2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bazen lay lay loomm günlerimi özlüyorum,sonra özledigim için üzülüyorum sanki ogluma haksızlıkmış gibi oluyor :14:ben size de oluyor mu:23:

:9::9: muhtesem yüzyilami bakiyorsun yoksa

Uyudu canim ama daha henüz gece uykusuna yatmadik birazdan dilini cikarmaya baslar:35: sennapion canimoglusun napio
bu saatte uyuyunca gece uykusuna yatıyor mu ki zkaçta yatar :40:
benim günüm gecti :14::14: cok korkuyorum :18:

test yap canım şüphen varsa benim reglime üç gün kala çok ince çıkmıştı :40:

zor bi akşam geçirdim kıxım sürekli çığlıklarla bağırıyordu yoruldum, şimdi de muhallebi yaptım yedirim geldim bi bakayım dedim.. emzirip yatıracam.. mızmızımla iyi geceler diliyoruz teyzoşlarına:55::55::16::54:

aynen :31:
sonra diyorum ki sen istedin bu cocugu hatta olmuyo diye gecelerce ağladın nankörsün diyorum kendi kendime :14:

nasıl bir çatışma degil mi içindeki eskiden sabah kapıyı çarp çık akşam gel hatta gelme rahat uyku,yemek,wc,banyoo off neler neler var hasret kaldıgım :14: ve bir daha zor gibi görünüyor..bana dşyorlar bitti artık eski hayatın ama kabullenemiyorum :ssz::ssz:

bazen lay lay loomm günlerimi özlüyorum,sonra özledigim için üzülüyorum sanki ogluma haksızlıkmış gibi oluyor :14:ben size de oluyor mu:23:

aynen :31:
sonra diyorum ki sen istedin bu cocugu hatta olmuyo diye gecelerce ağladın nankörsün diyorum kendi kendime :14:

özlemek degilde insan bazen yoruluyor o yorgunlukla o günleri özlemis gibi geliyor ama öyle degil cünki 5 dk sonra bir gülüsü dünyaya bedel sabahyatagindaki o gülüsü
hele :16:
konumuzla cok alakasiz belki ama ece bebek vardi bugun haberlerde babasi düsürmüs herhalde devlette ellerinden almis 35 gün ayri kalmislar daha bugun kavusmuslar cok üzüldüm rabbim hic bir anneyi evladinin acisiyla sinamasin rabbim esirgesin hepimizin evladini o 35 gün zindan gibi gecmistir o anne icin

cizgi görmekten de korkuyorum :37: bakim yarını da beklicem :18:
:18::18::18:
zor bi akşam geçirdim kıxım sürekli çığlıklarla bağırıyordu yoruldum, şimdi de muhallebi yaptım yedirim geldim bi bakayım dedim.. emzirip yatıracam.. mızmızımla iyi geceler diliyoruz teyzoşlarına:55::55::16::54:

iyi geceler tatlımm:16::16::16: buaralar tüm bebeler efeleşmiş :1::1:

süt mü sagıyosun bacım :32::32:

yok kız sagdım sütümü
midem kötü yaa
bugün şeboşa sebze çorbası yedirdik fena yemedi maaşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
yalnız benimki meyve püresinden nefret ediyo meyve olayını napcaz bilmiyorum
sadece eline bi dilim verince kemiriyo biraz
senin yaramaz nasıl
biberon işini naptın bacım

özlemek degilde insan bazen yoruluyor o yorgunlukla o günleri özlemis gibi geliyor ama öyle degil cünki 5 dk sonra bir gülüsü dünyaya bedel sabahyatagindaki o gülüsü
hele :16:
konumuzla cok alakasiz belki ama ece bebek vardi bugun haberlerde babasi düsürmüs herhalde devlette ellerinden almis 35 gün ayri kalmislar daha bugun kavusmuslar cok üzüldüm rabbim hic bir anneyi evladinin acisiyla sinamasin rabbim esirgesin hepimizin evladini o 35 gün zindan gibi gecmistir o anne icin

zaten özellikle akşam vakti geliyor insanın aklına yorgun bitkin yaramaz bir bebek memnun edemiyorsun bitik oluyorsun işte o ara :28: ampul yanıyor ahh eski günler diyorsun :ssz:
yoksa dedigin gibi bir gülüşü sana atılması sana cilveli gülmesi dünyaya bedel,tv açılmıyor bizim evde dünyadan haberimiz yok ama gerçekten çok zor
ben üç saat ayrı kalıyorum sürekli aklımda efe burnumda tütüyor :16::16::16:

yok kız sagdım sütümü
midem kötü yaa
bugün şeboşa sebze çorbası yedirdik fena yemedi maaşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
yalnız benimki meyve püresinden nefret ediyo meyve olayını napcaz bilmiyorum
sadece eline bi dilim verince kemiriyo biraz
senin yaramaz nasıl
biberon işini naptın bacım
afiyet olsun yarasın böcügüme :56::56: çok mu yedin yoksa canım :20::20: hadi ya normalde meyve yenir,sebze yenmez :1::1:
askıda şuan ya düşünüyorum da hele siz de akıl verin biberonla anne sütü almıyor tadı degiştiginden ben ne verecem buna 10 gün kaldı off yardımm :26:
üzüm üzüme baka baka kararırmış :9: seninki benziyceğine onlar seninkine benzedi:52:

kötüye benzemek kolay ya ondan canım herhal :1::1::1:

zaten özellikle akşam vakti geliyor insanın aklına yorgun bitkin yaramaz bir bebek memnun edemiyorsun bitik oluyorsun işte o ara :28: ampul yanıyor ahh eski günler diyorsun :ssz:
yoksa dedigin gibi bir gülüşü sana atılması sana cilveli gülmesi dünyaya bedel,tv açılmıyor bizim evde dünyadan haberimiz yok ama gerçekten çok zor
ben üç saat ayrı kalıyorum sürekli aklımda efe burnumda tütüyor :16::16::16:
öyle canim rabbim eksikliklerini göstermesin

annem 2 yıl olmuyormuş öyle korunuyormuş sonra da bebek geliyormuş:1::1: ben oldum allahtan da kurtuldum geçenlerdee :32:

bu arada size bu mevzuyla ilgili tedbirinizi nasil aliyorsunuz hanimlar:17:

bizim uyku saatimiz geldi herkese iyi geceler bende uyuyakalmazsam gelirim inş :54:

Back
X