Ohh ne güzel bir tatmış bu ya hımm
Hem dişimi de kaşıyorum haammm
Efemin kendinden geçtigi anlarr..
foto yamuk olmuş azcık idare edinn
kimse yok ya kendim çalıp kendim söylüyorum
azcık da halay
çabuk kur canım içinede merti koyda öyle çekbugün yine çok gezdik tozduk bizde o salıncaklı mama sandelyesini aldık kurunca fotasını çekip koyucam.
biraz pahalı ama sultan tahtı gibi ya çok fiyakalıSelam kizlar. Hic aklimda yokken bugun biz de chicco nun mama sandalyesini aldik. Pratik, sandalyeye konulanlara bakiyoduk ama satan kiz cok methetti aldikevde kurduk gayet guzel gorunuyo. Biraz pahali geldi bana aslinda ama 3,5 yasina kadar kullanabilirmis, tabi oturursa..
Sekos ben ben ayni tarifi brokoli yerine farkli gunlerde balkabagi, ispanak, pazi, pirasa ile denedim. Hepsini yedi. Bu hafta semizotu deniycem, cok faydali.
Bi de tereyagi yerine zeytinyagi, bugday unu yerine de irmik koysan daha mi iyi olur acaba?
Afiyet bal seker olsun
canım ben bişeye dikkat etmiyorum:26:iyi akşamlar herkese her aşı vakti geldiğinde öyle pinpirikleniyorum ki engel olamıyorum kendime bu 6. aydaki aşıyla ilgili bir şey sormak istiyorum 3 aşı ve ağızdan damla olacak sanırım aşıların içeriklerine de baktım ama aşı tarihlerinden başka neye dikkat etmem gerekiyor
anacım kurtlarını döktünmü rahatladınmıbiz de bugün havanın güzelligiyle kendimizi dışarı attık efeyi de babaanneye
1 saat eşli arklarla oturduk sonra ben hhoopp başka mekana kızkıza takıldık 5 bayan çocuklu ve bekarlar olmak üzere
çok keyifli anlar yaşadık gülmekten karnımıza agrı girdi 2 saatte orda takıldım ohhrahatladık eve geldik
efeyi de uyutmayın dedim oyalamışlar bayagı şuanda uyuyor tosunum yanımda
ayda yılda bi foto koydun oda yamuk koydunOhh ne güzel bir tatmış bu ya hımm
Hem dişimi de kaşıyorum haammm
Efemin kendinden geçtigi anlarr..
foto yamuk olmuş azcık idare edinn
kimse yok ya kendim çalıp kendim söylüyorum
azcık da halay
gece gece ne yoğurdu canım gündüz niye yedirmedin söyle bakemoğluşa yoğurt yedireyim saçımı düzeştireyim damlarım birazdan
çabbukk gell canım ekip toplanmış yineeoğluşa yoğurt yedireyim saçımı düzeştireyim damlarım birazdan
çabuk kur canım içinede merti koyda öyle çek
biraz pahalı ama sultan tahtı gibi ya çok fiyakalı
ayrıca sağol ya balkabağı brokoli pazı felan benim aklıma gelmiyordu iyi oldu yazman
canım ben bişeye dikkat etmiyorum:26:
anacım kurtlarını döktünmü rahatladınmı
ayda yılda bi foto koydun oda yamuk koydunbakacam diye şekil değiştirdim be
anam yerim ben o yumuğu anası gibi pek iştahsız nasılda tıkıştırıyo fileyi yavrum
geldim anacım geldim:124: :124: :124:
gece gece ne yoğurdu canım gündüz niye yedirmedin söyle bakem
hışşşşt karam ne yapıyon kız
ben yürüteş aldım sen anca çene çal
yapar heralde ama belki sebos gazsızdıryogurt gaz yapmaz mı gece gece :26:
yapar heralde ama belki sebos gazsızdır
ne utanmazım yahadi ne aldın kaça aldın anlat helebiz de bakacaktık bugün de aammaannn dedik gezdik
ne utanmazım yachicco hakkında burda kaç defa attım tuttum gittim yine onu aldım
ama 6 yıl öncesine göre hantallığı kalmamış vırt vırt tekerleri dönüyor müzikleri felanda çok iyi fotoyu yüklerim birazdan 199 tlanacım ya
oglumun göbek adı gazman zaten
bliss kuduruk haydi sen de gel
evet o şimdi yğklüycemde ahmeti koyduk ama çekmemiş eşim başka xzaman ahmetli halinide koyarımöyle bacım bizim gördügümüz hantal degildi mp3 çalarlı olanı almışsın herhalde :26:
200 degilmiş neyse iyiyükle bacım hele merak ettim koydun mu kuşu içine çırpındı mı yavrucak
Super olmusbiz de bugün havanın güzelligiyle kendimizi dışarı attık efeyi de babaanneye
1 saat eşli arklarla oturduk sonra ben hhoopp başka mekana kızkıza takıldık 5 bayan çocuklu ve bekarlar olmak üzere
çok keyifli anlar yaşadık gülmekten karnımıza agrı girdi 2 saatte orda takıldım ohhrahatladık eve geldik
efeyi de uyutmayın dedim oyalamışlar bayagı şuanda uyuyor tosunum yanımda
İste geldim burdayimmmmoglumun göbek adı gazman zaten
bliss kuduruk haydi sen de gel
O ne ki?anammm gül olmuşum rütbem arttı oh oh yandann
profilin orda çiçek isimleri var ya şekerim o menekşeydim gül olmuşumSuper olmus
Biz de arkadas grubuylaydik -ay ne garip geldi, yanlis mi yazdim- iyi geldi valla
Ama oglumu birakip gittim diye vicdan azabi yasiyorum :s
İste geldim burdayimmmm
Asilkuduruk benim oglum, saatlerdir uyumuyo yaw
Simdi de ayagimda
O ne ki?
evet o şimdi yğklüycemde ahmeti koyduk ama çekmemiş eşim başka xzaman ahmetli halinide koyarım
ahmet mutfakta yanıma geldi salonu boydan boya turladı ama 10 dak malesef sıkılıp ağlıyor ama alışacak inşallah
biraz işimizi yaparız dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?