Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhtesem yüzyilami bakiyorsun yoksa
Uyudu canim ama daha henüz gece uykusuna yatmadik birazdan dilini cikarmaya baslarsennapion canimoglusun napio
bazen lay lay loomm günlerimi özlüyorum,sonra özledigim için üzülüyorum sanki ogluma haksızlıkmış gibi oluyorben size de oluyor mu
![]()
bu saatte uyuyunca gece uykusuna yatıyor mu ki zkaçta yatarmuhtesem yüzyilami bakiyorsun yoksa
Uyudu canim ama daha henüz gece uykusuna yatmadik birazdan dilini cikarmaya baslarsennapion canimoglusun napio
benim günüm gecticok korkuyorum :18:
bazen lay lay loomm günlerimi özlüyorum,sonra özledigim için üzülüyorum sanki ogluma haksızlıkmış gibi oluyorben size de oluyor mu
![]()
bu saatte uyuyunca gece uykusuna yatıyor mu ki zkaçta yatar
test yap canım şüphen varsa benim reglime üç gün kala çok ince çıkmıştı![]()
aynen![]()
sonra diyorum ki sen istedin bu cocugu hatta olmuyo diye gecelerce ağladın nankörsün diyorum kendi kendime![]()
cizgi görmekten de korkuyorumbakim yarını da beklicem :18:
![]()
aynen![]()
sonra diyorum ki sen istedin bu cocugu hatta olmuyo diye gecelerce ağladın nankörsün diyorum kendi kendime![]()
:18::18::18:cizgi görmekten de korkuyorumbakim yarını da beklicem :18:
zor bi akşam geçirdim kıxım sürekli çığlıklarla bağırıyordu yoruldum, şimdi de muhallebi yaptım yedirim geldim bi bakayım dedim.. emzirip yatıracam.. mızmızımla iyi geceler diliyoruz teyzoşlarına![]()
:18::18::18:
iyi geceler tatlımmbuaralar tüm bebeler efeleşmiş
![]()
süt mü sagıyosun bacım![]()
özlemek degilde insan bazen yoruluyor o yorgunlukla o günleri özlemis gibi geliyor ama öyle degil cünki 5 dk sonra bir gülüsü dünyaya bedel sabahyatagindaki o gülüsü
hele
konumuzla cok alakasiz belki ama ece bebek vardi bugun haberlerde babasi düsürmüs herhalde devlette ellerinden almis 35 gün ayri kalmislar daha bugun kavusmuslar cok üzüldüm rabbim hic bir anneyi evladinin acisiyla sinamasin rabbim esirgesin hepimizin evladini o 35 gün zindan gibi gecmistir o anne icin
afiyet olsun yarasın böcügümeyok kız sagdım sütümü
midem kötü yaa
bugün şeboşa sebze çorbası yedirdik fena yemedi maaşallah
yalnız benimki meyve püresinden nefret ediyo meyve olayını napcaz bilmiyorum
sadece eline bi dilim verince kemiriyo biraz
senin yaramaz nasıl
biberon işini naptın bacım
üzüm üzüme baka baka kararırmışseninki benziyceğine onlar seninkine benzedi
![]()
bende daha hiç olmadım adet :84:
öyle canim rabbim eksikliklerini göstermesinzaten özellikle akşam vakti geliyor insanın aklına yorgun bitkin yaramaz bir bebek memnun edemiyorsun bitik oluyorsun işte o araampul yanıyor ahh eski günler diyorsun
yoksa dedigin gibi bir gülüşü sana atılması sana cilveli gülmesi dünyaya bedel,tv açılmıyor bizim evde dünyadan haberimiz yok ama gerçekten çok zor
ben üç saat ayrı kalıyorum sürekli aklımda efe burnumda tütüyor![]()
annem 2 yıl olmuyormuş öyle korunuyormuş sonra da bebek geliyormuşben oldum allahtan da kurtuldum geçenlerdee
![]()
öyle canim rabbim eksikliklerini göstermesin
bu arada size bu mevzuyla ilgili tedbirinizi nasil aliyorsunuz hanimlar![]()
bizim uyku saatimiz geldi herkese iyi geceler bende uyuyakalmazsam gelirim inş![]()