2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

nasıl anlamadım sırt üstü yatarken başını yukarıya mı kaldırmasından bahsediyorsun.. şayet öyleyse benim kız yapamıyor bilmiyorum yapar mı bu ay çocukları .. yapar anesi yapar daha 5 6 aylık seniin bebelerimiz yavaş yavaş yapar merak etme..

evet cnm öyle.sırt üstü yatarken başını kaldıramıyor.ellerinden tutup çekince kaldırıyor.onuda dün yapmaya başladı.ayy beni bi korkuttular hasta falan die kaç gündür sütüm azaldı sıkıntıdan..

merhaba kızlar
çok kötü bir gece geçirdim :5:ahmet ateşler içindeydi şuruplar fitiller hiç düşüremedim çıplak ettim emzirdim hep hastaydım diye sütümden normalden azdı:14: bende çok kötüydüm acayip üşüyodum heralde benimde ateşim vardı ama Allah dayanma gücü verdi
çok şükür
sabahta öksürüyordu peditus verdim acaba bizden hastalıktamı bulaştı diye:5:bacaklarına elletmiyor yavrum çok sıkıntılı ama ilacı verdikten sonra 9 dan beri yatıyor inşallah ateş geri gelmez
karam efe niye öyle yapıyor ya canım demiri kesmekle iyi yapmışsın bekle bakalım ne olacak

canım benim
Allah acil şifalar versin
Sana da bebeğine de

merhaba kızlar
çok kötü bir gece geçirdim :5:ahmet ateşler içindeydi şuruplar fitiller hiç düşüremedim çıplak ettim emzirdim hep hastaydım diye sütümden normalden azdı:14: bende çok kötüydüm acayip üşüyodum heralde benimde ateşim vardı ama Allah dayanma gücü verdi
çok şükür
sabahta öksürüyordu peditus verdim acaba bizden hastalıktamı bulaştı diye:5:bacaklarına elletmiyor yavrum çok sıkıntılı ama ilacı verdikten sonra 9 dan beri yatıyor inşallah ateş geri gelmez
karam efe niye öyle yapıyor ya canım demiri kesmekle iyi yapmışsın bekle bakalım ne olacak

canım çok çok geçmiş olsun.ALLAH acil şifalar versin.

alttaki çizelgemde 6 ay yazınca çok duygulandım bak şimdi :49:kızımm bebemm çiçemmm 6ay 1saat önce ilk öpücüğümü kondurdum oyyyyy şimdi yanımda çook şükürrr mışıl mışıl uyuyorr..
6 ayı devirdik vay bee daha dün gibi.. ohooo ooo 6 aylık olacak da oturacak da yemek yiyecek de diyordum:55:ne de çabuk geçti

nice 6 aylara, senelere inşallah canım... biz de bugün itibariyle 5 aylık olacağız. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın...

merhaba annişler, bebekler ve anneleri iyidir umarım, geçmiş yapamıyorum artık, günde 1 kez girince 7-8 sayfa geride kalıyorum :1:
bayanstres, geçmiş olsun yavruna,ah hasta olmasalar offf, inşallah iyileşmiştir ahmetcik ...

biz artık gezmelerdeyiz hep, sahile iniyoruz haftada bir,20 dk bize, gökova-akyakaya gelenleriniz mutlaka vardır diye düşünüyorum, size de ordan dün çekildiğimiz bi resim gönderiyoruz kızım Nille :nazar: rüzgar vardı,saç baş dağıldı artık kusura bakmayın :1:

$DSCF1482....webp
$DSCF1484.........webp

kızlar selam..dün bahsetmiştim ya oğlum başını kaldıramıyor diye..dün akşam ellerinden çekince kaldırmaya başladı başını.:-))) yarı oturur durumdaykende kendi kaldırıyor.ama sırt üstü yatarken kendi kaldıramıyor.normal mi sizce?

slm canım. öncelikle şunu belirteyim ben de senin gibi hatta senden de evhamlı bir anneyim. ne olur canını sıkma. ben de başka bir sebep yüzünden-alerji şüphesi- 2 ay boşuna diyet yapıp hem bebeğime hem de kendime ne çektirdim doktorların yönledirmesiyle. neyseki son gittiğimiz prof gerek olmadığını söyledi ve ben normal besinleri alabildim. inanır mısın ekmek dahi yemediğim acaba o mu dokunuyor dediğim günler oldu. sütüm azaldı ben üzüldüm yavrum için. ama sonrasındaki doktorumuz bizi rahatlattı. belki farklı bir konudan bahsediyorum ama demek istediğim rahat ol benim düştüğüm hataya düşüp de hem kendini hem de bebeğini mağdur etme. inan bizim yaşadıklarımızın farkındalar. üzüntünün de sevincin de. inşallah yavrun çok sağlıklıdır annesi merak etme.

