yayan çok rahat her yere gidebilmeliyim kendi başıma,taşıyabilmeliyim dolmuşa vs.binebilmeliyim rahat açıp kapatabilmeliyim. kapanınca da çok yer kaplamamalı bagaja sığmalı rahatça bi de çift yönlü olsa iyi olur sanki. fiyatıda 300ü geçmese bi de...çok şey mi istemiş olurum:)))
merhaba hanımlar hepinize iyi haftasonları! bebişler iyidir umarım pek okuyamadım geçmişi. 2-3 gündür sürekli int.ten bebek arabası araştırıyorum eşimin yoğunluğu nedeniyle çarşıdan da bakamadım kızımla da çıkamazdım ben de netten alayım yada bi araştırma yapmış olurum en azından dedim ama yorumları okumak iyice kafa karıştıdı. kiminin memnunum dediğinden kimisi de hiç değil. sizlerin önerileri,kullandığınız arabalar?
benim şahsi arabam yok,eşim kullanıyor. yani ben bebek arabamla yayan çok rahat her yere gidebilmeliyim kendi başıma,taşıyabilmeliyim dolmuşa vs.binebilmeliyim rahat açıp kapatabilmeliyim. kapanınca da çok yer kaplamamalı bagaja sığmalı rahatça bi de çift yönlü olsa iyi olur sanki. fiyatıda 300ü geçmese bi de...çok şey mi istemiş olurum:)))
Eki Görüntüle 645298 Eki Görüntüle 645299
teyzeleri mert uzun zamandır ayaklarını tutabiliyordu ama 3 gündür tutmakla kalmıyor ağzına götürüp emebiliyor
Dogum günü pastam canım eşimin sürprizi
ben sulandırarak verıyorum yoksa yemıyor bıde ole dene ıstersenmert bu sebze püresini hiç sevmiyor kızlar midesi bulanıyor tükürüyor sevdirmek için ne yapmalıyım?
Dogum günü pastam canım eşimin sürprizi
hayırdır kız derin sohbetevde temizlik var klasik c.tesibiz de eşimle sinemaya gitmeyi düşünüyoruz bakalım inş flimin yarısında çıkmayız bir telefonla şansımızı deneyecez
stresim akşam senle derin bir sohbet edelim anacım
hayatta herkesin sıkıntıları var ya tabi Allah beter şeylerden korusunkıskanç gördümde senin gibisini görmedim şekerim
günaydın canım
günaydın strescim bazen banada öyle oluyor merti alıp gitmek istiyorum bu adamlar çok anlayışsız
ama bir derdim var bölümünü okuyordumda bazen neler var neler halime şükrediyorum onlara bakınca çok şanşlıyız.
anacım o nasıl derin bir ah yüreyim hopladıAaaahhhhbhh aaaahhhhhhh!!!!!!!!!
Anlamam mi anlamam mi
Canimsin
Bolca misafirim var ama kacmaya caliscam dertlesiriz aksama
Optum cnm
canım ben chicco kulanıyorum memnun değilim travel sistem aynı zamanda memnun değilim bilgin olsunmerhaba hanımlar hepinize iyi haftasonları! bebişler iyidir umarım pek okuyamadım geçmişi. 2-3 gündür sürekli int.ten bebek arabası araştırıyorum eşimin yoğunluğu nedeniyle çarşıdan da bakamadım kızımla da çıkamazdım ben de netten alayım yada bi araştırma yapmış olurum en azından dedim ama yorumları okumak iyice kafa karıştıdı. kiminin memnunum dediğinden kimisi de hiç değil. sizlerin önerileri,kullandığınız arabalar?
kızlar gezip tozmadasınız heralde
bende biara işe gittim imza felan işleri işte sonra dönerken evlatlarıma alışveriş yaptım ahmetime 4-5 adet alt kıyafet aldım
mont aldım ince olanlardan
hip büsküvi mama felan buldum aldım suluk oyuncak felan aldımiyi oldu aldıklarımı yıkıyıp asayım dedim şimdi bunlarla uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?