2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben yumurta vermeye çalıştım ama istemiyor rafadan verebilseydik yedirirdimde haşlanmış tükürüyor
padişaha bakın köşke kurulmuşsanki hasta olan o değil anasına naz yapmış belli
benimkide ne yürüteçte ne mama sandalyesinde durmuyor hemen kucak hop susuyor alışıcaklar diye umut edelim

marjinal çok geçmiş olsun. sabah okudum yazdıklarını, bu saate kadar bakamadım. nasıl oldu acaba diye meraktaydım, neyse ki daha iyiymiş mert bey, sevindim :) bu arada zeytin çok güzel uymuş ona

ben de süper bilmiyorum da işte okuduklarımı, doktorun söylediklerini söylüyorum. irmikten eminim de cevizi bilmiyorum. normalde çok faydalı tabii ki. tereyagıın da olumsuz bi tarafını bilmiyorum da bize doktorlar hep zeytinyağı dedi o yuzden oyle dedim

ben de varım bacılarr. bugun tartılmadım ama 65 civarıyım uzun zamandır. 64,5-65,5 arası gidip geliyorum. hamilelik başı kilom 62. ilk hedefim bu. sonra 60 ve 58 :)))) ayy düşünmesi bile ne güzellll..:)

canım ben böyle bir tarifi ilk defa duydum ama oğlum bi türlü yumurta sarısı yemediği için benim için çok faydalı olablr. rica etsem tarif verebilir misin??

gayet güzelmiş aslında ama yer kaplaması iyi değil. mert şimdi sıkıntılı oldugu için çok uzun süre oturmamıştır belki normal zamanda daha çok sever canımcım.

ek gıda işi nasıl gidiyor canım ya benim başım dertte ne yediriyosun ne kadar ne zaman paylaşırmısın

teyzoşu bu resimler bugünden dün gece bir kere bile binmedi

ah ah 65 leri bi görsem daha ne diyim

ek gıda işi nasıl gidiyor canım ya benim başım dertte ne yediriyosun ne kadar ne zaman paylaşırmısın

valla benim düzensiz gidiyor sabah anne sütü ara öğün meyve püresi öğlen sebze çorbası sonra yine anne sütü gece yatarkende yulaflı kaşık maması veriyorum kahvaltıya başlamayı düşünüyorum ama nasıl yediricem bakalım.

blisl

sağol canım karam teyzesi taktı bu ismi ona uydu da.inşallah alışacaklar canım keyfi yerine gelince alışıcak diye umuyorum.

ben ilk bulamaç yaptım çeyrek yumurta sarısı küp şeker kadar peynir 1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığ pekmez blendırdan geçirdim ıııııh yemedi
sonra ayrı ayrı verdim peynir çok az yumurta yok pekmezi öğürüyo ne yapsak ki

ağustos annelerinde duymuştum ayrı ayrı yedirin demiş doktor bilmemki başlamakta lazım ne yapıcaz bakalım dün sabah bir lokma haşlanmış yumurta verdim çok garipsedi tadını.

bayanstres ahmet nasıl oda alışamamış sanırım mama sandelyesine ve yürüteçe?

ağustos annelerinde duymuştum ayrı ayrı yedirin demiş doktor bilmemki başlamakta lazım ne yapıcaz bakalım dün sabah bir lokma haşlanmış yumurta verdim çok garipsedi tadını.
benim dr 6 aylık olmuş bi bebek güzelce kahvaltısını ortalama 1 elmasını kaseyle çorbasını ve bayağı yoğurdunu yemeli diyor

anne sütü bunlara destek olmalıymış yani öğün olamazmış benimki iştahsız ya yeni tatlar araştırmalıyım bide doğru zamanda vermeliyim heralde

doktorlar hep ayrı ayrı verin diyo ama bizde de durumlar iç açıcı değil kahvaltı konusunda :s
pekmezi öğürüyo aynen. dut ve üzüm denedim ikisini de reddetti. suyuna kattım olmadı, ekmek ve ıhlamurla karıştırdım olmadı.. olmadı..
yumurta sarısını zorla 2 kaşık ağzına tıktım, bi kaşığı ağzından attı bi kaşığı hapşurarak burnundan attı resmen!!!

sabah hiç yemezse çok az irmik ve pirinç unuyla muhallebi yapıp kahvaltılıkları içine katıyorum. ama bu hiç doğru değil aslında, çözüm nasıl olcak bilmiyorum :s

bu ölçüler şimdilik imkansız gibi bizimkiler 4-5 tatlı kaşığı yeseler yine iyi.

bizim gözümüzde büyümüyo herhalde çocuklar :) anne bakışı işte :)
elimizde olsa 2-3 aylık gibi emzircez sadece

benimkisi muhallebide sevmiyor:18:gerçi muhallebi kof kilo yapabilir hadi onu yemesinde diğerlerine bi çözüm bulmalı

ben çıkayım kızlar çok işim var çamaşırlar asılıcak merte çorba verilicek yemek yapılıcak of of.

bizim gözümüzde büyümüyo herhalde çocuklar :) anne bakışı işte :)
elimizde olsa 2-3 aylık gibi emzircez sadece
ben dr larada itimat etmiyorum ya kolaysa yedirsinler bakalımhergün çorba yap hop çöpe organik yumurta aldım kendim yiyorum yoğurt biraz yiyo nasıl öğün olacaksa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…