- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
marji karamda deprosyona girdi ya bundan sonra depresyon cirit atar bu topikte
çünkü o bizi yükseltiyordu neşesiyle şimdi oda kalmadı
güya bugün kesin çıkacaktım hala evdeyimhaklısın canım eve tıkılıp kalıyoruz bide bebeklerin sıkıntıları huysuzlukları iyice bunalıma giriyoruz.
marji annem geldi canım ben kaçtım öptüm seni
dogru çok özlerim elbet ama ne biliyim işte bugün bunalımdayım ondandır
bugün yokladım kendimi stres demişti ya gerçekten canım artık çikolata istemiyor
yani krize girer derecesinde degil azalmış istegim..yemek yine yiyorum ama abartmadan,kepek
ekmek yiyorum,ve iki gündür 30 dk yürüyüş..fazlasını yapamam zaten h.sonu eşim varken daha rahat
oluyor eşim diyor spora gidelim evde zor olur,yavaş verirsin akşamları 2 saat beraber gider geliriz diyo
ama nasıl olur bilmem canım:44: sebze iyi de benim eşim yemez sebze falan etçil
senin nasıl coşuyor musun yine bak az kaldı c.tesiye ?
işte tam analık gelgitleri
emzirmesende kaçamıyorsun canım artık bebeğin senin vijdanın onu bırakıp gidemezsin
bebeğine kocaman
ev hapsinde gibiyiz psikolojilerde doğal olarak berbat
alış verişe bak 100kilo
ben bu hafta çok kaçırdım yemek çok yedim ıvır zıvır yokta
cumartesiden korkuyorum:18:
anacım tipik erkek evlat sendromu
ancakki eşine kızıyosunda ya ana babasına ne demeli insan oğlum biz atlar otobüse gideriz hem sana yazık o yol gidilirmi ne gerek var demezmi
küstüm efeye degil hayata
eşime dedim şu emzirme olmasa bir dakika durmazdım..iki gün kaçar kafa dinlerdim diye..
sabah oldu nasıl böyle düşündüm diye oturdum yine agladım..
oda insan canım biryerde uykusuzluk yorgunluk insanı bunaltıyor.
çıkarın beni bu hayattann..hayır hayır
birbirimize destek olup girmiycez o karanlık odalara
karamı da çekip çıkarıcaz :)
bakın ben işteyim, 3te çıkıcam, hava güzel, oğlumu alıp parka götürücem
uykusuzum yorgunum ama akşam dinleniriz, güneş varken fırsatı değerlendirelim
çıkmayı düşünenler, hadi hop kalkıyoruz, giyiniyoruz, çıkıyoruuzzzz :)
gidelim de çok yorulmaz mıyım diye düşünüyoruz ama efeye bakmak da çok yorucu oluyorBugun iyiyim bacim sukur
Firina bol bol sebze attirdim k.valideye guzel de oldu
Cumartesiye az kaldi da bacim insan 5 gunde kac kilo verebilir k bi de emzirirken
Bence de spora gidin hem esinle basbasa kalirsiniz havan dagilir iyi olur
Depresyona hayir
ahh canım benim üzülmee....seni çok ii anlıyorum bende batınla bir başıma sabahtan akşama kadar uğraşıyom dediğin gibi kendim bazen taa 2 de ilk lokmamı alıyom ağzıma insana harbiden kal geliyor..keşke yakınlarımıza biraz yakın olsak
bende hem kızıyom batına sonra kızdım diye kendime kızıp ağlıyom..zaten bi başımıza kaldık bu yaban ellerde...3 ayda nefret ettim burdan nasıl geri döncez batıya çok merak ediyom..ben eşimede bişiy diyemiyırum adam benim yüzümden buraya geldi şubesi ayrı dert o ayrı bunalımda akşam taa 8 de geliyo...bayılcam valla sıkıntıdan bigün ...
Bence de git canım o ne öyle altı kilo sabit hata resmen..ya sabah sağlık ocağına gittik doktor desen ona göre ben daha çok şey biliyorumdur bebeklerle ilgili..tartı bozuk herkesi 6 kg tartıyo mezure kayıp boy ölçülmüyo içersi ana baba günü tek tek girmiyosun aşı odasına..
