2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende görünmüyor full yürüteç reklamı var herkese ayrı reklam mı:9:

gerçekten sağolsunlar böyleleride var:nazar:

Allah Allah kız nası veriyosun kesin sütüm var diyip yemiyosun dimi:6:

:52:yaranılmıyor valla

valla canım yiyorum da sinir beni eritiyor bide uykusuzluk ve yorgunluk ben çoçukluğumdan beri böyleyim bu yine iyi halim evlenirken 44 kgdum ve çok kötü duruyordu sanki iskelet gibi yaşım ileryeyince ne olur bilmem annem kilolu çünkü.

o onun biricik oğluda o yüzden canım eşimde sinir oluyor ama ne gelir elden o yaşta kadını kendi düşünmesi lazım ama birgün patlıyacağım o olucak:47:
kız senide gaza getirdim dur anacım relax:52:

çık gözüm görmesin seni :47::47::47: 57 kilo mu ya:23:

oo çok sert kızma bacım tamam bişi demedim :18::18::18: çeyrek fincana geldik biz birden arttırılmadıgını biliyom ama,birden verince ne oluyor onu bilmiyorum:50:
çokmu korktun kız:52: kızmamıştımda oysaki:52:

birden verirsen hazmedemez senin huysuz oğlan coşarda coşar:55:
Iste bile gorusebiliriz cnm
Zaten yarim gun gider gelirim sut iznim var ya
işte her davayı kadınların lehine sonuçlandır emi sebostos erkeklerede hep kalem kır emi bacım:52:

Hanimlar ben cikiyorum amcamin ogluna bakiyorum sonra ugrarim yine insaallah opuldunuz
amcamın oğluna derken:44:

off burnum düşyü ya efenin gazı kokuyor kıslar niye acaba yaa hiç olmazdı pöfff:37:
senin yediğin bişey mi etkiledi veya karnımı üşüdü acaba

valla canım yiyorum da sinir beni eritiyor bide uykusuzluk ve yorgunluk ben çoçukluğumdan beri böyleyim bu yine iyi halim evlenirken 44 kgdum ve çok kötü duruyordu sanki iskelet gibi yaşım ileryeyince ne olur bilmem annem kilolu çünkü.
anacım neye sinirleniyorsun anlat bakayım bende sinirleniyorumda hiç veremiyorum senin sinirlendiğin şeylere sinirleniyimde belki verişrim:9:

herkese iyi geceler kızlar öptüm:54::54::54::54:
iyi geceler:54:

işte her davayı kadınların lehine sonuçlandır emi sebostos erkeklerede hep kalem kır emi bacım:52:

Kalem kirma mi kaldi artik bacim
Sen de adam iyi kizmizsin yalniz

benimki uyanıyo mızıklanıyoda ben kaçar:18:
bugünkü terapi ve destekleriniz için hepinize çok çok sevgiler canım arkadaşlarım:29:
hayırlı geceler:16:

5yasinda sonrafan gelenlerden :34:

benim hatrım için bi kalem kırsan ne olur kız stres istedi dersin geri gelir o yasa:52:

Ceza hakimi olmama idam cezasinin anayasa degisikligi ile kalkmis ve 1984' ten beri zaten uygulanmiyor olmasina ragmen senin icin bi guzellik yaparim cnm arkadasim bizimkiler dugunden geldi
Iyi geceler
Canimsin

Back
X