2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ohh ne güzel bir tatmış bu ya hımm
Hem dişimi de kaşıyorum haammm
Efemin kendinden geçtigi anlarr..

Eklentiler

• $image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 32
bugün yine çok gezdik tozduk bizde o salıncaklı mama sandelyesini aldık kurunca fotasını çekip koyucam.
çabuk kur canım içinede merti koyda öyle çek

biraz pahalı ama sultan tahtı gibi ya çok fiyakalı

ayrıca sağol ya balkabağı brokoli pazı felan benim aklıma gelmiyordu iyi oldu yazman
canım ben bişeye dikkat etmiyorum:26:

anacım kurtlarını döktünmü rahatladınmı

Ohh ne güzel bir tatmış bu ya hımm
Hem dişimi de kaşıyorum haammm
Efemin kendinden geçtigi anlarr..
ayda yılda bi foto koydun oda yamuk koydunbakacam diye şekil değiştirdim be
anam yerim ben o yumuğu anası gibi pek iştahsız nasılda tıkıştırıyo fileyi yavrum

foto yamuk olmuş azcık idare edinn
kimse yok ya kendim çalıp kendim söylüyorum
azcık da halay
geldim anacım geldim:124: :124: :124:

oğluşa yoğurt yedireyim saçımı düzeştireyim damlarım birazdan
çabbukk gell canım ekip toplanmış yinee

döktüm anacım döktüm napayım bacım telden yamuk çekmişim bundan sonra yatay çekerim cicim
o güzel boynunu oynatma sen

hadi ne aldın kaça aldın anlat hele biz de bakacaktık bugün de aammaannn dedik gezdik
ne utanmazım ya chicco hakkında burda kaç defa attım tuttum gittim yine onu aldım
ama 6 yıl öncesine göre hantallığı kalmamış vırt vırt tekerleri dönüyor müzikleri felanda çok iyi fotoyu yüklerim birazdan 199 tl anacım ya

öyle bacım bizim gördügümüz hantal degildi mp3 çalarlı olanı almışsın herhalde :26:
200 degilmiş neyse iyi yükle bacım hele merak ettim koydun mu kuşu içine çırpındı mı yavrucak

oglumun göbek adı gazman zaten
bliss kuduruk haydi sen de gel

öyle bacım bizim gördügümüz hantal degildi mp3 çalarlı olanı almışsın herhalde :26:
200 degilmiş neyse iyi yükle bacım hele merak ettim koydun mu kuşu içine çırpındı mı yavrucak
evet o şimdi yğklüycemde ahmeti koyduk ama çekmemiş eşim başka xzaman ahmetli halinide koyarım
ahmet mutfakta yanıma geldi salonu boydan boya turladı ama 10 dak malesef sıkılıp ağlıyor ama alışacak inşallah
biraz işimizi yaparız dimi ama

Super olmus
Biz de arkadas grubuylaydik -ay ne garip geldi, yanlis mi yazdim - iyi geldi valla
Ama oglumu birakip gittim diye vicdan azabi yasiyorum :s

oglumun göbek adı gazman zaten
bliss kuduruk haydi sen de gel
İste geldim burdayimmmm
Asilkuduruk benim oglum, saatlerdir uyumuyo yaw
Simdi de ayagimda

anammm gül olmuşum rütbem arttı oh oh yandann
O ne ki?

Son düzenleme:
profilin orda çiçek isimleri var ya şekerim o menekşeydim gül olmuşum
hadi yadiş mi çıkıyor acep
niye vijdan azabı çekiyorsun yok bacım sen iyi mutlu ol ki onla daha kaliteli vakit geçiresin
çünkü devamlı bebek kim ne derse desin bunaltıyor,tamam canımız cigerimiz ama eglenmek bizim de hakkımız ayoll

ahmetli ahmetsiz bekliyoruz foto hadi ya yavrum yürüdü bayagı haa oyy güldü mü naptı,biz camerayı açıp öyle koyacaz ilkleri mümkün oldugunca çekmeye çalışıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…