2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sebostos sende hoşgeldin canım kız siz sözleşiyor musunuz? aynı anda giriyorsunuz.

Canlarim eve yeni geldim gogusler sut sagiyorum simdi rahatladim siz neler yapiyorsunuz karamcim dop boyasi yaptirdim ama guzel oldu ha
Esim begendi bakti bi hayran hayran eee tabi alisti adam her gun pacoz gibi gormeye

daha bitmedi mi işin kıss ne işmiş :52::52::52:

inş canım yemeyen bebekle ugraşmak zoorr:14::14: bence çene kaslarını geliştiriyorlar nasıl ama uzman doktor karam teşhiste bir numara :52::52::52:

birikince böyle oluyor işte canım mertide bir türlü uyutamadım ki yarım kaldı.haklı olabilirsin canım belkide geliştiriyorlardır.

bayanstres bugün iyi gezdi sanırım hiç gözükmüyor bugün.

Canlarim eve yeni geldim gogusler sut sagiyorum simdi rahatladim siz neler yapiyorsunuz karamcim dop boyasi yaptirdim ama guzel oldu ha
Esim begendi bakti bi hayran hayran eee tabi alisti adam her gun pacoz gibi gormeye

dop boyası mı yeni mi o da kıss:52::52::52: güle güle kullan canım,bakım güzel yaa eskiden fönsüz gezmezdimşimdi zar zor kaş aldırıyorum ormandan kaçmış gibi :37::37::37:

Dip boyasi kiz saolasin cnm
Valla ben de yuz yildir kasimi aldirmamistim inan yuzumun ifadesi degisti

espri yaptım kıss biliyorum dip oldugunu :52::52::52: ben de açık renk saçı seviyorum ammaa bakımı zor bi de büyük gösteriyorum sanki :30: hamilelikten beri boyatmadım kendi saç rengime döndüm,parlak ve canlı halini de görünce hiç boyatasım gelmiyor ama yaza dogru yapabilirim bir güzellik kendime :52::52::52: işe başlayacak olman işe yaramış şimdiden bacımm :9::9::9:

espri yaptım kıss biliyorum dip oldugunu :52::52::52: ben de açık renk saçı seviyorum ammaa bakımı zor bi de büyük gösteriyorum sanki :30: hamilelikten beri boyatmadım kendi saç rengime döndüm,parlak ve canlı halini de görünce hiç boyatasım gelmiyor ama yaza dogru yapabilirim bir güzellik kendime :52::52::52: işe başlayacak olman işe yaramış şimdiden bacımm :9::9::9:

Cnm benim sacimda beyaz cok 80 yasinda gibi gorunuyorum boyatmayinca senin gibi olsam boyatmam belki dunku biberon konusunda bisey geldi aklima bizimki anne memesi gibi olandan degil sisman agzi kaucuk ama ben bir ayliktan beri ayni biberonu kullaniyorum sninki bu saatten sonra alir mi bilmem bi de 4. Aydan sonra ucunu dgistiriyorsun biliyorsun degil mi bizimkinde uc delik var cesme gibi mubarek

Cnm benim sacimda beyaz cok 80 yasinda gibi gorunuyorum boyatmayinca senin gibi olsam boyatmam belki dunku biberon konusunda bisey geldi aklima bizimki anne memesi gibi olandan degil sisman agzi kaucuk ama ben bir ayliktan beri ayni biberonu kullaniyorum sninki bu saatten sonra alir mi bilmem bi de 4. Aydan sonra ucunu dgistiriyorsun biliyorsun degil mi bizimkinde uc delik var cesme gibi mubarek

ben de üç tel beyaz var :1: agzı kaçuk mu yok bizimki de şişman ince belli ama kauçuk degil :9::9: ya almalı yaa aç mı kalacak yavrucugum,aslında şöyle bir durum da var buzluktaki sütleri begenmiyor sıpam devam sütü mü verecegim yoksa muhallebi falan mı 6.ay kontrolünde doktora soracam ama yine de kafamı kurcalıyor devamlı :44: saat 6 da gidip 2 gibi kavuşurum minnoşuma 8 saatte ne yapacak?

ben de üç tel beyaz var :1: agzı kaçuk mu yok bizimki de şişman ince belli ama kauçuk degil :9::9: ya almalı yaa aç mı kalacak yavrucugum,aslında şöyle bir durum da var buzluktaki sütleri begenmiyor sıpam devam sütü mü verecegim yoksa muhallebi falan mı 6.ay kontrolünde doktora soracam ama yine de kafamı kurcalıyor devamlı :44: saat 6 da gidip 2 gibi kavuşurum minnoşuma 8 saatte ne yapacak?

