sana cevap yazıyorummsekoş canım napıyon
Günaydin hanimlarr
Marjinal gecmis olsun canimmm insaallah uyaninca mert pasa cok rarht olur
Karam sizede gecmis olsun sükür tatliya baglanmis bilememisdir kadincagiz bebislerim cani aciyinca cok kötü oluyor insan onlardaki acilar hep bizde olsa tekde o lar rahat olsa yavrularrr
Bu arada benimkiziminda ne amcasi ne dayisi ne halasi ne teyzesi var tek cocugum gerci cocuklugum hep kuzenlerimle bi arada gecti ama hayat herkesi bir yere savuruyor ve kendi cigerini gibi olmuyor bazen insan istiyor dertlenecegi biri olsuundertlendimsabah sabah :106:
Diger saymadigim bacilar sizde ne var nexok bebelerin keyfi yerindedir insaallah bizim bu günlerdde hafif bir ates durumumuz ve devamli huysuzöuk var allahtan yüksek degil ama teni normalden sicak yanaklari. Al al yarinda asi günümüz
yoo yoo aldım kayıta 72.8 bana ne ben de su içmiştim olmazzamaniinn ben senin günaydınını da görmemişimm bakar körmüyüm neee??
bu arada ben de varım kilo bildirimineama bişi diyim mi sabah kzımından fırsat olmadı tartılmaya
ıka basa yedikten sonra ki kilom 72.81 lt su da varr
en iyisi ben yarın aç karınla tartılımm haftaya pazartesi yazımm pilatese devammm hıı kıss ben evde ebru bacımlayapıyorum videosundan eşim kıza bakıyor ben de all nefesss ve verrrrr karın içeriiii çekk karnını çekkkk :))))
sana cevap yazıyorummsen neyapıyonn
Günaydin hanimlarr
Karam sizede gecmis olsun sükür tatliya baglanmis bilememisdir kadincagiz bebislerim cani aciyinca cok kötü oluyor insan onlardaki acilar hep bizde olsa tekde o lar rahat olsa yavrularrr
Bu arada benimkiziminda ne amcasi ne dayisi ne halasi ne teyzesi var tek cocugum gerci cocuklugum hep kuzenlerimle bi arada gecti ama hayat herkesi bir yere savuruyor ve kendi cigerini gibi olmuyor bazen insan istiyor dertlenecegi biri olsuundertlendimsabah sabah :106:
Diger saymadigim bacilar sizde ne var nexok bebelerin keyfi yerindedir insaallah bizim bu günlerdde hafif bir ates durumumuz ve devamli huysuzöuk var allahtan yüksek degil ama teni normalden sicak yanaklari. Al al yarinda asi günümüz
slm canımm,
sagol valla dogru diyorsun çok feci oluyorum o acı çekince,inş hemencecik iyileşir
tek çocuk diyince biz de efeden sonra düşünmüyoduk ama oglum tek kalmasın diye yapcaz bitane daha
sag gözün sol göze faydası yok canım herkes kendi koşturmacasında
gusel bır hafta gecırmemızı dılıyorumm..
tek tola da ne kız? kızım izin verdiği müddetçe yapıyorum sadece bel-karın hareketleri... ah bi de büyük topla düşmesem:)) bi ara eşim tuttu başım masaya çarpıyorduyoo yoo aldım kayıta 72.8 bana ne ben de su içmiştim olmazzben de yürüyüş yapmayı düşünüyorum bakalım
pilatesi kaç dakika yapıyorsun tek tola mı?
komşuya gitmiştimagustos analarına geldim geldimm ..sen işte misin kıss
cnm biz de çok merak ettik seni
geçmiş olsun tekrar
aman iyi bak yavruya annesi
kızlar merhaba
marjinalin mertini merak ettim durdum hasta bebek çok zor
ahmetimi tam uyutmuştum densizin biri ısrarla zile basıyor uyandı tabi hemen şimdi huysuzlanıyor
ben kaçıyorum sonra görüşürüz
Günaydin hanimlarr
3 yaş çok degil mi o ara sen de yaşını alıyorsun ya zor olur herhalde :44:Aynen öyle canimsezeryaninda 3 kadaryolu varyaparim ikitane daha tek olmasin kizim amaben söyle 3yasinda felN diyorum3 yas iyi gibi hayirlisiy olsun haktan
tam gaz bebegim vala şuana kadar 10 dakika uyudu sadece 7 de uyanmıştı bi de bakalım hayırlısı...efenin huysuzluğu devam ediyormu karam yoksa anlık bi sıkıntımıydı
tek tola da ne kız? kızım izin verdiği müddetçe yapıyorum sadece bel-karın hareketleri... ah bi de büyük topla düşmesem:)) bi ara eşim tuttu başım masaya çarpıyordubi daha da almam dedim güldükkk
yok bacım ne işi ben en son işi kızma 4 aylık hamileyken bırakmıştım apar topar( çünkü ameliyat olmuştum düşük tehlikesi dedi dr. çocuklarıma bi veda, açıklamada bulunamadan hemide.. ilk ders ağlayarak gittimm hastaneye off şükür kızmıa kavuştumm
bu salıncak gibi kızzEki Görüntüle 654295 Eki Görüntüle 654297 Eki Görüntüle 654298
işte aldığımız salıncaklı mama sandelyesi çok yer kaplıyor aldığıma pişman oldum.
minik padişahımda kuruluyor içine 5 dk sonra sıkılıyor
karamcım nasılsın efe nasıl pipisi hala acıyor mu?
bu salıncak gibi kızzalışır yavaş yavaş kuzucuk,yeni ya daha
neyi acıyor çözemedim ama huysuz,şuan kaka yapmaya çalışıyor kucumda ıkınıp duruyor garibim
mert nasıl iyi görünüyor zeytinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?