çok boşluyosun bizi çokişmi fazla bebelermi rahat vermiyor
günaydın annişkolarvede şişkolar
bugün tartıldım 76.5 oldumda75 e az kaldı sonra 70 i hedef yapıcam sonra 65 sonra 60 :111:ve son olarakta 58 ve bitiş
merhaba
öncelikle karam, marjinal ve stres muhabbetinize doyum olmuyor geçmiş yapıyorumkonuşulanları okuyorum:) süperrsinizzz
bilis e katılıyorum bende böyle konuşmayalı yıllar olmuş beyaaaevlendik çürüdük mü ne ....
ahh gençliğim ahhh üniv.de böyle miydim .. neyse bak şimdi efkarlandımm
size diyeceğim bir şey var ; bu gece kızım abartısız 1,5-2 saatte bir uyandı ağladı meme istedi verdim uyudu ama arada yine mızmızlandı saladık, niye böyle oldu bilmiyorum acaba sizde de bu durumda olan var mı sersem gibiyim zaten gün içinde bağırıyorsürekli (neşeyle değil ama)
sütüm azaldı gibi normal mi , kilo veriyorum artık yedikleirme dikkat edyrdum acaba o mu etkili offffsizde de azalma varmı?
bir de beslenme saati sormuş eylülnaz. cvp vereyim her an emziriyorum, sabahları yumurta sarısı ve rezene karışık vermeye çalışıyorum almıyor, öğleye kadar emziriyorum saat bile dolmadan, öğle çorba yiyior ama yine meme istyor süt birikmeden bir daha veriyorum akşama kadar emziriyorum akşam da meyve püresi(yarım elma- yarım muz-az kivi-ayva) vermeye çalışıyorum amamidesini bulandırıyo
çokk canım sıkkın çokk bana bi yol gösterin
çok yazdım ama çok doluyumm
sen de gel canım bizi boşladın stresin dedigi gibiBizim ekip yine supermis bu gece de yeni uyuttum canavarlari yetisemedim
Marji oglunun ilk disi hayirli olsun masallah tosuna
Hadi optum hepinizi
biri bana mı seslendigünaydın annişkolarvede şişkolar
bugün tartıldım 76.5 oldumda75 e az kaldı sonra 70 i hedef yapıcam sonra 65 sonra 60 :111:ve son olarakta 58 ve bitiş
biz de bugün baktık baktık almadan geldikgünaydın eylülnaz:13:
bende bugün biraz gezmece yapayım bu sefer yürüteç felan alıcam artık azmettim ya karam ilham verdi bu konudagörüşürüz
aha bir tombik dahacanım bende dün tartıldım.69.76 ile doğuma girmiştim.hamile kaldığım kilo ise 56..benim de hedefim 56 hadi bakalım inşallah..
var canım reglden sonra eskisi gibi olmadı gögüslermerhaba
öncelikle karam, marjinal ve stres muhabbetinize doyum olmuyor geçmiş yapıyorumkonuşulanları okuyorum:) süperrsinizzz
bilis e katılıyorum bende böyle konuşmayalı yıllar olmuş beyaaaevlendik çürüdük mü ne ....
ahh gençliğim ahhh üniv.de böyle miydim .. neyse bak şimdi efkarlandımm
size diyeceğim bir şey var ; bu gece kızım abartısız 1,5-2 saatte bir uyandı ağladı meme istedi verdim uyudu ama arada yine mızmızlandı saladık, niye böyle oldu bilmiyorum acaba sizde de bu durumda olan var mı sersem gibiyim zaten gün içinde bağırıyorsürekli (neşeyle değil ama)
sütüm azaldı gibi normal mi , kilo veriyorum artık yedikleirme dikkat edyrdum acaba o mu etkili offffsizde de azalma varmı?
bir de beslenme saati sormuş eylülnaz. cvp vereyim her an emziriyorum, sabahları yumurta sarısı ve rezene karışık vermeye çalışıyorum almıyor, öğleye kadar emziriyorum saat bile dolmadan, öğle çorba yiyior ama yine meme istyor süt birikmeden bir daha veriyorum akşama kadar emziriyorum akşam da meyve püresi(yarım elma- yarım muz-az kivi-ayva) vermeye çalışıyorum amamidesini bulandırıyo
çokk canım sıkkın çokk bana bi yol gösterin
çok yazdım ama çok doluyumm
şişko şişkooBu arada hedef kilomuz da ayniymis
Nasil vericem ben bu kadar kiloyu yaw
Ben de ayniyim bacim ama bi cozumum yok malesef
Acliktan degil ama o kesin
Ya dis ya da kullaniliyoruz emzik yerine
sen de gel canım bizi boşladın stresin dedigi gibi
biri bana mı seslendi
benim ibre 77,6 gösteriyor tez zamanda 76,5 olacam çok pis gaza geldim hıı
biz de bugün baktık baktık almadan geldik
aha bir tombik daha
var canım reglden sonra eskisi gibi olmadı gögüslersütüm azaldı zaten artık doyurmaması da normal 6.aydan sonra ek besin diye boşuna demiyorlar..çorba miktarı ne kadar kaşık cinsinden
şişko şişkoo
ah bu diş de olmasaanam topikçe kudurdu bebelerr
Bizim ekip yine supermis bu gece de yeni uyuttum canavarlari yetisemedim
Marji oglunun ilk disi hayirli olsun masallah tosuna
Hadi optum hepinizi
canım çok sewindim.hadi darısı başımıza inşallah..
Aaa marji
Hosgeldin tatlim naber
geldim canım ohhKiz geldim de yoksun hani
Topigin en siskosu da benim ha
Neyse basliyorum pazartesi artik
Ee gelseniz de sohbet etsek azcik
sağolun kızlar bugünde o patyalan dişininin yanındakide patlamış yani ön alt dişler geliyor.
sağol canım çok yoruldum bugün gezmekten daha yeni eve geldik sen nasılsın?
sağol canım çok yoruldum bugün gezmekten daha yeni eve geldik sen nasılsın?
geldim canım ohh
merte
ben de çok yoruldum yaaa gezsek bir dert gezmesek bir dert
ben de çok yoruldum yaaa gezsek bir dert gezmesek bir dert
Kiz insangezmekten yorulur mu oh iyi yapmissin bacim ben de sebosu emziriyorum pek huysuz valla
Kiz insangezmekten yorulur mu oh iyi yapmissin bacim ben de sebosu emziriyorum pek huysuz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?