2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bu yeni yapmaya başladı eskisi kadar sütüm yok azaldı acaba dedim memeci mi oldu yoksa kerata:26:
sütün neden azaldı karam:14: benimde bugün yok desem yeridir

cnm hafta sonu alışveriş kuaför bırakıp gittik bi de misafir
arada kaynadı yavrum
dün baya kötüydü de bugün daha iyi şükür
bacım oğlunun maşallah bu doktor sıyırmış mı benim oğlan 8 kilo ancak var ama ben memnunum
yanız 6 ayı geçince bu kadar şeyi nasıl yedirecem kara kara düşünmeye başladım
artık sabah 7 de başlarız yedirmeye gece 12 ye kadar yediririz anca biter:27:

diğerlerinde ateş olmamıştı

bencede :9: benim aklımada sen geldin zaten

normalden dahamı huysuz eğer öyleyse bi sıkıntısı olmasın:14:

Süper huysuz 20 dakika oldu sallanmada uyuyor..bu iyi bi gelişme aslında ama hep memeye gelmek istiyor normalde beş dakikada doyardı güçlü emerdi bugün en az on beş dakika memeden inmiyodu ben çıkarıyodum agzından :14:

bayanstresinde hep dediği gibi dişten olmasın dişten
bu diş gibi değil:9: ama büyüme atağı olabilir boyu felan uzuyosa
benim de diğer aşılarda sorun olmamıştı korkuttun şimdi beni
aman bacım gözün üzerinde olsun yavrunun
diğerlerini sağlık ocağı yapmıştı bunları özelde yaptırdım acaba marka farkımı
Süper huysuz 20 dakika oldu sallanmada uyuyor..bu iyi bi gelişme aslında ama hep memeye gelmek istiyor normalde beş dakikada doyardı güçlü emerdi bugün en az on beş dakika memeden inmiyodu ben çıkarıyodum agzından :14:
demekki bi sıkıntısı var ama gazda olabilir

Bizim aşılarda da olmazdı bişi demek bunda oluyor:18:bilmemki niye azaldı regl olunca azaldı regl bitti süt azaldı :14::14::14:

korkma kız bizimkine olmadı ateş yapabilir demişti ama yapmadı bebekten bebeğe değişiyor demekki.
ahmetinde ateşi hemen düşer umarım yazık kuzucuğa.:14:

bu diş gibi değil:9: ama büyüme atağı olabilir boyu felan uzuyosa

diğerlerini sağlık ocağı yapmıştı bunları özelde yaptırdım acaba marka farkımı

demekki bi sıkıntısı var ama gazda olabilir

sanmam cnm ben de kontrolleri ozelde yaptırıyodum doktor aşıları dit aşıları saglık ocagında yaptır aynı marka boşa para verme dedi

Buarada 1,5 kilo vermişim canlarım:16:
ayyy ne güzel darısı sebosla benim başıma:23:

korkma kız bizimkine olmadı ateş yapabilir demişti ama yapmadı bebekten bebeğe değişiyor demekki.
ahmetinde ateşi hemen düşer umarım yazık kuzucuğa.:14:
evet canım bünyeyle alakalı:50:

sanmam cnm ben de kontrolleri ozelde yaptırıyodum doktor aşıları dit aşıları saglık ocagında yaptır aynı marka boşa para verme dedi
şöyle anlatayım
aşıları dr kendi yaptı sonra aşı markalarını bi kağıda yazdı bana verdi bende bu neki dedim
dr sağlık ocağından arayıp marka sorarlar bende aşılarımızın markasını yazdım okursunuz onlara dedi

4,5 saat uyumak bana yetiyo ama süte yetmiyo demekki,ben ataktan ve demirden şüpheleniyorum :51:
biz kabızız diye bu ayda demir yok
kaka normale dönünce başlıycak sende demirden olduğunu düşünüyorsan bi süre ara ver

Back
X