merhaba annişler, bebekler ve anneleri iyidir umarım, geçmiş yapamıyorum artık, günde 1 kez girince 7-8 sayfa geride kalıyorum :1:
bayanstres, geçmiş olsun yavruna,ah hasta olmasalar offf, inşallah iyileşmiştir ahmetcik ...

biz artık gezmelerdeyiz hep, sahile iniyoruz haftada bir,20 dk bize, gökova-akyakaya gelenleriniz mutlaka vardır diye düşünüyorum, size de ordan dün çekildiğimiz bi resim gönderiyoruz kızım Nille :nazar: rüzgar vardı,saç baş dağıldı artık kusura bakmayın :1:

Eki Görüntüle 648329
Eki Görüntüle 648330

maşallah nil'e annesi, ne kadar da tatlı.

merhaba kızlar
çok şükür

çok geçmiş olsun canım, hem sana hem ahmete. ben bir taneyle zor ilgileniyorum. allah sana kolaylık, sağlık, sıhhat versin. sağlıklı günler dilerim yavrularınla.

merhaba kızlar
çok şükür

ah canım ah allah sana ve kuzucuklarına acil şifalar versin:5:zaten emzirdiğin için doğru dürüst ilaçta kullanamıyoruz çok ağrı oluyor biliyorum 2-3kre yaşamıştım.

eh işte idare ediyorum
evide boo.....k götürüyor hazır ahmet yatarken mutfak temizledim toz aldım daha temizlenmedi yani
anne insanın hastalık neyine iyilik neyine canım ya:50:

canım evi boşver sen dinlenmeye bak bir an önce iyileşki çoçuklarla daha rahat ilgilen geldinmi herşey üst üstte geliyor maalesef:50:

bende marjinal ben,i beğenmedi gitti diyecektim altta görünmüyon kızzz:))) üstte yazıyon.. evet efesiyle uğraşıyordur

senin mert efendicik nasıllar bugün??

aşk olsun şekoşcum seni niye beğenmiyim kız ,arada geliyordumda sen birşey yazmıyordunki.mertin herzamanki hali bir neşeli bir huysuz senin kız nasıl?

kızlar selam..dün bahsetmiştim ya oğlum başını kaldıramıyor diye..dün akşam ellerinden çekince kaldırmaya başladı başını.:-))) yarı oturur durumdaykende kendi kaldırıyor.ama sırt üstü yatarken kendi kaldıramıyor.normal mi sizce?

yeşim canım bence de bişi yoktur zamanı gelince her şeyi yapacaktık kuzucuklarımız üzme kendini,kendi kaldırıyormuş zaten canım :8::8::8:
48 ve 58 :nazar: anasına bak kızını al dememişler boşuna tıgg kibimsin :6: kıss ah ben de gençken öyleydim :14: evlendim kilo aldım,hamilelik de cabası :52::52::52:

yeşim canım bence de bişi yoktur zamanı gelince her şeyi yapacaktık kuzucuklarımız üzme kendini,kendi kaldırıyormuş zaten canım :8::8::8:
48 ve 58 :nazar: anasına bak kızını al dememişler boşuna tıgg kibimsin :6: kıss ah ben de gençken öyleydim :14: evlendim kilo aldım,hamilelik de cabası :52::52::52:

sende boy var kııs maşallah boy olsun da kilom olsun, boy uzamıyo kilo verilir nasılsa :) hem sen sıkı etliymişsin,belli etmezsin kiloyu, ben gevşeğimdir biraz :1: ama kilo verdim 1 aydır yürüyüş yapıyordum, 53üm şimdi, 51 olsam tam eski halime dönücem, sıkmıyorum kendimi, böyle de iyiyim ::)
meslektaşız galiba, örtmensin de mi :34:

sende boy var kııs maşallah boy olsun da kilom olsun, boy uzamıyo kilo verilir nasılsa :) hem sen sıkı etliymişsin,belli etmezsin kiloyu, ben gevşeğimdir biraz :1: ama kilo verdim 1 aydır yürüyüş yapıyordum, 53üm şimdi, 51 olsam tam eski halime dönücem, sıkmıyorum kendimi, böyle de iyiyim ::)
meslektaşız galiba, örtmensin de mi :34:

örtmen :52::52::52: hemi de köyde :10::10: ben 67 olsam süper olacak 77 im suanda bişi yaptıgım da yok ye iş yat el atayım diyorum bazen ama nasıl :50::50: tatlı krizine giriyorum bu da yeni çıktı canım..ama sana maaşallah kimse demez yeni dogum yapmışşşınn tühh tühh tühh

