bende bilis gibi bırakamıyorum ya vijdan yapıyorumprofilin orda çiçek isimleri var ya şekerim o menekşeydim gül olmuşum
hadi yadiş mi çıkıyor acep
niye vijdan azabı çekiyorsun yok bacım sen iyi mutlu ol ki onla daha kaliteli vakit geçiresin
çünkü devamlı bebek kim ne derse desin bunaltıyor,tamam canımız cigerimiz ama eglenmek bizim de hakkımız ayoll
ahmetli ahmetsiz bekliyoruz fotohadi ya yavrum yürüdü bayagı haa oyy güldü mü naptı,biz camerayı açıp öyle koyacaz ilkleri mümkün oldugunca çekmeye çalışıyoruz..
evet mp3 çalıyomuş ben anlamam zaten öyle şeylerden yabizim begendigimizden sanki :44: mp3 çalıyor mu bacımm oysa bu renk begendik
sen ne diyon bacım tek akıllı olsunda kimse yardım etmesinkızlar bir şey soracam size bugün eşimle bayagı konuştuk da acaba hangisi iyi fikirlerinizi merak ediyorum:
şimdi benim efe akıllı bir bebek olsaydı,sallanmadan uyusa gece düzenli uyusa gündüz kendi kendine oyalansa
bildigin akıllı yanieşim de bana yardım etmese akşamları yarım saat oynasa gitse sizce hangisi daha iyi
kuduruk efe ve yardımci eş mi akıllı efe ve yardım etmeyen eş mi:44:
bende bilis gibi bırakamıyorum ya vijdan yapıyorumyanlış biliyorum ama
evet mp3 çalıyomuş ben anlamam zaten öyle şeylerden ya
senin yine bi öpesin var biziniye bacım ya sende iki tane var hemi de arada gezmek kafa dagıtmak bizim de hakkımız bence çogu anne 1,2 aylıkken bile
işe başlıyor başka nedenlerden dolayı bırakıyor biz yine şanslıyız zaten 10 güne işe başlayacam onun da alışması lazım benden
uzak kalmayaanla kız çok güzel aç çocuk şarkıları,egitici müzikler çocuk eglensin,sen de dans telefon bile takılıyormuş
biz de ondan alacaz yürüteç ve mama sandalyesi kardeşligiblislede mama sandalyesi kardeşligi
sen ne diyon bacım tek akıllı olsunda kimse yardım etmesino anlattığın gibi bebek var mı ya varsa neden benden doğanlar öyle olmuyor
senin yine bi öpesin var bizi
delimisin bacım tek akıllı olsunda ben yardım mardım istemem yavardır ya hani en azından bizimkilerden daha az kudurukları
ama o zaman da zoruna gider insanın sanki tek benim çocugum mu hiç ilgili degil çocukla
falan diye sinir olurum sanki
kız karam marjinal nerde seboş yok saç baş dedi ama yoksa ikiside:98: çok mu meşgul
yalan bacım ne hamileliği gece gündüz kk dayken hangi ara he yoksa bi haltlar mı karıştırıyonöpmeye bayılırım canumbugün fal baktırdım arka hamilelik var yakın zamanda dedi
bak beni fişşekliyon sonra ben de söylüyom adım kuduruk oluyor sonra
ama dayanamayacam söyleyecem ne de olsa sen başlattın
he kız saç dedi gitti bu kız saçla ilgili ne yapsa kayboluyor ortadan hayırdır inş kıss
marjinal de
kız karam marjinal nerde seboş yok saç baş dedi ama yoksa ikiside:98: çok mu meşgul
ben senin içini okurum kız aynı şeyleri düşündüğümüzü hissettim
anammmmmm sebos adınımı okuyom altta:18: hep sen başlatıyosunbak beni fişşekliyosun ben de yorum yapıyorum kızıyorlar bana
ama dayanamıyorummm seboş saç baş dediyse anlaki iltifat ve yokoluş
marjicim de evinin tadını çıkarıyor k.valide gelmeden
ben senin içini okurum kız aynı şeyleri düşündüğümüzü hissettim
niye vijdan azabı çekiyorsun yok bacım sen iyi mutlu ol ki onla daha kaliteli vakit geçiresin
çünkü devamlı bebek kim ne derse desin bunaltıyor,tamam canımız cigerimiz ama eglenmek bizim de hakkımız ayoll
4:/İse basladim ya o yuzden vicdan
Zaten haftaici yokum, bi haftasonumuz var diye..
Bence akilli efe yardimci eskızlar bir şey soracam size bugün eşimle bayagı konuştuk da acaba hangisi iyi fikirlerinizi merak ediyorum:
şimdi benim efe akıllı bir bebek olsaydı,sallanmadan uyusa gece düzenli uyusa gündüz kendi kendine oyalansa kum
bildigin akıllı yanieşim de bana yardım etmese akşamları yarım saat oynasa gitse sizce hangisi daha iyi
kuduruk efe ve yardımci eş mi akıllı efe ve yardım etmeyen eş mi:44:es her an bebesini ve karisini ozlesin yanina gelsin, bebe de akilli olsun yormasin onlari. Evet kesinlikle en iyisi bu
4:/film gibi anlatmışsın ne güzel:103:İse basladim ya o yuzden vicdan
Zaten haftaici yokum, bi haftasonumuz var diye..
Bence akilli efe yardimci eses her an bebesini ve karisini ozlesin yanina gelsin, bebe de akilli olsun yormasin onlari. Evet kesinlikle en iyisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?