- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Bu yeni yapmaya başladı eskisi kadar sütüm yok azaldı acaba dedim memeci mi oldu yoksa kerata:26:
bayanstresinde hep dediği gibi dişten olmasın dişten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yeni yapmaya başladı eskisi kadar sütüm yok azaldı acaba dedim memeci mi oldu yoksa kerata:26:
diğerlerinde ateş olmamıştı
bencedebenim aklımada sen geldin zaten
normalden dahamı huysuz eğer öyleyse bi sıkıntısı olmasın![]()
sütün neden azaldı karamBu yeni yapmaya başladı eskisi kadar sütüm yok azaldı acaba dedim memeci mi oldu yoksa kerata:26:
artık sabah 7 de başlarız yedirmeye gece 12 ye kadar yediririz anca bitercnm hafta sonu alışveriş kuaför bırakıp gittik bi de misafir
arada kaynadı yavrum
dün baya kötüydü de bugün daha iyi şükür
bacım oğlunun maşallah bu doktor sıyırmış mı benim oğlan 8 kilo ancak var ama ben memnunum
yanız 6 ayı geçince bu kadar şeyi nasıl yedirecem kara kara düşünmeye başladım
diğerlerinde ateş olmamıştı
bencedebenim aklımada sen geldin zaten
normalden dahamı huysuz eğer öyleyse bi sıkıntısı olmasın![]()
benim de diğer aşılarda sorun olmamıştı korkuttun şimdi beni
aman bacım gözün üzerinde olsun yavrunun
bu diş gibi değilbayanstresinde hep dediği gibi dişten olmasın dişten
diğerlerini sağlık ocağı yapmıştı bunları özelde yaptırdım acaba marka farkımıbenim de diğer aşılarda sorun olmamıştı korkuttun şimdi beni
aman bacım gözün üzerinde olsun yavrunun
demekki bi sıkıntısı var ama gazda olabilirSüper huysuz 20 dakika oldu sallanmada uyuyor..bu iyi bi gelişme aslında ama hep memeye gelmek istiyor normalde beş dakikada doyardı güçlü emerdi bugün en az on beş dakika memeden inmiyodu ben çıkarıyodum agzından![]()
uykusuzluk ve yorgunluk sütün bir numaralı düşmanıBizim aşılarda da olmazdı bişi demek bunda oluyor:18:bilmemki niye azaldı regl olunca azaldı regl bitti süt azaldı![]()
Bizim aşılarda da olmazdı bişi demek bunda oluyor:18:bilmemki niye azaldı regl olunca azaldı regl bitti süt azaldı![]()
bu diş gibi değilama büyüme atağı olabilir boyu felan uzuyosa
diğerlerini sağlık ocağı yapmıştı bunları özelde yaptırdım acaba marka farkımı
demekki bi sıkıntısı var ama gazda olabilir
uykusuzluk ve yorgunluk sütün bir numaralı düşmanıreglin yeni bittiyse çoğalır canım üzülme
Buarada 1,5 kilo vermişim canlarım![]()
korkma kız bizimkine olmadı ateş yapabilir demişti ama yapmadı bebekten bebeğe değişiyor demekki.
ahmetinde ateşi hemen düşer umarım yazık kuzucuğa.![]()
Buarada 1,5 kilo vermişim canlarım![]()
tebrikler karamcım dünki reklam seni motive etti dimi kız![]()
Hangi reklam gıı.. Bak sen tebrik ettin digerlerinin sesi çıkmıo![]()
vaayyyy
helaall
bi de ben versem yaww
ayyy ne güzel darısı sebosla benim başımaBuarada 1,5 kilo vermişim canlarım![]()
evet canım bünyeyle alakalıkorkma kız bizimkine olmadı ateş yapabilir demişti ama yapmadı bebekten bebeğe değişiyor demekki.
ahmetinde ateşi hemen düşer umarım yazık kuzucuğa.![]()
şöyle anlatayımsanmam cnm ben de kontrolleri ozelde yaptırıyodum doktor aşıları dit aşıları saglık ocagında yaptır aynı marka boşa para verme dedi
biz kabızız diye bu ayda demir yok4,5 saat uyumak bana yetiyo ama süte yetmiyo demekki,ben ataktan ve demirden şüpheleniyorum![]()
vaayyyy
helaall
bi de ben versem yaww