2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ama ben napacam zayıflayıp onlara nanik yapacam
senin mert yürüteçe biniyor mu kız buaralar bizim gündem o :44:

biniyor seviyorda ama önündeki oyuncakları yemeye saldırıyor birkerede kafayı vurdu günde bindirirsem 5-10 dk bindiriyorum sürmeyide pek beceremiyorçok tutmuyorum zaten çoçuk nasıl öğrensin.

biniyor seviyorda ama önündeki oyuncakları yemeye saldırıyor birkerede kafayı vurdu günde bindirirsem 5-10 dk bindiriyorum sürmeyide pek beceremiyorçok tutmuyorum zaten çoçuk nasıl öğrensin.

zaten şimdi 5,10 dakika fazlası zarar bence 7.ayda artarak devam eder zaten onu hissedersin sen ve çocuk işaret veriri daha fazla kalacam diye

çook zorr çookk bugünkü laflar tokat gibi çarptı yüzüme
başkoyalım bu yola haftalık stres gibi tartılalım bak kız veriyor kiloları ya bizz

Biz de yapariz bacim hele bu gazla
Ben de stresi kiskandim zaten
Pilavdan donenin kasigi kirilsin
Rejim yapcam diyip pilavli ornek veriyorum yalniz

kızlar slm, son sayfaya hiç bakmadım. hemen şu alıntılar hakkında söyleyecklerimi söyleyeyim dilim şişmeden ::) sonra son sürat son sayfaya ilerlicem. online olanlara baktım da kesin muhabbet on numradır

canım bende dün tartıldım.69 .76 ile doğuma girmiştim.hamile kaldığım kilo ise 56..benim de hedefim 56 hadi bakalım inşallah..

kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim. ben bi ara dikkat ettim, 15 günlük hedefimi tutturdum ama sonra bi yılgınlık geldi, alıyorum :S sizinle ben de motive olsam da her sabah işe giderken beni mutsuz eden kıyafet yakıştıramama işinen kurtulssam

herkese selamlar
sabah karışık meyve püresi, öğlen karışık sebze püresi akşam kaşık maması diye düzen kurmuştum ama bozuldu
bende ek gıda veren annelerden değişik tarifler bekliyorum...

arkadaşlar ben bebeğimin özel durumundan dolayı 1 çocuk doktoru, 1 alerji uzmanı ve bir de diyetisyenle görüşerek yemek düzeni şablonu oluşturdum. 1 haftadır ona adapte olmaya çalışıyorz. isterseniz kısaca açıklayayım belki fikir verir.
sabah uyanınca ilk anne sütü. zaten acıkmış oluyor, beni görünce ağlıyo bizimki :) 4 aylıktan sonra bebeklerin 4 saat acıkmamaları beklenirmiş (bu da tracy hogg'dan öğrendiğim) ben şimdilik ana öğünleri 3,5 saatte bire çekmeye çalışıyorm. ana öğün dediğim en az 120-150 cc süt/mama/sebze çorbası/muhallebi. araöğün olarak sabah-öğle arası ve öğleden sonra birer defa yarım armut ya da elma rendeleyip yediriyoruz. bizimki de yumurta, pekmezi ıhlamur ve rezeneyi reddediyo. o yuzden hiç yemezse,kesinlikle reddederse yumurtayı muhallebisine katıp veriyorum. hatta biraz da tam bugday ekmeği ekliyorum. (doktro dedi valla :) ama muhallebi biraz şişirici bi şey, kalorili, süper besleyici değil. o yuzden bu çok tercih edilmemeli.
anne sütü akşam saatleri ağırlıklı, gündüz ek gıda.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. umarım işinize yarar.

bu arada bi site var, bebekler için ayına göre yemek tarifleri veriyo. ben ordan çeşitlemeler yapıyorum. beğendim tarifleri ve yorummları, ikazları. burda adres versem sorun olur mu bilemedim. o yuzden şimdilik yazmıyorum. napmalıyım?

hayır hayır diyetten dönenin göbüşü sarksın
göbeek demişken bu jölemsi göbek nasıl gidecek ya offf
marjinal gibi genetik olsaydı da bu derdimiz olmasaydı
erken yaşta da evlenirdik

şekerim zayıflık genetik değil maalesef annem belli bir yaştan sonra kilolu oldu 30 dan sonra bana ne olur bilmiyorum şu an daha birşey yok bakalım 8-9 sene sonra göreceğiz.

erken evlilik genetik doğru

hayır hayır diyetten dönenin göbüşü sarksın
göbeek demişken bu jölemsi göbek nasıl gidecek ya offf
marjinal gibi genetik olsaydı da bu derdimiz olmasaydı
erken yaşta da evlenirdik

Mekik cekerek tabiki sekerim
Sorma benim de evlenene kadar kilo sorunum olmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…