- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
:123: desene bir dügün de sizde var..niye inanamadın kıss
yok kız mama sandalyesi resmini yüklemiştim ya hani yürüteç zaten bizimkiler hediye almış ama ben pek bindirmiyorum önündeki oyuncakları yemeye kalkıyor mert bey.
ohh götüürrr..stres diyette sen ne diyorsun marji çok ayıp çok
mmoodeereenn miigelinleri de mi öyle alacaz bacım
2 hamile kaldıgım kilo ben evlendigim kiloya dönmeliyim 10 kilo vermeliyim yani
bu aralar tuhaf birşey oldu hani benim benden bir yaş küçük erkek kardeşim vardı ya evlenecekmiş
önce inanmadım ama ciddiymişler planlar bile yapılyor mayıs gibi.
sende her şeyi yanlış anlıyon hiç hafızanı çalıştıramadın bugünsalıncaklı yürüteç mi
anaaaa bende çok severim afiyet olsunkız bende tavukgöğsü götürüyorum boş durmuyorum yani
daha 21 yaşında erkek çoçukta ondan canım bana çok acele gibi geliyor kötü görümcemiyim ne.
anam derdi neymiş bi sor hele
sende her şeyi yanlış anlıyon hiç hafızanı çalıştıramadın bugün
anaaaa bende çok severim afiyet olsun
anam derdi neymiş bi sor hele
sende her şeyi yanlış anlıyon hiç hafızanı çalıştıramadın bugün
anaaaa bende çok severim afiyet olsun
anacım benim bu huysuz oğlanları çekmeye bi kız talip olacakta bende hay huy edecem valla dilimi kırar otururum benim kuduruklarıma dayansınlar yeterohh götüürrr..stres diyette sen ne diyorsun marji çok ayıp çok
mmoodeereenn miigelinleri de mi öyle alacaz bacım
2 hamile kaldıgım kilo ben evlendigim kiloya dönmeliyim 10 kilo vermeliyim yani
kötü değil mantıklı ablasın canımdaha 21 yaşında erkek çoçukta ondan canım bana çok acele gibi geliyor kötü görümcemiyim ne.
ben test sürüşü yaptırmıştım anacım ahmet saldırmıştı kemirmeye bütün salya sümük heryerde zor çıkarmıştık bide almamıştık hehe ama onlar numune zaten paketli satılıyo
işi varsa istiyorsa evlensin canım sen 18 de evlendin hem mutlu olmak onların da hakkı
anacım benim bu huysuz oğlanları çekmeye bi kız talip olacakta bende hay huy edecem valla dilimi kırar otururum benim kuduruklarıma dayansınlar yeter
kötü değil mantıklı ablasın canımannenler nasıl müsade ediyor
anacım benim bu huysuz oğlanları çekmeye bi kız talip olacakta bende hay huy edecem valla dilimi kırar otururum benim kuduruklarıma dayansınlar yeter
kötü değil mantıklı ablasın canımannenler nasıl müsade ediyor
dilini nasıl kırıyorsun kıssdizin olmasın o kıracagın yeri şaşırdın bi de bana dio hıı
ayy yookk huysuz muysuz benim canım,kanım o kadar kahrını çekiyorum 5 ayda 5 yaş yaşlandım,kalas oldum kim için onun için vermemm vermemm
inşallah mutlu olurlar canım bende bunu çok istiyorum. yakında elbise bakmaya başlarım ne yapıyım.
Selam kizlarrr
Gece muhabbeti guzel gidiyo gibi. Nabersiniz?
de bakem ne bilirsinçok yorgunum çookk bugün beynim arka çalıştı paso kalmadı örtmeni
aşk acısı zordur bilirim
adam gözler aynen böylebi kusmadıgı kalmış anacımmadam diyomuş al bacım al çocugunu da al git
ohhh hem ağlarım hem giderim hesabıinşallah mutlu olurlar canım bende bunu çok istiyorum. yakında elbise bakmaya başlarım ne yapıyım.
Selam kizlarrr
Gece muhabbeti guzel gidiyo gibi. Nabersiniz?
kız gözümden yaş getirdin bedilini nasıl kırıyorsun kıssdizin olmasın o kıracagın yeri şaşırdın bi de bana dio hıı
ayy yookk huysuz muysuz benim canım,kanım o kadar kahrını çekiyorum 5 ayda 5 yaş yaşlandım,kalas oldum kim için onun için vermemm vermemm
yok artık inş mutlu olurlar canım ne diyelim..kız bunları kafalamış birlikte oturalım annecim diyor oda nasıl olsa oğlumdan ayrılmıycam diye seviniyor bile.
de bakem ne bilirsin
adam gözler aynen böyleağzındada pis bir sırıtma aynen şöyle diyo tatlı şey tatlı şey içinden ne düyordu artık bilmem
ohhh hem ağlarım hem giderim hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?