Bizimki de begenmiyo buzluktaki sutu canim kasik aliyosa sutunle yogurt muhallebi ya da sutlac yapabilirsin niye skiz saat ayrisin sut iznin yok mu bacim

Bizimki de begenmiyo buzluktaki sutu canim kasik aliyosa sutunle yogurt muhallebi ya da sutlac yapabilirsin niye skiz saat ayrisin sut iznin yok mu bacim

sütle yogurt çok zormuş tutmuyormuş galiba :50: muhallebiyi denerim,yarım gün ya yok galiba süt iznim:14: ya olsa da gelemem anadolunun ucra bir köyünde ögretmenim ben :14: ama müdürümle konuşacagım bir günümü boşaltmasını isteyecem inş yapar :49: e sen ne veriyorsun biberonla ?

sütle yogurt çok zormuş tutmuyormuş galiba :50: muhallebiyi denerim,yarım gün ya yok galiba süt iznim:14: ya olsa da gelemem anadolunun ucra bir köyünde ögretmenim ben :14: ama müdürümle konuşacagım bir günümü boşaltmasını isteyecem inş yapar :49: e sen ne veriyorsun biberonla ?

Cnm ben kendi sutumu veriyorum biberonla bence de bi gununu bosalttir bacim

rabbetülbeyt sen napıyon canım,çıkamadınız bugün galiba:27::27::27:

çıkamadık moralimde bozuldu oğlumun bezinde kan oluyordu bende çok pişik ondan sanıyordum bugün kakısını yaparken bsktım ondan geliyor yarın dr arayıp sorucam olmadı aylık kontrole 10 gün erken gideriz..

çıkamadık moralimde bozuldu oğlumun bezinde kan oluyordu bende çok pişik ondan sanıyordum bugün kakısını yaparken bsktım ondan geliyor yarın dr arayıp sorucam olmadı aylık kontrole 10 gün erken gideriz..

hadi ya niye olmuş ki acaba kan inş ciddi bir şey yoktur :50::50::50: sürekli mi vardı kan kakasında..

hadi ya niye olmuş ki acaba kan inş ciddi bir şey yoktur :50::50::50: sürekli mi vardı kan kakasında..

dünden beri var.. pişik diye önemsemedim normal kremini sürdüm bugün alt değiştirirken farkettim.. oğlumda durmuyor eşimde yok kafam bi dünya oldu..

dünden beri var.. pişik diye önemsemedim normal kremini sürdüm bugün alt değiştirirken farkettim.. oğlumda durmuyor eşimde yok kafam bi dünya oldu..

inş bişi yoktur canım yaa belki yedirdigin bişi alerji yaptı farklı bişi yediriyor musun?hemen moralini bozma doktora götürün kaka tahlili yaptırın istersen için rahat etsin,yarım saat içinde tahlile gitmesi gerekiyor diye biliyorum ben...

inş bişi yoktur canım yaa belki yedirdigin bişi alerji yaptı farklı bişi yediriyor musun?hemen moralini bozma doktora götürün kaka tahlili yaptırın istersen için rahat etsin,yarım saat içinde tahlile gitmesi gerekiyor diye biliyorum ben...

eşimi aradım geliyor olmadı götürücez inş bişey çıkmaz yedirmrdimde bişey ama

günaydın canım:16: nereye gitcen bakalım?
istanbulum meşhur gezi yerleri nereleri dersin tabi avm:14:

Iyi hadi bugun normaledonmussun
Bu arada gunaydin kizlar
Yarin ise basliycam ya sac bas da rezil kuaforumu ariyorum acmiyo iyi mi
bomba gibiyim:nazar:

ya bu bıdıklar he geçen gün daha tatlı oluyorlar ya...efe artık bana atlıyor :9: herkesin içinde beni görüyor eller kollar hareketleniyor gel annecim diyorum hopp atlıyor üstüme:52: benim kucagımdayken babası dahil kim çagırsa bana sarılıyor annemden ayırmayın beni der gibi kuzum yaa :52::52::52:
benimkide bana sarılıp öpmeye daha doğrusu yalamaya başlıyor:8:

