hayır hayır
birbirimize destek olup girmiycez o karanlık odalara
karamı da çekip çıkarıcaz :)
bakın ben işteyim, 3te çıkıcam, hava güzel, oğlumu alıp parka götürücem
uykusuzum yorgunum ama akşam dinleniriz, güneş varken fırsatı değerlendirelim
çıkmayı düşünenler, hadi hop kalkıyoruz, giyiniyoruz, çıkıyoruuzzzz :)
Depresyona hayir
branş beden eğitimi boy 1,60 boy 90 kilo ile nasıl olacaksa12 eylülde atandım 15 eylülde doğum yaptım ha aha ha a daha hiç göreve başlamadım anlayacağın..
13 sene sonra öğretmen olduk
ben kolayı hamileykende içtim vallaha doktorumda biliyodu hele nst öncesi kesin şçerdim batın bi başları hoplamaya zıplamaya ha aha haa hamileliğin 6. ayından beri içiyom bi lohusa iken işte 2 ay felan içmedim sonra gene başladım...sanırsam dokunmadı oğluşa ???? yada öle inanmak istiyom
e gece uyumayınca ne olcak off istiyorum ama bünyem kaldırır mıGit bi dene bacim olmazsa birakirsin
Ben hep diyorum esime diye de benim herifte is yok
biz çıktık gezdi azcık ohhhhhh havam değişti be
kız bana bak sen hala depresyondamısın beanam çıkmadın mı sende herşeyi uç noktada yaşıyosun ha çık bakıyım ordan hangi depresyon deliğine girdiysen çabuk çık ben nelerle uğraşıyorum karam bi bilsen Allah çocuklarımıza sağlıklı ömür versinde geçicek elbet
niye gitmiştiniz canım urfaya iş içindi değilmi
benim canım sıkıldığında tek yaptığım şey temizliktir, biras gariptir ama temizlik yaparak mutlu olurum bi nebze.. dışarı çıkasım gelmedi, ben de dip bucak temizlik yaptım, çok yoruldum ama bari canımın sıkıntısı geçmişti taaakiii lavaboya gidene kadar. yineee gördüm ama inat ettim gitmeyeceğim dr a..
çünkü bi 10 günlükken gittim diikiş aldırdım bi de 2 aylıkken gittim süt toplanması vardı rahime de baktı güzel küçülmüş, temiz dedi....
sterscimm;
senin dediğin o küçük kalmış kan gibi değil bu canım o da geldi ilk zamanlarda ama bu farklı,
eşim beni kandırırsa bilemem de şimdilik gitmem diyorummm
kızz karam;
tatlım gel sana bi künefe ismarlayımmmmm şöyleee sıcak sıcak peyniri eriyen
boşver canım ya ev halleri çoluk çocuk daha ne olsunNelerle ugrasiyorsun bacim bi de hele
Allahtan nefret boyutunda gazozlu içeceklerle aram meyvesuyuda sevmem çaylada çok aram yok su içerim ezelden beri benbendede kolaya düşkünlük var ama hamileyken ve lohusalıkta bebeğim için kendimi tuttum şimdi içiyorum arada aslında içmemek lazım yaz geliyor dahada canımız çeker.
e gece uyumayınca ne olcak off istiyorum ama bünyem kaldırır mı
şurda agız tadıla ayda yılda bir depresyona girdik çok mu gördünüz
boşver canım ya ev halleri çoluk çocuk daha ne olsun
Allahtan nefret boyutunda gazozlu içeceklerle aram meyvesuyuda sevmem çaylada çok aram yok su içerim ezelden beri ben
ben ondanda anlamam bacım ama önüme koyarlarsada affetmem 5 sn de tüketirimbu özelliğin iyiymiş canım keşke bende sevmesem zararlı birşey hamburgerde çok düşkünüm:97:
ben ne yapayım söyleyin bakayım 2 sıpa başımda biri hiç uyumayan cins dışarıda gezdirdim çarpılırda uyur diye yok yok ne oluyo bu çocuğa anlamam
diğeri desen hiperaktif hemde belgeli raporlututturmuş top oynayalım
sorun hele kolumu oynatmaya halim varmı şimdi ikisiylede uğraşmak zorundayım eşimde 2 saat sonra gelir
esas ben depresyonluğumda arsızlığa vurmuşum işte
iyiki sevmiyonboşver canım ya ev halleri çoluk çocuk daha ne olsun
Allahtan nefret boyutunda gazozlu içeceklerle aram meyvesuyuda sevmem çaylada çok aram yok su içerim ezelden beri ben
ben ne yapayım söyleyin bakayım 2 sıpa başımda biri hiç uyumayan cins dışarıda gezdirdim çarpılırda uyur diye yok yok ne oluyo bu çocuğa anlamam
diğeri desen hiperaktif hemde belgeli raporlututturmuş top oynayalım
sorun hele kolumu oynatmaya halim varmı şimdi ikisiylede uğraşmak zorundayım eşimde 2 saat sonra gelir
esas ben depresyonluğumda arsızlığa vurmuşum işte
ben ondanda anlamam bacım ama önüme koyarlarsada affetmem 5 sn de tüketirim
haklısın bacım biz birtaneyle baş edemiyoruz sende iki tane
ben doğuştan deprosyondayım bir türlü çıkamıyorum ki
bende çok yatkınım depresyona sık sık girer çıkarımhaklısın bacım biz birtaneyle baş edemiyoruz sende iki tane
ben doğuştan deprosyondayım bir türlü çıkamıyorum ki
kız marji tebessüm ettirdin kızz doguştan depresyon ha tövbe tövbee
ben ondanda anlamam bacım ama önüme koyarlarsada affetmem 5 sn de tüketirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?