2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

he bi de ellemeden almam diyo bişi yi kızı naparr tövbee

gel bebem alışırsın sen de
sokmasın kıss dilini kısınn ahaa dilini kır otur blis
Tamam ama biri bana dilini kirip oturmayi ogretebilir mi? Bu konuda tecrubeli arkadaslar bi anlatabilirse örtmenim

balıksa iyidir kıs benim gibi:104:
Tamam ama biri bana dilini kirip oturmayi ogretebilir mi? Bu konuda tecrubeli arkadaslar bi anlatabilirse örtmenim

strese sor bacım o iyi kırıyor

ben kaçıyorum kızlarr benim gazman uyandı
askere gidecek daha ögrenemedi şu pıt pıtı öptm iyi geceler canlarımmm

benim miniminnak oğluşum kıpraşıyor uyanıyor yine anlaşılan
sabahın 6-7 arasındada horoz gibi uyanıyor anacım ben kaçayım sizde dilinizi kırın az konuşun
hayırlı geceler

Ay tam havaya giriyodum ama neyse baska zamana artik. Benim de cikmam gerenk. Herkes yatti evde, ben de uyuyayim bari firsat bu firsat. Gorusuruz babies. Herkese huzurlu ve kesintisiz uykulu gecelerr

Bizim ekip yine supermis bu gece de yeni uyuttum canavarlari yetisemedim
Marji oglunun ilk disi hayirli olsun masallah tosuna
Hadi optum hepinizi

Gunaydin kizlarr bugun de acilis benden olsun. Biz 6:30-7 arasi uyandik, beyfendinin kahvaltisini yedirdik, uyudu pamugum. Simdi benim kahvalti zamanim
Marjinal ben dun gecmis yapamadim, kacirmisim haberleri. İlk dis gelmiss! Hayirli olsun, Allah saglik sihhat afiyet versin tatli merte darisi basimiza

günaydin hanimlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasilsiniz biz bugun erkenden uyandik ama olsun hava yumask gibi kuslar ötüryorrr kizimla bugun gezmeye idelim cocuk daha iyi uyuyor temiz hava alinca
bu arada yürütecler konusulmus ve sade eylül hanim degilmis oyuncaklari yalayip yuttan cenesiyle basiyor her yere müzik öyle basliyor calmaya bu arada bende eylülü götürdüm bütün yürüteclere oturtdum mama sandakyesinede ondan sonra karar verdim hangisinde daha rahat oturup oturmadigina baktim ve hangisini daha cok begendiginee netten zor karar veriyor insan :126:
marjinal hayirlisi olsun insaallah kardesin hakkinda erkek ler icin biraz erken deniliyor ama benim esimde 21 yasinda askerden gelir gelmez evlendik yani bellide olmaya biliyor gerci sen kardesini iyi taniyorsundur hayirlisi olsun insaallah haklarinda ben her konuda hep hayirlisiysa olsun hayirli degilse olmasin diyenlerdenim tabiki kizdada cok önemli pay var oda ona o evlilik duygusunu sorumlulugu asiliyacak kisacaaa cok konustum insaallah hayirlisi olsun canim bu arada esinle hayirli ömürler diliyorum colugunuzla cocgunuzla canim :103:

ben bi kahvalti edeyiiim grsuruzzz

günaydın annişkolar vede şişkolar
bugün tartıldım 76.5 oldumda75 e az kaldı sonra 70 i hedef yapıcam sonra 65 sonra 60 :111:ve son olarakta 58 ve bitiş

günaydın eylülnaz:13:

bende bugün biraz gezmece yapayım bu sefer yürüteç felan alıcam artık azmettim ya karam ilham verdi bu konudagörüşürüz

canım çok sewindim.hadi darısı başımıza inşallah..

bugün tartıldım 76.5 oldumda75 e az kaldı sonra 70 i hedef yapıcam sonra 65 sonra 60 :111:ve son olarakta 58 ve bitiş

canım bende dün tartıldım.69 .76 ile doğuma girmiştim.hamile kaldığım kilo ise 56..benim de hedefim 56 hadi bakalım inşallah..

günaydın canım ben de 65 ile hamile kaldım sonrasında 59a kadar inip-bulantılardan dolayı- doğuma 72 ile girdim. şimdi 64 kiloyum. ancak hedefim 58-60 civarı. ne kadar kilo da verilse vücut eski sekline dönmüyor spor şart. dediğin gibi bel bölgesi kalınlaşıyor. umarım eski formumuza kavuşuruz da tatile mutlu çıkarız. bu arada tebrikler!

canım bende dün tartıldım.69 .76 ile doğuma girmiştim.hamile kaldığım kilo ise 56..benim de hedefim 56 hadi bakalım inşallah..
senin kilon daha azmış canım ama hepimiz vericez dimi

sağol canım

sen zaten hamilelikte almamışsın bebeği biyitmüşsün karnında ben doğum yaptığım gün 68 e düşmüştüm oda henüz ödem varken sonra süt derdine 80 kg yi görünce durdedim 1 ayda anca 3.5 gitti ama olsun başladık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…