2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Son düzenleme:

bir kase veriyorum ama kaşık cinsinden hiç bakmadım bugün yayla çorbası yapacam bakarım yazarım buraya:)
evet ben de regl olduğumda sütüm azalmıştı...
buarada regl demişken ben daha olmadım ocak 27 de olmuştum ama hiçç sorun etmiyorumm zaten düzensizdi normal doğumda olmayınca düzensizliğe devam..

akupunktur falan demişsin var mı öyle zayıflayan benim fırsatım olsa pilates güzel inceltiyor
pilatessssss bir kaç gündür yapıyorum eşim başta olmak üzere beni görenler ayıflamışsın diyorlar halbuki bir kilo gitti ama sıkılaştı karnım alt karında bi sıkılaşsaydı bılgıll bılgılll

çok sağol canışkommm yardımcı oldun bende bugün deneyeyim bakalım benim kız ara öğünde de, ana öğünde de meme :)) varsa yoksa meme

bende dün bebeğiminyemekleri sitesinden aldığım armut püresi tarfini yaptım yedi, bir kase çıktı, uyumadan önce yedi ama yine 2,5-3 saatte bir uyandı

valla canm benim kız önceden 7 8 saat uyuduğu olmuştu, en erken 5 saat sonra kalkardı ki ben emzirerek uyutuyorum her zman ya da yatağında sallardık nadir olarak...acaba açlıkla alakalı mı diyorum tam doymadığı için uyanoyor memede süt birikeden uyanınca doymadan dalıyor, açıkıyor tekrar döngü...

maşallah mert'eeee annesii...

sekoş sen bayagı bagıyı geçmişssin ek gıda ya canım artık öncülük et de bize tarifleri ver bacım
pilates ah ah 1 kilo bile versen belli oluyor da zaman ve yorgunluktan nasıl olur yaa
sen evde mi yapıyorsun ebru şallıyla hop hop

evet canım sütümden yana sıkıntı olunca verdim dr. önerisiyle..yarım kase ver, yiyiyorsa bir kasede verebilirsin dedi
bugün verdiğim 150-200 ml idi,
pirinç ve suyu haşladım, içine biraz tereyağ ekledim, yoğurdu kesilmemesi için biras buğday unuyla karıştırdım blendırdan geçirdim...
bildiğin yayla çorbası işte..

burda tecrübeli arkadaşlar varken benim yazmam ne kadar doğru olur tabi yanlışlarım vardır belki...

sebze çorbasını da aklıma ne gelirse çiğden koyuyorum, brokoli patates havuç pirinç vs.

bayanstres

teyzesi dişleri patladı ama daha sadece azcık çıktılar tam bir çıksınlarda hemen koyarım biloyosun.

bugün yine çok gezdik tozduk bizde o salıncaklı mama sandelyesini aldık kurunca fotasını çekip koyucam.

kızlar bugün oğluma ilk defa çorba yaptım.çok sevdi maaşallah..patates,pirinç,brokoli,havuç koydum.biraz da zeytin yağı...

Selam kizlar. Hic aklimda yokken bugun biz de chicco nun mama sandalyesini aldik. Pratik, sandalyeye konulanlara bakiyoduk ama satan kiz cok methetti aldik evde kurduk gayet guzel gorunuyo. Biraz pahali geldi bana aslinda ama 3,5 yasina kadar kullanabilirmis, tabi oturursa..

Sekos ben ben ayni tarifi brokoli yerine farkli gunlerde balkabagi, ispanak, pazi, pirasa ile denedim. Hepsini yedi. Bu hafta semizotu deniycem, cok faydali.
Bi de tereyagi yerine zeytinyagi, bugday unu yerine de irmik koysan daha mi iyi olur acaba?

kızlar bugün oğluma ilk defa çorba yaptım.çok sevdi maaşallah..patates,pirinç,brokoli,havuç koydum.biraz da zeytin yağı...

Afiyet bal seker olsun

Marjijnal masallah senin mertine, cok seker tombik adam disinin fotosunu ben de cok merak ettim, cekebilirsen bekliyoruz.

sağol canım..))))))))

iyi akşamlar herkese her aşı vakti geldiğinde öyle pinpirikleniyorum ki engel olamıyorum kendime bu 6. aydaki aşıyla ilgili bir şey sormak istiyorum 3 aşı ve ağızdan damla olacak sanırım aşıların içeriklerine de baktım ama aşı tarihlerinden başka neye dikkat etmem gerekiyor

olur mu arkadaşım sen yazacaksın o yazacak öyle öyle yanlış dogruları görecez bence annelik içgüdüsel oldugu için sanki çogu şeyi
biliyoruz gibi
bugün yine çok gezdik tozduk bizde o salıncaklı mama sandelyesini aldık kurunca fotasını çekip koyucam.
oh hayırlı olsun,mert paşa bol bol mama yesin bekliyoruz foto
ohh ne güzel inş hiç yeme sorunu olmaz bebüşlerimizin

biraz pahalı ama bence deger,teh sıkıntısı yer çok kaplıyor onu da belli yere koyduk sürekli orda getir götür olmasın diye..ablam 2 çocuguna da
kullandı yine eskimedi arkına verdi hayırlı ugurlu olsun canımm güle güle mamalar yesin kuzun

biz de bugün havanın güzelligiyle kendimizi dışarı attık efeyi de babaanneye
1 saat eşli arklarla oturduk sonra ben hhoopp başka mekana kızkıza takıldık 5 bayan çocuklu ve bekarlar olmak üzere
çok keyifli anlar yaşadık gülmekten karnımıza agrı girdi 2 saatte orda takıldım ohh rahatladık eve geldik
efeyi de uyutmayın dedim oyalamışlar bayagı şuanda uyuyor tosunum yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…