2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben normal yogurt yediriyorum bacim
Nasilsin cnm isler nasil

normal yogurt u sen mi yapıyorsun?nasıl yapıyorsun?bu hafta agırlık vereyim şu yogurt işine yemedi bir keresinde alıştırmam lazım
iyiyim canım bugün sinemaya gittik eşimle kahve iştik dışarda sonra k.valide ye gittik gelmiş çok şükür istanbuldan çok sevindim aç kalacaktık yoksa

Yogurdu k.validem yapiyo cnm acik sut aliyoruz ama sutumuz cok guzel oglan da guzel yiyodu ama iki gundur hic istahi yok memeye yapisik yasiyor sagdigim sutler de dolapta beklemede
Ohh ne guzel gun gecirmissin hangi filme gittiniz
Benim yemegimi de k.validem yapar sofrayi kurar kaldirir bulasigi yikar ooh be amma rahatmisiz ben de

doymuyor mu acaba kaç dakika kalıyor memede :44: he kıss çok şanslıyız çookk bakalım biz nasıl k.valide olcaz ya aslında saati tutturamadık kelebegin rüyasının seansları bize uymadı biz de hükümet kadına gittik o da fena sayılmazdı çok özlemişim sinemaya gitmeyi 1,5 yıl olmuş gitmeyeli sizle mi yaşıyor k.validen

çok haklısın canım benimde başımda benzer bir olay var eşimin kardeşide yeğenini görmeye ne geldi ne aradı üstelik eşimin üstünden geçinmiş yıllarça eşim çalışmış eve vermiş o kendi hesabına yatırmış sevgilisine yedirmiş evlenirken borç istedi vermedik diye küsmüş çokta umrumdaydı sankidüğünde bütün misafirleri bizde ağırlandı ben daha yeni ameliyat olmuştum bide ona rağmen bu kadar iyilik yap yine nankörlük yine nankörlük yakında onunda çoçuğu olucakmış tabiki bizde ne arayıcağız ne sorucağız.

Cnm benimki biberondan iciyodu sutumu memeyi de keyif amacli kullaniyodu simdi de memeye dustu ben de en son hobbite gitmistim esim sever diye o filmin ortasinda uyudu o sacma filmi de bosa izledim

K.valide k.peder kabile halinde yasiyoruz cnm

Cnm benimki biberondan iciyodu sutumu memeyi de keyif amacli kullaniyodu simdi de memeye dustu ben de en son hobbite gitmistim esim sever diye o filmin ortasinda uyudu o sacma filmi de bosa izledim

senin işinde çok zor sebostoş kv.kp. yaşamak bana eziyet gelirdi bizim kp sık sık kalmaya geliyor gelincede gitmek bilmiyor tavırlarından bunalıyorum ne yapsan yaranamıyorsun

hangi biberonu kullanıyosun bacım bizimki almıyor dr brown ve chiccoo var ama yok almıyor
genişşş ailee zor olmuyor mu bacım

Karam hosbulduk bayanstress seni cok iyi anliyorum canim ayni durumdayiz bizde insanlaraakil sir ermiyor esimide araysn sormayan dimdi aramaxa bsslior buda bize yansixor

marjinal canım agustos annelerinden biri sana cevap yazmış aşı için okurken ana eylül topiignde miyim ki oldum ama baktım agustosmuş

hangi biberonu kullanıyosun bacım bizimki almıyor dr brown ve chiccoo var ama yok almıyor
genişşş ailee zor olmuyor mu bacım

bizimkide hiç biberon almıyor maalesef herşeyi denedim 6 ay boyunca anne sütü verirken onu bırakıp biryere gidemedim.

marjinal canım agustos annelerinden biri sana cevap yazmış aşı için okurken ana eylül topiignde miyim ki oldum ama baktım agustosmuş

aa öylemi canım ben o günden sonra hiç okumadım orayı ne yazmışlar kız aşı konusunda sağolsunlar.

kızlar googleye horoz şarkısı ve gülen bebek yazın çıkan şarkıyı bebeklerinize dinletin çok komik oluyor efe önce şaşırıyor sonra bir yere gelince kahkaha atıyor dans ediyorr

kızlar googleye horoz şarkısı ve gülen bebek yazın çıkan şarkıyı bebeklerinize dinletin çok komik oluyor efe önce şaşırıyor sonra bir yere gelince kahkaha atıyor dans ediyorr

deniycem şekerim mertte sever belki bizim favorimiz dandini dandini dasdana

bizimkide hiç biberon almıyor maalesef herşeyi denedim 6 ay boyunca anne sütü verirken onu bırakıp biryere gidemedim.
ama almalı yaa işe başlayacam benn aç mı kalacak off off
aa öylemi canım ben o günden sonra hiç okumadım orayı ne yazmışlar kız aşı konusunda sağolsunlar.

aynen şunu yazmışlar :biraz geç oldu canım ama doktorumuz salgın var yaptırın dedi yaptırdık biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…