2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bir şey soracam size bugün eşimle bayagı konuştuk da acaba hangisi iyi fikirlerinizi merak ediyorum:
şimdi benim efe akıllı bir bebek olsaydı,sallanmadan uyusa gece düzenli uyusa gündüz kendi kendine oyalansa
bildigin akıllı yani eşim de bana yardım etmese akşamları yarım saat oynasa gitse sizce hangisi daha iyi
kuduruk efe ve yardımci eş mi akıllı efe ve yardım etmeyen eş mi:44:

bende bilis gibi bırakamıyorum ya vijdan yapıyorum yanlış biliyorum ama

bizim begendigimizden sanki :44: mp3 çalıyor mu bacımm oysa bu renk begendik
evet mp3 çalıyomuş ben anlamam zaten öyle şeylerden ya

sen ne diyon bacım tek akıllı olsunda kimse yardım etmesin o anlattığın gibi bebek var mı ya varsa neden benden doğanlar öyle olmuyor

bende bilis gibi bırakamıyorum ya vijdan yapıyorum yanlış biliyorum ama

evet mp3 çalıyomuş ben anlamam zaten öyle şeylerden ya

niye bacım ya sende iki tane var hemi de arada gezmek kafa dagıtmak bizim de hakkımız bence çogu anne 1,2 aylıkken bile
işe başlıyor başka nedenlerden dolayı bırakıyor biz yine şanslıyız zaten 10 güne işe başlayacam onun da alışması lazım benden
uzak kalmaya anla kız çok güzel aç çocuk şarkıları,egitici müzikler çocuk eglensin,sen de dans telefon bile takılıyormuş
biz de ondan alacaz yürüteç ve mama sandalyesi kardeşligi blislede mama sandalyesi kardeşligi

senin yine bi öpesin var bizi

sen ne diyon bacım tek akıllı olsunda kimse yardım etmesin o anlattığın gibi bebek var mı ya varsa neden benden doğanlar öyle olmuyor

vardır ya hani en azından bizimkilerden daha az kudurukları
ama o zaman da zoruna gider insanın sanki tek benim çocugum mu hiç ilgili degil çocukla
falan diye sinir olurum sanki

kız karam marjinal nerde seboş yok saç baş dedi ama yoksa ikiside :98: çok mu meşgul

bak beni fişşekliyon sonra ben de söylüyom adım kuduruk oluyor sonra
ama dayanamayacam söyleyecem ne de olsa sen başlattın
he kız saç dedi gitti bu kız saçla ilgili ne yapsa kayboluyor ortadan hayırdır inş kıss
marjinal de

ben senin içini okurum kız aynı şeyleri düşündüğümüzü hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…