2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu aralar tuhaf birşey oldu hani benim benden bir yaş küçük erkek kardeşim vardı ya evlenecekmiş
önce inanmadım ama ciddiymişler planlar bile yapılyor mayıs gibi.
anam derdi neymiş bi sor hele

salıncaklı yürüteç mi
sende her şeyi yanlış anlıyon hiç hafızanı çalıştıramadın bugün

kız bende tavukgöğsü götürüyorum boş durmuyorum yani
anaaaa bende çok severim afiyet olsun

anam derdi neymiş bi sor hele

sende her şeyi yanlış anlıyon hiç hafızanı çalıştıramadın bugün

anaaaa bende çok severim afiyet olsun

canım pardon senin rejimde olduğunu unuttum keşke yazmasaydım.

o konuya gelincede kafa uçmuş bu günlerini çok arıyacak asıl anneme şaşıyorum oğlunu evlendirmeye pek meraklı.

ben olsam mertimi kolay kolay kimselere vermem.

ohh götüürrr.. stres diyette sen ne diyorsun marji çok ayıp çok

mmoodeereenn mii gelinleri de mi öyle alacaz bacım
2 hamile kaldıgım kilo ben evlendigim kiloya dönmeliyim 10 kilo vermeliyim yani
anacım benim bu huysuz oğlanları çekmeye bi kız talip olacakta bende hay huy edecem valla dilimi kırar otururum benim kuduruklarıma dayansınlar yeter

daha 21 yaşında erkek çoçukta ondan canım bana çok acele gibi geliyor kötü görümcemiyim ne.
kötü değil mantıklı ablasın canım annenler nasıl müsade ediyor

dilini nasıl kırıyorsun kıss dizin olmasın o kıracagın yeri şaşırdın bi de bana dio hıı
ayy yookk huysuz muysuz benim canım,kanım o kadar kahrını çekiyorum 5 ayda 5 yaş yaşlandım,kalas oldum kim için onun için vermemm vermemm

kız bunları kafalamış birlikte oturalım annecim diyor oda nasıl olsa oğlumdan ayrılmıycam diye seviniyor bile.

çok yorgunum çookk bugün beynim arka çalıştı paso kalmadı örtmeni
aşk acısı zordur bilirim
de bakem ne bilirsin

bi kusmadıgı kalmış anacımm adam diyomuş al bacım al çocugunu da al git
adam gözler aynen böyle ağzındada pis bir sırıtma aynen şöyle diyo tatlı şey tatlı şey içinden ne düyordu artık bilmem

inşallah mutlu olurlar canım bende bunu çok istiyorum. yakında elbise bakmaya başlarım ne yapıyım.
ohhh hem ağlarım hem giderim hesabı

kız gözümden yaş getirdin be
ne biliyim dilinimi dizinimi işte kırar otururum dedim ama bakma sen böyle diyenden korkacaksın

kız bunları kafalamış birlikte oturalım annecim diyor oda nasıl olsa oğlumdan ayrılmıycam diye seviniyor bile.
yok artık inş mutlu olurlar canım ne diyelim..
de bakem ne bilirsin

adam gözler aynen böyle ağzındada pis bir sırıtma aynen şöyle diyo tatlı şey tatlı şey içinden ne düyordu artık bilmem

ohhh hem ağlarım hem giderim hesabı

zordur bacım yemezsin,içmezsin,agla dur göz pınarların kurur ahh ahh biz eşimle 10 yıl flört ettik
ne dayanıklılık sınavları vermişimdir ahh ahh neyse finalim iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…