:1::1::1::1::1::1:

iyi gezmeler canım bol bol gez stresini at.:21:
stres attım ama şimdide belim tutmuyo anacım yorgunluktan:9:

herkese merhaba. ben bir aralık annesiyim. 2 ay once dogumum sezaryen olarak gerceklesti. bebegimle ilgili bir sorunum ve sorum var. sorunum şu ki, bebeğim göğsümü ilk defa 25. gününde alabildi.o zamana kadar sağdığım süt ve aptamil mama ile BİBERONla beslendi. göğsümü tuttuğu günden bu yana da gunde 1-2 defa 70-80 cc lik mama takviyesi yapıyorum. kaşığı reddedip püskürttüğü için de bu extra beslenme olayını da biberonla yapıyoruz tabi. yalnız çok olumsuz şeyler duyuyorum etraftan. günde 1 defa dahi olsa biberonu alan çocuk 3. 4. ayında göğssünü de reddeder diyenler var. biberon yerine şırıngayı tercih et, anne göğsüne benzemediği için çocuk ikisi arasında tercih yapma gereği duymaz diyenler var.. Soruma gelince; bu çocuk göğsümden %100 doymuyorsa ve ben ek gıdaya geçene kadar mama vereceksem bunu hangi yolla yapmalıyım?
bu konu hakkında olumlu/olumsuz deneyimleri olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi?
ben doğduğundan beri biberon maması ve meme veriyorum bende sorun olmadı

:nazar: :nazar: :nazar: canım benim minnacık görünüyo arabada:16:

merhaba güzel anneler ve onların mis gibi, süt kokulu bebişleri. umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır. arkadaşlar bir sorum olacaktı. kızım yaklaşık beş aylık sadece emziriyorum. ancak akşama doğru yani yatmaya yakın kolay dalamıyor uykuya. doymadığını düşünüyorum. acaba 4 aylıktan itibaren verilebilen sütlü pirinçli mamayı denesem mi diye düşünüyorum. aranızda bebeğine yediren var mı? ya da hangi markalar daha doğaldır? bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.
hip ürünleri çok öneriliyor
selam kızlar..ya bişey sormak istiyorum bebekleriniz yatar pozisyondayken ellerinden tutup çektiğinizde başını kaldırıyor mu? benim oğluşum hala onu yapamıyor.Allah.ım korusun bir hastalık varmiş Serebral Palsi (CP) diye..bende korktum.başını kaldıramayan bebekler var mı ?
benimki kaldırıyo ama seninkide başını normalde hafifde olsa dikleştiriyorsa sorun yoktur
bide internete dalmamak lazım yazılanlara bakılırsa hepimizin bebeğinde büyük olaylar varmış gibi Allah korusun

kızlar efe dünden beri hani dişlerimizi birbirine vururuz ya alt çeneyle o hareketi yapıyor sürekli sizinkiler nasıl,dönemsel galibaa :52::52::52: bi de elma püresi verdim parmagımla eze eze nasıl yiyor:nazar: bi de kasedekini yiyecem diye daha agzında bitmeden atlıyor şookk şekerr şookk:46::46::46:
ahmette yapıyor dişten heralde

güle gile kullan canım sağlıkla inşallah:16:
birikince böyle oluyor işte canım mertide bir türlü uyutamadım ki yarım kaldı.haklı olabilirsin canım belkide geliştiriyorlardır.

bayanstres bugün iyi gezdi sanırım hiç gözükmüyor bugün.
:17:

stress bir gitti pirr gitttii :10::10::10:
:32:

Dip boyasi kiz saolasin cnm
Valla ben de yuz yildir kasimi aldirmamistim inan yuzumun ifadesi degisti
:52: :52:

evet açık renk iyi ama hem yaşı büyütüyo hem makyaj istiyo:6:

bendede full beyaz genetik heralde:2:

allerjik bebek felanmı acaba bide amip diye bi enf. kaynaklanabilir dr görmeli bence şimdiden geçmiş olsun

Back
X