Hanimlar ben cikiyorum amcamin ogluna bakiyorum sonra ugrarim yine insaallah opuldunuz
hoşçakal canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanimlar ben cikiyorum amcamin ogluna bakiyorum sonra ugrarim yine insaallah opuldunuz
bende görünmüyor full yürüteç reklamı var herkese ayrı reklam mı
gerçekten sağolsunlar böyleleride var
Allah Allah kız nası veriyosun kesin sütüm var diyip yemiyosun dimi
yaranılmıyor valla
kız senide gaza getirdim dur anacım relaxo onun biricik oğluda o yüzden canım eşimde sinir oluyor ama ne gelir elden o yaşta kadını kendi düşünmesi lazım ama birgün patlıyacağım o olucak![]()
çokmu korktun kızçık gözüm görmesin seni57 kilo mu ya
oo çok sert kızma bacım tamam bişi demedim :18::18::18: çeyrek fincana geldik biz birden arttırılmadıgını biliyom ama,birden verince ne oluyor onu bilmiyorum![]()
işte her davayı kadınların lehine sonuçlandır emi sebostos erkeklerede hep kalem kır emi bacımIste bile gorusebiliriz cnm
Zaten yarim gun gider gelirim sut iznim var ya
amcamın oğluna derken:44:Hanimlar ben cikiyorum amcamin ogluna bakiyorum sonra ugrarim yine insaallah opuldunuz
o onun biricik oğluda o yüzden canım eşimde sinir oluyor ama ne gelir elden o yaşta kadını kendi düşünmesi lazım ama birgün patlıyacağım o olucak![]()
senin yediğin bişey mi etkiledi veya karnımı üşüdü acabaoff burnum düşyü ya efenin gazı kokuyor kıslar niye acaba yaa hiç olmazdı pöfff![]()
anacım neye sinirleniyorsun anlat bakayım bende sinirleniyorumda hiç veremiyorum senin sinirlendiğin şeylere sinirleniyimde belki verişrimvalla canım yiyorum da sinir beni eritiyor bide uykusuzluk ve yorgunluk ben çoçukluğumdan beri böyleyim bu yine iyi halim evlenirken 44 kgdum ve çok kötü duruyordu sanki iskelet gibi yaşım ileryeyince ne olur bilmem annem kilolu çünkü.
iyi gecelerherkese iyi geceler kızlar öptüm![]()
kızz stres seni de bozmuş anacım gül gibi melek kız şeytan oldu bre![]()
kız senide gaza getirdim dur anacım relax
çokmu korktun kızkızmamıştımda oysaki
birden verirsen hazmedemez senin huysuz oğlan coşarda coşar
işte her davayı kadınların lehine sonuçlandır emi sebostos erkeklerede hep kalem kır emi bacım
amcamın oğluna derken:44:
kız senide gaza getirdim dur anacım relax
çokmu korktun kızkızmamıştımda oysaki
birden verirsen hazmedemez senin huysuz oğlan coşarda coşar
işte her davayı kadınların lehine sonuçlandır emi sebostos erkeklerede hep kalem kır emi bacım
amcamın oğluna derken:44:
benim hatrım için bi kalem kırsan ne olur kız stres istedi dersin geri gelir o yasaKalem kirma mi kaldi artik bacim
Sen de adam iyi kizmizsin yalniz
evet sonundabozdum dimi![]()
![]()
![]()
benimki uyanıyo mızıklanıyoda ben kaçar:18:
bugünkü terapi ve destekleriniz için hepinize çok çok sevgiler canım arkadaşlarım
hayırlı geceler![]()
benim hatrım için bi kalem kırsan ne olur kız stres istedi dersin geri gelir o yasa![]()
Ceza hakimi olmama idam cezasinin anayasa degisikligi ile kalkmis ve 1984' ten beri zaten uygulanmiyor olmasina ragmen senin icin bi guzellik yaparim cnm arkadasim bizimkiler dugunden geldi
Iyi geceler
Canimsin
kızlar günaydın
gezmece heraldebende çıkabilirsem çıkacam akşam görüşürüz iyi eğlenceler
![]()
![]()
anacım neler düşünüyom ya ne fenayım