Allah iyiliğini versin ya alemsin herkes bizim gibi boş duracak değilyahayran hayran baktı dedi gitti hayırdır inş
ama canım 2aydır yaklaşık 1şubattan beri birleşme yaşanmıyor ve 11şubatta hasta oldum azda olsa. Zaten hiçbir zamanda boşalma ve birleşme olmadı. Gebelikte mümkün olsaydı 6.haftada kesin çıkmaz mıydı?
kiminle konuşuyon kıznasıl oldun anacım halin vaktin yerindedir inşnuray sayarı bugün işten güçten başını kaldıramadı kuzucukk
Allah iyiliğini versin ya alemsin herkes bizim gibi boş duracak değilya
bunları okuyunca bize kızmasın dedikoducular diye
kiminle konuşuyon kız
nuray sayarı bu sıralar sıkıntılı heralde ben öyle hissediyorum
yorum yapmazsan çatlarsın dimi
dün sinirliyim bu sıralar ondan zayıflıyorum demişti ya soralım bakalım derdi neymişkızar mı :44: kızmaz inş ya kızarsa yazmam bir daha saygı duyarım anacım
dur gelince sorak derdine derman olalım
kalem kırmazda kafamızı kırmasınnapimm kıss tutamadım valasebostos kızmaz kızmaz kalem kırma da kalkmış zaten
dün sinirliyim bu sıralar ondan zayıflıyorum demişti ya soralım bakalım derdi neymiş
bende sinirliyim 1 senedir de bende ters tepiyo anacım
kalem kırmazda kafamızı kırmasınmillet korkudan topikten ayrılamıycak ha hemen kötüye yorulucak durumlar
bende ya pis boğazlık bizimkisibak ben onu atlamışımsinirle olacak işse ben de sinirleneyimm kıss ama ben sinirlenince,sevinince yerim de yerim
aman ne iyi yapmışsınkoptum kızz kahkaha bile attırdın bana gece gece kırar mı ayy korktum vala :18::18: ben bugün hiç çıkmadım topikten
buluştuğumuz yerden yaka paça atılırız anacım bu ne yaKkzlar sizle en az haftada bir bi yerde bulusup canli canli cozutmak vardi ama nerdeee
Kkzlar sizle en az haftada bir bi yerde bulusup canli canli cozutmak vardi ama nerdeee
kız keyfimi kaçırdın ha ne güzel unutmuştumstress aşınız yarın mıydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?