ben dagıldım üzüldüm merte yakın zamanda benim mertimde çok rahatsızdıya onun sıkıntısı ve benim sıkıntılarım geldi aklıma
kaçıyorum kızlar size iyi geceler
Benim kizkardesim ablam yok
Teyze olamiycam diye uzuluyordum
Sayenizde oldum valla
ben çıkıyorum canlarımm moralmen eksilere indim vala
seboş yarın tartılalım buraya yazalım sonra haftalık kilo kaybımızı,fazlamızıyazarız okiş
iyi gecelerr
aynen canım birimizin başına üzücü bişey gelse diğeride hemen üzülüyor hemde birbirimizi hiç tanımadığımız halde
bu tarifi imkansız güzel bi mutluluk vede tabiki şans
Sayenizde oldum valla
zor bir durum allah cümlemizin yardımcısı olsun..ben dagıldım üzüldüm merte yakın zamanda benim mertimde çok rahatsızdıya onun sıkıntısı ve benim sıkıntılarım geldi aklıma
kaçıyorum kızlar size iyi geceler
evet stres destek ol azcık da verelim şu kiloları..Senin inanman lazim ama bize cnm ya
Sendn alacagimiz guce ihtiyacimiz var
aynen canım birimizin başına üzücü bişey gelse diğeride hemen üzülüyor hemde birbirimizi hiç tanımadığımız halde
bu tarifi imkansız güzel bi mutluluk vede tabiki şans
Selam kizlar. Hic aklimda yokken bugun biz de chicco nun mama sandalyesini aldik. Pratik, sandalyeye konulanlara bakiyoduk ama satan kiz cok methetti aldikevde kurduk gayet guzel gorunuyo. Biraz pahali geldi bana aslinda ama 3,5 yasina kadar kullanabilirmis, tabi oturursa..
Sekos ben ben ayni tarifi brokoli yerine farkli gunlerde balkabagi, ispanak, pazi, pirasa ile denedim. Hepsini yedi. Bu hafta semizotu deniycem, cok faydali.
Bi de tereyagi yerine zeytinyagi, bugday unu yerine de irmik koysan daha mi iyi olur acaba?
Afiyet bal seker olsun
bütün kızlar toplandıkk yook marji ve sekoş yok
herkese günaydınlarr
yorgun ve uykusuz bir gece oldu bizim için efe içli içli agladı
anlamadık ne oldugunu sabah altını alırken baktım pipisi acıyor dokundurtmuyor
bi kaldırdım pipiyi anam kıpkırmızı olmuşş..krem falan derken k.valideyi aradım
dün ordaydı ya anlattım durumu kadın agladı ya,ben kendime yaparım ona yapmam
o benim canımın canı......sonra ben de agladım dedim görünce ben çok kötü oldum falan
filan..kadın bilinçli yapmadım diyo dedim anne tabi bilinçli degil ama temizlemeyelim doktor dedi ugraşmayın
pipiyle..tamam dedi tatlıya baglandı..
Sayenizde oldum valla
sizede çok geçmiş olsun canım bebeğinin acı çekmesi herşeyden kötü.
kayınvalidende bilmeden yapmış oda kimbilir nasıl üzüldü iyiki tatlıya bağlanmış.
herkese günaydın kızlar dün kötü bir geceden sonra mertim gece 4 gibi uyudu daha uyanmadı o uyanmadan bir giriyim dedim.
geçmiş olsun canımherkese günaydınlarr
o benim canımın canı......sonra ben de agladım dedim görünce ben çok kötü oldum falan
filan..kadın bilinçli yapmadım diyo dedim anne tabi bilinçli degil ama temizlemeyelim doktor dedi ugraşmayın
arkanızdayım bacılarım dün bende sapıttım tatlılar kuruyemişler ama yola devamsebos bugün tartı günümüz tartıldım tam 78
halbuki77.6 ydımdiyete başlayacam diye son iki gün yediklerimle almışım
400 grhadi sen de tartıl da zayıflama başlasınn..
merti çokmerak ettim o yüzden bu saatte girip bakıyım marji bişey yazmışmı diyeherkese günaydın kızlar dün kötü bir geceden sonra mertim gece 4 gibi uyudu daha uyanmadı o uyanmadan bir giriyim dedim.
sebos bugün tartı günümüz tartıldım tam 78
halbuki77.6 ydımdiyete başlayacam diye son iki gün yediklerimle almışım
400 grhadi sen de tartıl da zayıflama başlasınn..
geçmiş olsun canımbizimde başımıza gelmişti ya hatırladınmı
dr antibiyotik merhem kullandırmıştı
arkanızdayım bacılarım dün bende sapıttım tatlılar kuruyemişler ama yola devam
merti çokmerak ettim o yüzden bu saatte girip bakıyım marji bişey yazmışmı diyeuyanınca bi sıkıntı olmaz inşallah
herkese günaydınlarr
bende hepinizi öyle hissediyorum çoğunuzu ablam gibi benimde ne kızkardeşim nede ablam yok birbirimizin halinden biz anlıyoruz.
ben dediydim ilk günaydınıı haa pırrkaramcım ben geçmişe takılınca cevp yazayım derken aaaabi de baktım yokkk
ilk günaydın benden olsun günayydınnnnnnnnnn
ateş durumu nasıl canım...herkese günaydın kızlar dün kötü bir geceden sonra mertim gece 4 gibi uyudu daha uyanmadı o uyanmadan bir giriyim dedim.
evet canım sen geldin aklıma zatengeçmiş olsun canımbizimde başımıza gelmişti ya hatırladınmı
dr antibiyotik merhem kullandırmıştı
arkanızdayım bacılarım dün bende sapıttım tatlılar kuruyemişler ama yola devam
merti çokmerak ettim o yüzden bu saatte girip bakıyım marji bişey yazmışmı diyeuyanınca bi sıkıntı olmaz inşallah
Ben de tartıldım bacım 90,5
diyet çoktan başladı
akşama vericez ifadeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?