Son düzenleme:
temelde kurallarıma uyuyor ama kaçamakları ouyor tabi
seninkine kim bakıyor
bebüşler de hiç iştah yok benimki de aynı

benimkine çoğu zaman annem, arada da kayınvaldem bakıyolar. arada beni dinliyo gibi yapıp kendi bildiklerini okumalarına sinirleniyorum ama bakıcıdan iyidir diye sesimi çıkarmıyorum şimdilik..

merhaba kızlar
çok şükür

canım çok çok geçmiş olsun, baya şiddetli olmuş sizin hastalık. inşallah enn en en kısa zamanda turp gibi olursunuz. evi filan bırak, dinlenmeden geçmez o..

evet cnm öyle.sırt üstü yatarken başını kaldıramıyor.ellerinden tutup çekince kaldırıyor.onuda dün yapmaya başladı.ayy beni bi korkuttular hasta falan die kaç gündür sütüm azaldı sıkıntıdan..
canım bizimki de ancak dediklerini yapabiliyo zaten. sen canını sıkma. şu aklımıza kurt düşürüp de onu niye yapamıyo aaaa şunu da mı yapamıyo, ama bak bilmem kimin bebeği yapıyo diyen, bizi korkutanlara sinir oluyorum sinirrrrrr!!!! benim de yakınımda var böyle biri. azarlayamiyorum da kendi kendime sinirden çatlıyorum. yok efendim birinin çocugu bizimkinden küçükmüş ama adım atıyomuş, 4-5 ay daha gelişmişmiş... doktor kontrolüne gidiyoruz düzenli, bi sıkıntı yok diyorum ama gel de laf anlat.. sen boşver, her çocugun gelişim hızı tarzı farklı, öyle hemen aklına takma. süt de etkileniyor hemen, yavrularımıza yazık.

slm canım. öncelikle şunu belirteyim ben de senin gibi hatta senden de evhamlı bir anneyim. ne olur canını sıkma. ben de başka bir sebep yüzünden-alerji şüphesi- 2 ay boşuna diyet yapıp hem bebeğime hem de kendime ne çektirdim doktorların yönledirmesiyle. neyseki son gittiğimiz prof gerek olmadığını söyledi ve ben normal besinleri alabildim. inanır mısın ekmek dahi yemediğim acaba o mu dokunuyor dediğim günler oldu. sütüm azaldı ben üzüldüm yavrum için. ama sonrasındaki doktorumuz bizi rahatlattı. belki farklı bir konudan bahsediyorum ama demek istediğim rahat ol benim düştüğüm hataya düşüp de hem kendini hem de bebeğini mağdur etme. inan bizim yaşadıklarımızın farkındalar. üzüntünün de sevincin de. inşallah yavrun çok sağlıklıdır annesi merak etme.

alerji yok muymuş yani?
biz de bi profa gittik, adam nası korkuttu beni. bazı gıdaları ilk kez yanımda verin nefesi tıkanabilir, hızla ilerlediğini gördüm filan dedi. sonra başka doktora gittik. hafif düzeyde atopik dermatit var, 1,5-2 yaşında geçer hiç takılmayın kontrol edilebilr düzeyde dedi. 2.doktorun dediği gibi çıktı, iyiyiz çok şükür :) birinciyi bi kaşık suda boğasım var bana yaşattıgı korku yüzünden..

selam kızlar,
geçmiş yapmıştım önce onlara cevap yaziim dedim.mesaimin son dakikalarını kk'ya adadım.
naber karam? bak işte geldim burdayım ;)
aynen devam mı senin yaramaz?

derken yine ben geldim karam gitmiş. kadere bak :p

Son düzenleme:
kızlar ya şimdi bu ayıp olacak ama ben kilo alamıyorum :17: 48 le basladım hamileliğe 67 yle bitti :27:
şu an 47 yim günden güne eriyorm bu da iyi değil iskeletim kaldı nerdeyse :26:

örtmen :52::52::52: hemi de köyde :10::10: ben 67 olsam süper olacak 77 im suanda bişi yaptıgım da yok ye iş yat el atayım diyorum bazen ama nasıl :50::50: tatlı krizine giriyorum bu da yeni çıktı canım..ama sana maaşallah kimse demez yeni dogum yapmışşşınn tühh tühh tühh
aman verirsin boşver, emziriyosun hem, benim sütüm çok azdı, 4 aylık olunca kızım ek gıdaya geçtik, yediklerime dikkat etmeye başladım, süt de aynı seviyede, o kadar şeyi boşa yemişim :1: sana da maşallah canım, ay utandırma beni :17:

