2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok sağol teyzoşu darısı ahmete ama sadece patlamış kaç güne tam çıkar sen bilirsin.
inan hatırlamıyorum o kısmını ben sadece önceki huysuzlukları hatırlıyorum:37: ama patlamış önemli olan bu yavaş yavaş yukarı sürücecek diş
anacım benim büyük oğlan 10.5 aylıktı üstten diş sürmüştü ilk ama o ne huysuzluktu hatırlamak istemiyorum o denli
ahmet mert abiye çekmez inşallah erken gelir

haa dönemsel galiba canım bir yerde okumuştum kendi vucudunu tanıyormuş sıpalar :1:
ablam da altını açınca öpüyor oralarını buralarını bir hoşuna gidiyor keratanın :1::1:
ablam da hemen diyo erkek milleti işte ne olcekk :9:

tık tık diye ses geliyor mu canım kaşık vurdugunda geliyorsa çokk yakındır incilere
haa çıkınca foto isteriz mertimden :46::46::46:

:52::52::52::52:

oyna gülüm oyna haydi bu gece oynaa
:118::118::118:

tabi teyzesi hele bir tam çıksında şöyle gülerken bir poz çekip koyarım.

inan hatırlamıyorum o kısmını ben sadece önceki huysuzlukları hatırlıyorum:37: ama patlamış önemli olan bu yavaş yavaş yukarı sürücecek diş
anacım benim büyük oğlan 10.5 aylıktı üstten diş sürmüştü ilk ama o ne huysuzluktu hatırlamak istemiyorum o denli
ahmet mert abiye çekmez inşallah erken gelir

bir an önce tam çıksın istiyorum , önemli olan patlamış açılışı yaptı:1: bakalım ne kadar sürecek.inşallah çok huysuzluk olmadan hepimiz atlatırız.

kızlar mertimin ilk dişi patladı.

bir kaç gündür aşırı huysuzdu gülerken fark ediyordum ama pek incelememiştim az önce kucağımda otururken elimi aldı kaşımaya çalıştı bide baktım sivri birşey ve keskin birazı çıkmış,çok mutluyum alt ön dişlerinden patlamış.
Oh oh gözümüz aydiin darisi tüm bebislere mert herhalde topigin abisi sayiliyor Maasallah ona:46::46::46::46:

adet olduuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52::52::52::52::32::32::21::21::21::46:
gözün aydin canim

merhaba hanımlae umarım herkez iyidir bebişler nasıl.bebeleri nasıl uyutuyosunuz kızlar uyku tulumuylamı yoksa normal gecelik giydirip üstüne yorganı örtüyosunuz.benimki üstünü çok açıyo ayaklarına kadar açıyo uyku tulumu giydirsemde üstüne yorgan örtmessen rahat edemiyorum bu seferde çok terliyo geceliğin üstüne uyku tulumu giydirip üstüne bişey örtmessemde içim rahat etmiyo napıcam şaşırdı. ay bide benim oğlan pipisiyle oynamaya başladı canını yakmaz umarım bezini açtığım andaeli oraya gidiyo. :1:
Bencede uyku tulumu yeter ama benim kizda uyku tulumuyla cok terliyorsadece pijama birde örtüüsünü örtüyorum

Nasilsiniz hanimlar cok sükür biz iyyiz :16:Bu arda hanimlar bugun kizim öglenligin sütünü verirken cok agladi sütünü verdigim saat kasik mama saatiydi ama hemen cikmamiz gerektigi icinsonra verecektim ama icmeedi taaaki kasik mamasini verene kadr anam ondansonra sustu cadalozim kücük oburixim bogazina cok düskün Maasallah doktorumuz artik sütle daha sik acikacagini büyüdükce haliyle daha cok yemek isteyecegini hatta yemek yerken bizi görmesin gördü anda mikirdaniyor huysuzlaniyor taaki onada birsey verince simdi sabahlari süt öglenleri sebze mamalarimiz su süt meyvlei tahil mamasi su ve en son süt icip yatiyoruz sizin doyma durumlariniz nasil :56:

