ben yumurta vermeye çalıştım ama istemiyor rafadan verebilseydik yedirirdimde haşlanmış tükürüyorkızlar nasılsınız?ne var ne yok?herkesler iyidir inşallah..oğluşumu 5 aylık kontore götürdüğümde doktorum bana beslenme listesi vermişti.eve gelince inceledim.6.ayda kahvaltı var.mama ile yapılıyor.bunu veren oldu mu aranız da?yumurta sarısı falan var.
Eki Görüntüle 654295 Eki Görüntüle 654297 Eki Görüntüle 654298
işte aldığımız salıncaklı mama sandelyesi çok yer kaplıyor aldığıma pişman oldum.
minik padişahımda kuruluyor içine 5 dk sonra sıkılıyor
evet bende öyle yapıyorum, pırasa sevmedşğim için denemedim:))bende zaten z. yağı kullanırım ama bi sitede tereyağ yazınca denedim ilk defa yağlarım doğal old. için bişi olmaz dedim tamam bir daha koymam..
amma bak un benim de içime sinmiyordu irmik iyi fikir sağoll şekerimmm
bii de ceviz vermeye çalışıyorum azıcık omega 3 ü kendisi direkt alsın diye hata mı acaba ???.
bu arada ben de varım kilo bildirimineama bişi diyim mi sabah kzımından fırsat olmadı tartılmaya
ıka basa yedikten sonra ki kilom 72.81 lt su da varr
en iyisi ben yarın aç karınla tartılımm haftaya pazartesi yazımm pilatese devammm hıı kıss ben evde ebru bacımlayapıyorum videosundan eşim kıza bakıyor ben de all nefesss ve verrrrr karın içeriiii çekk karnını çekkkk :))))
kızlar nasılsınız?ne var ne yok?herkesler iyidir inşallah..oğluşumu 5 aylık kontore götürdüğümde doktorum bana beslenme listesi vermişti.eve gelince inceledim.6.ayda kahvaltı var.mama ile yapılıyor.bunu veren oldu mu aranız da?yumurta sarısı falan var.
Eki Görüntüle 654295 Eki Görüntüle 654297 Eki Görüntüle 654298
işte aldığımız salıncaklı mama sandelyesi çok yer kaplıyor aldığıma pişman oldum.
minik padişahımda kuruluyor içine 5 dk sonra sıkılıyor
ben yumurta vermeye çalıştım ama istemiyor rafadan verebilseydik yedirirdimde haşlanmış tükürüyor
padişaha bakın köşke kurulmuş sanki hasta olan o değil anasına naz yapmış belli
benimkide ne yürüteçte ne mama sandalyesinde durmuyor hemen kucak hop susuyor alışıcaklar diye umut edelim
ah ah 65 leri bi görsem daha ne diyimmarjinal çok geçmiş olsun. sabah okudum yazdıklarını, bu saate kadar bakamadım. nasıl oldu acaba diye meraktaydım, neyse ki daha iyiymiş mert bey, sevindim :) bu arada zeytin çok güzel uymuş ona
ben de süper bilmiyorum da işte okuduklarımı, doktorun söylediklerini söylüyorum. irmikten eminim de cevizi bilmiyorum. normalde çok faydalı tabii ki. tereyagıın da olumsuz bi tarafını bilmiyorum da bize doktorlar hep zeytinyağı dedi o yuzden oyle dedim
ben de varım bacılarr. bugun tartılmadım ama 65 civarıyım uzun zamandır. 64,5-65,5 arası gidip geliyorum. hamilelik başı kilom 62. ilk hedefim bu. sonra 60 ve 58 :)))) ayy düşünmesi bile ne güzellll..:)
canım ben böyle bir tarifi ilk defa duydum ama oğlum bi türlü yumurta sarısı yemediği için benim için çok faydalı olablr. rica etsem tarif verebilir misin??
gayet güzelmiş aslında ama yer kaplaması iyi değil. mert şimdi sıkıntılı oldugu için çok uzun süre oturmamıştır belki normal zamanda daha çok sever canımcım.
ek gıda işi nasıl gidiyor canım ya benim başım dertte ne yediriyosun ne kadar ne zaman paylaşırmısın
ben ilk bulamaç yaptım çeyrek yumurta sarısı küp şeker kadar peynir 1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığ pekmez blendırdan geçirdim ıııııh yemedivalla benim düzensiz gidiyor sabah anne sütü ara öğün meyve püresi öğlen sebze çorbası sonra yine anne sütü gece yatarkende yulaflı kaşık maması veriyorum kahvaltıya başlamayı düşünüyorum ama nasıl yediricem bakalım.
ben ilk bulamaç yaptım çeyrek yumurta sarısı küp şeker kadar peynir 1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığ pekmez blendırdan geçirdim ıııııh yemedi
sonra ayrı ayrı verdim peynir çok az yumurta yok pekmezi öğürüyo ne yapsak ki
benim dr 6 aylık olmuş bi bebek güzelce kahvaltısını ortalama 1 elmasını kaseyle çorbasını ve bayağı yoğurdunu yemeli diyorağustos annelerinde duymuştum ayrı ayrı yedirin demiş doktor bilmemki başlamakta lazım ne yapıcaz bakalım dün sabah bir lokma haşlanmış yumurta verdim çok garipsedi tadını.
benim dr 6 aylık olmuş bi bebek güzelce kahvaltısını ortalama 1 elmasını kaseyle çorbasını ve bayağı yoğurdunu yemeli diyor
anne sütü bunlara destek olmalıymış yani öğün olamazmış benimki iştahsız ya yeni tatlar araştırmalıyım bide doğru zamanda vermeliyim heralde
bayanstres ahmet nasıl oda alışamamış sanırım mama sandelyesine ve yürüteçe?
benim dr 6 aylık olmuş bi bebek güzelce kahvaltısını ortalama 1 elmasını kaseyle çorbasını ve bayağı yoğurdunu yemeli diyor
anne sütü bunlara destek olmalıymış yani öğün olamazmış benimki iştahsız ya yeni tatlar araştırmalıyım bide doğru zamanda vermeliyim heralde
ahmet bildiğin gibi
hiç bişeye ilgisi yokki herşeyden sıkılıyor kendi vakit geçirmeyi sevmiyor hep hareket halindeyim
benimkisi muhallebide sevmiyor:18:gerçi muhallebi kof kilo yapabilir hadi onu yemesinde diğerlerine bi çözüm bulmalıdoktorlar hep ayrı ayrı verin diyo ama bizde de durumlar iç açıcı değil kahvaltı konusunda :s
pekmezi öğürüyo aynen. dut ve üzüm denedim ikisini de reddetti. suyuna kattım olmadı, ekmek ve ıhlamurla karıştırdım olmadı.. olmadı..
yumurta sarısını zorla 2 kaşık ağzına tıktım, bi kaşığı ağzından attı bi kaşığı hapşurarak burnundan attı resmen!!!
sabah hiç yemezse çok az irmik ve pirinç unuyla muhallebi yapıp kahvaltılıkları içine katıyorum. ama bu hiç doğru değil aslında, çözüm nasıl olcak bilmiyorum :s
ben dr larada itimat etmiyorum ya kolaysa yedirsinler bakalımbizim gözümüzde büyümüyo herhalde çocuklar :) anne bakışı işte :)
elimizde olsa 2-3 aylık gibi emzircez sadece
bende çorba yaptım ahmet bey eben çıkayım kızlar çok işim var çamaşırlar asılıcak merte çorba verilicek yemek yapılıcak of of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?