:9: benim de kadrom köyde,eylülde tayinim çıktı ama hiiç görmedim okulumu da köyümü de :1:
hem de 55 km uzaklıkta,arabamla gidemem de kar falan yağıyomuş, yolda falan kalırım amanın :52:
ingilizce benim branş,seninki ne ?

kızlar ya şimdi bu ayıp olacak ama ben kilo alamıyorum :17: 48 le basladım hamileliğe 67 yle bitti :27:
şu an 47 yim günden güne eriyorm bu da iyi değil iskeletim kaldı nerdeyse :26:

:1: en imrenilen kadın tipi, yiyip yiyip kilo almayan :))) boyunla doğru orantılıysa kilon, sorun yok bence. benim boyum 160, 50-52 kilo normal bende.
görünüşün çok kötüyse ve sağlık sorunların varsa bence bi uzmana görün,diyetisyene git, kas,yağ falan oranlarına bakar ve sana uygun bişeyler söyler. inşallah bi sorun teşkil etmez :34: gece yatmadan süt içmek kilo aldırır derler ama bilemiyorum :44:

aman verirsin boşver, emziriyosun hem, benim sütüm çok azdı, 4 aylık olunca kızım ek gıdaya geçtik, yediklerime dikkat etmeye başladım, süt de aynı seviyede, o kadar şeyi boşa yemişim :1: sana da maşallah canım, ay utandırma beni :17:

:9: benim de kadrom köyde,eylülde tayinim çıktı ama hiiç görmedim okulumu da köyümü de :1:
hem de 55 km uzaklıkta,arabamla gidemem de kar falan yağıyomuş, yolda falan kalırım amanın :52:
ingilizce benim branş,seninki ne ?

:1: en imrenilen kadın tipi, yiyip yiyip kilo almayan :))) boyunla doğru orantılıysa kilon, sorun yok bence. benim boyum 160, 50-52 kilo normal bende.
görünüşün çok kötüyse ve sağlık sorunların varsa bence bi uzmana görün,diyetisyene git, kas,yağ falan oranlarına bakar ve sana uygun bişeyler söyler. inşallah bi sorun teşkil etmez :34: gece yatmadan süt içmek kilo aldırır derler ama bilemiyorum :44:

boyum 160
50 kg olsam ideal gibi
gece yatarken serbetli tatlı bile yiyorum ama :39:

alttaki çizelgemde 6 ay yazınca çok duygulandım bak şimdi :49:kızımm bebemm çiçemmm 6ay 1saat önce ilk öpücüğümü kondurdum oyyyyy şimdi yanımda çook şükürrr mışıl mışıl uyuyorr..
6 ayı devirdik vay bee daha dün gibi.. ohooo ooo 6 aylık olacak da oturacak da yemek yiyecek de diyordum:55:ne de çabuk geçti
aynen canim kizima diyorum 6 ayin kutlu olsun yavruum iyiki varlar kücük böcekler rabbim eksikliklerini göstermesin insaallah:16: (amin)

günaydınlaarrr canlarım :16::16::16:

off anam efe başlı başına dert çok mızmız genelde de mız mızdı ama oyalayabiliyordum bu iki gündür sürekli dudaklarını büzüyor içleniyor :14::14::14: neyivar ya :14::14::14: demiri vermeyecem 2 gün bakalım o mu rahatsızlık veriyor..şuanda da elini yiyor şarkı söylüyor:24: bir dakikasın bir dakikaya uymuyor yaa off:37::37:
Canim bizi kide öyle 2 gündür asiri miz miz halsiz ama birsey yok sadece agziyla nereye saldircagini sasiririyor mamasini bile dogru düzgün icemiyor aglaya aglaya bieronun ucunu kemiriyor:50: hayirlisi olsun can sagligi versin rabbim cümlesinin evladina
merhaba kızlar
çok şükür
Cok gecmis olsun ailecek hastalanmissiniz desene böyle grip olunca bali sogan yerim dogal antibiyotik aksamdan balin icine bir bas sogan dograyip bekletiyorsun o suyunu saliyor sabaha kadar ondan sonra sabah aksam 3 tatli kasigi ondan yiyorsun birseycigin kalmiyor insaallah bir dene istersen rabbim sifanizi versin insaallah

Eki Görüntüle 648329
Eki Görüntüle 648330
MAasallah sübhanallah size ama hicde 6 ay öncesi dogum yapmis gibi durmuyorsun canim maasallah sana
:21:

Son düzenleme:
Back
X