2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öğretmen olarak atandım ben ve viranşehirde çok sık elk kesiliyo günde 15-20 kez felan ....şuan yine gitti pc şarjı bitti bana elveda elk gelen kadar...bol sohbetler sizeee..

Depresyona hayir

haklısınız kızlar pozitif olmak lazım,yaz gelsinde daha iyi hissederiz sanırım az kaldı,bebeleri alıp gezeriz.

bendede kolaya düşkünlük var ama hamileyken ve lohusalıkta bebeğim için kendimi tuttum şimdi içiyorum arada aslında içmemek lazım yaz geliyor dahada canımız çeker.

Git bi dene bacim olmazsa birakirsin
Ben hep diyorum esime diye de benim herifte is yok
e gece uyumayınca ne olcak off istiyorum ama bünyem kaldırır mı

şurda agız tadıla ayda yılda bir depresyona girdik çok mu gördünüz

benim canım sıkıldığında tek yaptığım şey temizliktir, biras gariptir ama temizlik yaparak mutlu olurum bi nebze.. dışarı çıkasım gelmedi, ben de dip bucak temizlik yaptım, çok yoruldum ama bari canımın sıkıntısı geçmişti taaakiii lavaboya gidene kadar. yineee gördüm ama inat ettim gitmeyeceğim dr a..

çünkü bi 10 günlükken gittim diikiş aldırdım bi de 2 aylıkken gittim süt toplanması vardı rahime de baktı güzel küçülmüş, temiz dedi....

sterscimm;
senin dediğin o küçük kalmış kan gibi değil bu canım o da geldi ilk zamanlarda ama bu farklı,

eşim beni kandırırsa bilemem de şimdilik gitmem diyorummm

kızz karam;

tatlım gel sana bi künefe ismarlayımmmmm şöyleee sıcak sıcak peyniri eriyen

yok istemem zaten şişkoyum hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum..
bence git canım doktora için rahatlar ne en azından..

Nelerle ugrasiyorsun bacim bi de hele
boşver canım ya ev halleri çoluk çocuk daha ne olsun

bendede kolaya düşkünlük var ama hamileyken ve lohusalıkta bebeğim için kendimi tuttum şimdi içiyorum arada aslında içmemek lazım yaz geliyor dahada canımız çeker.
Allahtan nefret boyutunda gazozlu içeceklerle aram meyvesuyuda sevmem çaylada çok aram yok su içerim ezelden beri ben

e gece uyumayınca ne olcak off istiyorum ama bünyem kaldırır mı

şurda agız tadıla ayda yılda bir depresyona girdik çok mu gördünüz

bünyen kaldırmaz canım benim eşimde diyo spora gidelim ıııh henüz degil sonra çocuklarla ilgilenemem diyorum

senin zaten efe maşallahlık sonra yorulup iyice hırpalanırsın
bacım hiç yakışmadı bu depresyon sana çabuk çık diyosam çıkAllah Allah

Allahtan nefret boyutunda gazozlu içeceklerle aram meyvesuyuda sevmem çaylada çok aram yok su içerim ezelden beri ben

bu özelliğin iyiymiş canım keşke bende sevmesem zararlı birşey hamburgerde çok düşkünüm:97:

ben ne yapayım söyleyin bakayım 2 sıpa başımda biri hiç uyumayan cins dışarıda gezdirdim çarpılırda uyur diye yok yok ne oluyo bu çocuğa anlamam
diğeri desen hiperaktif hemde belgeli raporlututturmuş top oynayalım
sorun hele kolumu oynatmaya halim varmı şimdi ikisiylede uğraşmak zorundayım eşimde 2 saat sonra gelir
esas ben depresyonluğumda arsızlığa vurmuşum işte

haklısın bacım biz birtaneyle baş edemiyoruz sende iki tane
ben doğuştan deprosyondayım bir türlü çıkamıyorum ki

iyiki sevmiyon

çıkamıyorum stress çıkamıyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…