çıldırcam valla yaaaa ne biçim yer bur..oğlann özel sağlık sigortası var ama gidecek düzgün özel astane yada doktor yok....
cmt urfa merkeze bi düzgün doktora gideyim bari yaaaaa...şaka gibi allahım..
Branş ne canım..türkçe benim..oglumla atandım ben deayy evet yıllardır güçlü olmaktan yoruldum bende..gerçekten yoruldum oğluşum bi şansla geldi bana 13 sene sonra öğretmenliğe atandım saysinde ama 2012 yılı beni o kadar yorduki her anlamda patlıcam diye korkuyorum..işyeri ayrı bir sürü alım satımlarım oldu, zaten bankada çalışıyodum oranın stresi yedi bitirdi 10 senedir beni..
ama karam herşey çok güzel olucak biliyomusun , güçlü olmayalım herşeye ağlayalım sıkmayalım kendimizi , konuşalım kendi kendimize görücez güzel olcak herşey...
enaından bugün hava çok güzel gökyüzü mavi buda bize yetsin..
bide evde kolam olsaydı :) ben kola bağımlısıyım bi fırt çeksem havam düzelirdi ha ha ah aha ah
selam bayanlar herkeste bir bunalım durumu almış başını gidiyor anlaşılan heyyytttt toplanın bakalım yahu hergün buraya geldiğimde yüzüm gülerdi bugün efkarlandım işimiz zor ama bugünler geçecek ben hep böyle oyalıyorum kendimi 2-3 ay sonra emeklemeye başlar bizim sıpalar o zaman biraz rahatlarız bence hem havalarda ısınır oooohhhh gezeriz bebelerle
çıkarın beni bu hayattann..
gidelim de çok yorulmaz mıyım diye düşünüyoruz ama efeye bakmak da çok yorucu oluyor
off bilemedim şimdi sen olsan napardın?
çelişkiler yıgını işte annelik..güçlüsün sen atlatacaz birlikte diyor eşim
artık güçlü olmak istemiyorum...ben güçlü oldukçaa
biz çıktık gezdi azcık ohhhhhh havam değişti behayır hayır
birbirimize destek olup girmiycez o karanlık odalara
karamı da çekip çıkarıcaz :)
bakın ben işteyim, 3te çıkıcam, hava güzel, oğlumu alıp parka götürücem
uykusuzum yorgunum ama akşam dinleniriz, güneş varken fırsatı değerlendirelim
çıkmayı düşünenler, hadi hop kalkıyoruz, giyiniyoruz, çıkıyoruuzzzz :)
kız bana bak sen hala depresyondamısın be
çıkarın beni bu hayattann..
gidelim de çok yorulmaz mıyım diye düşünüyoruz ama efeye bakmak da çok yorucu oluyor
off bilemedim şimdi sen olsan napardın?
çelişkiler yıgını işte annelik..güçlüsün sen atlatacaz birlikte diyor eşim
artık güçlü olmak istemiyorum...ben güçlü oldukçaa
niye gitmiştiniz canım urfaya iş içindi değilmiya sabah sağlık ocağına gittik doktor desen ona göre ben daha çok şey biliyorumdur bebeklerle ilgili..tartı bozuk herkesi 6 kg tartıyo mezure kayıp boy ölçülmüyo içersi ana baba günü tek tek girmiyosun aşı odasına..
çıldırcam valla yaaaa ne biçim yer bur..oğlann özel sağlık sigortası var ama gidecek düzgün özel astane yada doktor yok....
cmt urfa merkeze bi düzgün doktora gideyim bari yaaaaa...şaka gibi allahım..
biz çıktık gezdi azcık ohhhhhh havam değişti be
kız bana bak sen hala depresyondamısın beanam çıkmadın mı sende herşeyi uç noktada yaşıyosun ha çık bakıyım ordan hangi depresyon deliğine girdiysen çabuk çık ben nelerle uğraşıyorum karam bi bilsen Allah çocuklarımıza sağlıklı ömür versinde geçicek elbet
niye gitmiştiniz canım urfaya iş içindi değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?