2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar..ben de eski üyelerdenim ama burda yazmıyordum artık..eski anıları tazelemek için bir gireyim dedim ama kilo muhabbeti yapılınca takılıp kaldım.. bu aralar benım de derdım o.. yavrum ek besinlere geçtiği için yavaş yavaş kilo verme zamanım geldi artık dedım.. 1 haftadır yediklerime dikkat ederek 1 bucuk kilo kadar verdım ama tavsiyelerinize de acıgım.. kilo verme adına sizler neler yapıyorsunuz???

merhaba
öncelikle karam, marjinal ve stres muhabbetinize doyum olmuyor geçmiş yapıyorumkonuşulanları okuyorum:) süperrsinizzz

bilis e katılıyorum bende böyle konuşmayalı yıllar olmuş beyaaa evlendik çürüdük mü ne ....
ahh gençliğim ahhh üniv.de böyle miydim .. neyse bak şimdi efkarlandımm

size diyeceğim bir şey var ; bu gece kızım abartısız 1,5-2 saatte bir uyandı ağladı meme istedi verdim uyudu ama arada yine mızmızlandı saladık, niye böyle oldu bilmiyorum acaba sizde de bu durumda olan var mı sersem gibiyim zaten gün içinde bağırıyorsürekli (neşeyle değil ama)
sütüm azaldı gibi normal mi , kilo veriyorum artık yedikleirme dikkat edyrdum acaba o mu etkili offff sizde de azalma varmı?

bir de beslenme saati sormuş eylülnaz. cvp vereyim her an emziriyorum, sabahları yumurta sarısı ve rezene karışık vermeye çalışıyorum almıyor, öğleye kadar emziriyorum saat bile dolmadan, öğle çorba yiyior ama yine meme istyor süt birikmeden bir daha veriyorum akşama kadar emziriyorum akşam da meyve püresi(yarım elma- yarım muz-az kivi-ayva) vermeye çalışıyorum amamidesini bulandırıyo

çokk canım sıkkın çokk bana bi yol gösterin
çok yazdım ama çok doluyumm

herkese selamlar
bende buraya yazmayalı epey oldu
6.ay aşılarını olduk çocuğun huyu değişti, gece ateşlendi sürekli bir ağlama hali inş geçer
tabii aşının huzursuzluğundan ek gıdaları da reddetmeye başladı.
zaten yoğurt yedirem,yordum tadını sevmiyor istemiyor beyfendi.
sabah karışık meyve püresi, öğlen karışık sebze püresi akşam kaşık maması diye düzen kurmuştum ama bozuldu
bende ek gıda veren annelerden değişik tarifler bekliyorum...

çok boşluyosun bizi çok işmi fazla bebelermi rahat vermiyor

Cnm aklm sizde de is de zaten fazla da
Oglan uyutmuyo sabaha kadar surekli memede bu gece uyandim bi baktim goz goze uyanmis battaniyesiyle oynuyo
Kiz dersen tam problem cocuk bugun drama dersine basladik ona gittim geldim
Bu arada kilolar verilmis tebrikler
Siskolar diye bizle dalga da gecilmis
Ben de akupunktura basliycam heralde son care

Ben de ayniyim bacim ama bi cozumum yok malesef
Acliktan degil ama o kesin
Ya dis ya da kullaniliyoruz emzik yerine

merhaba arkadaşlar,
bende 2012 eylül annesiyim.Malum bebeklerimiz 6. ayını dolduracaklar.Ben henüz ek olarak birşey vermedim ama artık yavaş yavaş meyve suları vermek istiyorum.Yalnız benim ek gıda ile ilgili bazı endişelerim var.
Şöyleki ; yavaş yavaş alıştırma sürecinden sonra kaç öğün beslemeliyim.Mesela saat mi tutmam lazım.
9 da kahvaltı 11 de meyve püresi 1 de çorba.. gibi
Hangi öğünlerde ne gibi besinler vermem gerekiyor.Süt tozlarını kullanmak istemiyorum bunun yerine ne verebilirim.
İlk bebeğim olduğu için hiçbişey bilmiyorum konuyla ilgili.Yanlış yada eksik yapmaktan korkuyorum

Bana yardımcı olur musunuz kızlar:26:

Bizim ekip yine supermis bu gece de yeni uyuttum canavarlari yetisemedim
Marji oglunun ilk disi hayirli olsun masallah tosuna
Hadi optum hepinizi
sen de gel canım bizi boşladın stresin dedigi gibi
günaydın annişkolar vede şişkolar
bugün tartıldım 76.5 oldumda75 e az kaldı sonra 70 i hedef yapıcam sonra 65 sonra 60 :111:ve son olarakta 58 ve bitiş
biri bana mı seslendi
benim ibre 77,6 gösteriyor tez zamanda 76,5 olacam çok pis gaza geldim hıı
günaydın eylülnaz:13:

bende bugün biraz gezmece yapayım bu sefer yürüteç felan alıcam artık azmettim ya karam ilham verdi bu konudagörüşürüz
biz de bugün baktık baktık almadan geldik
canım bende dün tartıldım.69 .76 ile doğuma girmiştim.hamile kaldığım kilo ise 56..benim de hedefim 56 hadi bakalım inşallah..
aha bir tombik daha
var canım reglden sonra eskisi gibi olmadı gögüsler sütüm azaldı zaten artık doyurmaması da normal 6.aydan sonra ek besin diye boşuna demiyorlar..çorba miktarı ne kadar kaşık cinsinden
Bu arada hedef kilomuz da ayniymis
Nasil vericem ben bu kadar kiloyu yaw
şişko şişkoo

Ben de ayniyim bacim ama bi cozumum yok malesef
Acliktan degil ama o kesin
Ya dis ya da kullaniliyoruz emzik yerine

ah bu diş de olmasa anam topikçe kudurdu bebelerr

Kiz geldim de yoksun hani
Topigin en siskosu da benim ha
Neyse basliyorum pazartesi artik
Ee gelseniz de sohbet etsek azcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…