Nasilsiniz hanimlar cok sükür biz iyyiz :16:Bu arda hanimlar bugun kizim öglenligin sütünü verirken cok agladi sütünü verdigim saat kasik mama saatiydi ama hemen cikmamiz gerektigi icinsonra verecektim ama icmeedi taaaki kasik mamasini verene kadr anam ondansonra sustu cadalozim kücük oburixim bogazina cok düskün Maasallah doktorumuz artik sütle daha sik acikacagini büyüdükce haliyle daha cok yemek isteyecegini hatta yemek yerken bizi görmesin gördü anda mikirdaniyor huysuzlaniyor taaki onada birsey verince simdi sabahlari süt öglenleri sebze mamalarimiz su süt meyvlei tahil mamasi su ve en son süt icip yatiyoruz sizin doyma durumlariniz nasil :56:

bizimki de 3 saatte bir besleniyor anne sütüyla canım
bugün yogurt denedik ilkinde yememişti ama bugün 3 kaşık yedi aferinn :46::46::46: dedim
daha iştahlandı ama vermedim devamını şöyle bir durum var ne uykulu olacak ne de çok aç
o zaman mümkün degil yemiyor:50::50::50: demir verirken bile atlıyor kuzum inş hep böyle olur
iştahları :nazar::nazar::nazar:

uyanış emzirme 1-1.5 saat sonra 1-2 tatlı kaşığı kahvaltı 2-3 saat sonra biraz meyve sonta emzir sonra 2-3 yemek kaşığı çorba
akşam üstü az yıoğurt sonra biberon maması emiş felan filan anacım beynim bulandı:37:

stresi agustos annelerinde gördümm :52::52::52::52:
hep o mu ihbarda bulunacak :35::35::35::35::35::35:
:79: hem yoksunuz hemde ihbar he:19:

Bak seen isleme aliorum ihbarini:51:
üç devriye gönder zaptedilmesi zor olabilirr..tamamm..:1::1::1:
uyanış emzirme 1-1.5 saat sonra 1-2 tatlı kaşığı kahvaltı 2-3 saat sonra biraz meyve sonta emzir sonra 2-3 yemek kaşığı çorba
akşam üstü az yıoğurt sonra biberon maması emiş felan filan anacım beynim bulandı:37:

:79: hem yoksunuz hemde ihbar he:19:

o ne ya ek gıda zırt pırt hazırlık ve kaşık elde gezmek demek mi yaa:26:

bizimki de 3 saatte bir besleniyor anne sütüyla canım
bugün yogurt denedik ilkinde yememişti ama bugün 3 kaşık yedi aferinn :46::46::46: dedim
daha iştahlandı ama vermedim devamını şöyle bir durum var ne uykulu olacak ne de çok aç
o zaman mümkün degil yemiyor:50::50::50: demir verirken bile atlıyor kuzum inş hep böyle olur
iştahları :nazar::nazar::nazar:
anasına çekmiş :nazar:işte niye şaşırıyon obur anne

Bak seen isleme aliorum ihbarini:51:
işleme alma kız ben 2 taneyle geliyorum yazan çizen kimse yok:19:

haftanın yorgunlugu var üstümde yaa çok yorgunum :37::37::37:
anacım yorulmak ne kelime haşatım çıktı:43:

yesin canımcım da artık taşıyamıyorum lenn bu da kol yani :47:
yarın yürüteç almaya karar verdik resmen taatii taati yapıyoruz uçuyo mutluluktan
yürümüyoorr koşuuyorr :8::8::8:

Sen görevbasi dakimemura rüsvetmi teklifediyorsun:51:

hava nasıl oralarda üşüyor musunn :24::24::24::52:
üç makine çamaşır 1 makine bulaşık,efe banyo biz banyo
etraf topla haşatım çıktı bea :37: nöbet bitse de uyusam 8 de kadın gelcek off off :ssz:
Vallahbugun burasi 17 derece civariydi ilk bahar havasi vardi ama pazar günü kar gelri gelecekmis zaten havalar insani böyleee mayistiriyor arti vdeki hareketlilik :8:

hava nasıl oralarda üşüyor musunn :24::24::24::52:
üç makine çamaşır 1 makine bulaşık,efe banyo biz banyo
etraf topla haşatım çıktı bea :37: nöbet bitse de uyusam 8 de kadın gelcek off off :ssz:

benimde düzenli almam lazım kadıın
büyük temizliğe alıyorum ama artık haftalık temizlikte ağır geliyor yaşlılık işte:25:

Back
X