2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amaniinn ben senin günaydınını da görmemişimm bakar körmüyüm neee??
bu arada ben de varım kilo bildirimine ama bişi diyim mi sabah kzımından fırsat olmadı tartılmaya
ıka basa yedikten sonra ki kilom 72.8 1 lt su da varr
en iyisi ben yarın aç karınla tartılımm haftaya pazartesi yazımm pilatese devammm hıı kıss ben evde ebru bacımlayapıyorum videosundan eşim kıza bakıyor ben de all nefesss ve verrrrr karın içeriiii çekk karnını çekkkk :))))

Günaydin hanimlarr
Marjinal gecmis olsun canimmm insaallah uyaninca mert pasa cok rarht olur
Karam sizede gecmis olsun sükür tatliya baglanmis bilememisdir kadincagiz bebislerim cani aciyinca cok kötü oluyor insan onlardaki acilar hep bizde olsa tekde o lar rahat olsa yavrularrr
Bu arada benimkiziminda ne amcasi ne dayisi ne halasi ne teyzesi var tek cocugum gerci cocuklugum hep kuzenlerimle bi arada gecti ama hayat herkesi bir yere savuruyor ve kendi cigerini gibi olmuyor bazen insan istiyor dertlenecegi biri olsuun dertlendimsabah sabah :106:
Diger saymadigim bacilar sizde ne var nexok bebelerin keyfi yerindedir insaallah bizim bu günlerdde hafif bir ates durumumuz ve devamli huysuzöuk var allahtan yüksek degil ama teni normalden sicak yanaklari. Al al yarinda asi günümüz

bizde de aynı durumlar var ara ara ateş, huysuzluk, uykusuzluk.. acaba diş m diye bekliyoruz bakemmm
off bana aşı demee bizimde yakında, ararlar off offf

yoo yoo aldım kayıta 72.8 bana ne ben de su içmiştim olmazz ben de yürüyüş yapmayı düşünüyorum bakalım
pilatesi kaç dakika yapıyorsun tek tola mı?
sana cevap yazıyorumm sen neyapıyonn

komşuya gitmiştim agustos analarına geldim geldimm ..sen işte misin kıss

slm canımm,
sagol valla dogru diyorsun çok feci oluyorum o acı çekince,inş hemencecik iyileşir
tek çocuk diyince biz de efeden sonra düşünmüyoduk ama oglum tek kalmasın diye yapcaz bitane daha
sag gözün sol göze faydası yok canım herkes kendi koşturmacasında

Aynen öyle canimsezeryaninda 3 kadaryolu var yaparim ikitane daha tek olmasin kizim amaben söyle 3yasinda felN diyorum3 yas iyi gibi hayirlisiy olsun haktan

tek tola da ne kız? kızım izin verdiği müddetçe yapıyorum sadece bel-karın hareketleri... ah bi de büyük topla düşmesem:)) bi ara eşim tuttu başım masaya çarpıyordu bi daha da almam dedim güldükkk

yok bacım ne işi ben en son işi kızma 4 aylık hamileyken bırakmıştım apar topar( çünkü ameliyat olmuştum düşük tehlikesi dedi dr. çocuklarıma bi veda, açıklamada bulunamadan hemide.. ilk ders ağlayarak gittimm hastaneye off şükür kızmıa kavuştumm

cnm biz de çok merak ettik seni
geçmiş olsun tekrar
aman iyi bak yavruya annesi

kızlar merhaba
marjinalin mertini merak ettim durdum hasta bebek çok zor
ahmetimi tam uyutmuştum densizin biri ısrarla zile basıyor uyandı tabi hemen şimdi huysuzlanıyor
ben kaçıyorum sonra görüşürüz

sağolun teyzeleri 11 e doğru ağlayarak uyandı şimdi iyi ateşide yok çok şükür allah hepimizin evladını korusun.

kızlar nasılsınız?ne var ne yok?herkesler iyidir inşallah..oğluşumu 5 aylık kontore götürdüğümde doktorum bana beslenme listesi vermişti.eve gelince inceledim.6.ayda kahvaltı var.mama ile yapılıyor.bunu veren oldu mu aranız da?yumurta sarısı falan var.

işte aldığımız salıncaklı mama sandelyesi çok yer kaplıyor aldığıma pişman oldum.

minik padişahımda kuruluyor içine 5 dk sonra sıkılıyor

Aynen öyle canimsezeryaninda 3 kadaryolu var yaparim ikitane daha tek olmasin kizim amaben söyle 3yasinda felN diyorum3 yas iyi gibi hayirlisiy olsun haktan
3 yaş çok degil mi o ara sen de yaşını alıyorsun ya zor olur herhalde :44:
efenin huysuzluğu devam ediyormu karam yoksa anlık bi sıkıntımıydı
tam gaz bebegim vala şuana kadar 10 dakika uyudu sadece 7 de uyanmıştı bi de bakalım hayırlısı...

tek topla mı spor kazanız komik olmuş..dikkat et kızz zayıflamak ugruna tövbe rebbii
hadi ya üzüldüm canım..çok şükür aldın yavrunu kucuna..

bu salıncak gibi kızz alışır yavaş yavaş kuzucuk,yeni ya daha
karamcım nasılsın efe nasıl pipisi hala acıyor mu?

neyi acıyor çözemedim ama huysuz,şuan kaka yapmaya çalışıyor kucumda ıkınıp duruyor garibim
mert nasıl iyi görünüyor zeytinim

geçmiş olsun canım tekrar bir an önce iyileşir inşallah sağol teyzoşu düne göre çok iyi sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…