zaten eşim sakinleş bak daha kötü oluyor dedikçe ben daha sinirleniyordum
sanki sakinleşmek öyle kolayy..muhtaçlar evet ama ben de robot degilim zaten gün boyu
onu memnun etmeye çalışıyorum evde görsen halimi soytarılık kupası verirsin
ama gece yapmasın barii..o agladıkça kendimi daha çaresiz hissedip daha da kahroluyorumm
küstüm efeye degil hayata
eşime dedim şu emzirme olmasa bir dakika durmazdım..iki gün kaçar kafa dinlerdim diye..
sabah oldu nasıl böyle düşündüm diye oturdum yine agladım..
herkese günaydın
inşallah enerjik bir gün olur
herşeye karşı isteksizimhep evde kös kös durasım var dışarı çıkmak istemiyorum hiç buda psikolojimi kötü etkiliyor
ara ara çıksam havam değişicek siz neler yapıyorsunuz
bence deyaramaz bebek zeki bebektir cnm
eşime bende diyorum bari sen gidiyon da rahatlıyon e ben napım .. o da haklısın diyor daha dün baktım diyo ki off hafta sonu geliyor artık haftasonlarını sevmiiyorum neden çünkü uyuyamıyorum::) sanki h.içi uyuyor 6 da kalkıyobazen işe gideyim de az dinleneyim diyorum valla
evde durmuyor bu zıpırlar bahçe de beter eder beni herkesi...
kız ne yapmıyor ki 6 aydır tamam yaramaz diye diye dayandık dün tepemize çıktı iyice şöyle ki:
8.30 gibi uyudu bu tabi gün boyu toplasan 1 saat anca uyudu...tam uyudu dedik eşim gitti yatmaya
sallamaya devam..ana 1 saat sonra içli içli agladı uyandı kucagıma alıyorum yok.mme veriyorum yok ışıgı yaktım ki hiç yakmam gecelerini yine yok
agla agla..o aglıyor ben aglıyorum..eşim geldi aldı elimden..başladım ben bu nasıl çocuk deli oldum artık yeterrrrrrrr..eşim zor sakinleştiriyor beni efe zaten
aglıyor hemen odaları gezdir,oyun oyna yokk ara ara duruyor tekrar aglıyor..aç degil,altı temiz,oyna diyoz oynamıyor,uyu diyoz uyumuyor bu ne yaa
gel de çıldırma..14:
azcık yüzümde tebessüm oluşturdun dünden beri
allahım onları esirgesin..bize bagışlasınn..
hiç çıkasım yok mal mal oturasım vardestane ihtiyacım var
evet çelişkiler yıgını..annelik..bana da derlerdi dellenirsin bazen kızarsın bebege olur mu derdim ya ama oluyormuş yaşamayan bilmezzzzzzzzzzzz
hiç heveslenme bacım
ben işteyken çok özlüyorum oğlumu
vicdan yapıyorum onun vaktinden çaldığım için ki 3 saat durup kaçıyorum ona rağmen
bi de benimki eve gidince bi saat tirp atıyor bakmıyor yüzüme
uyutmadı mı gece seninki
ben artık alıştım galiba gece 10 kere uyanmaya ya da bana öyle geliyor
diyet nası gidiyo kız
ben dün alışveriş yaptım 100 kilo sebze aldım
maşallah yeşimcim, huzurlu bi gülüşü var güzel oğlunun
karamm anacım sen benden baya daha beter olmuşsunçık anacım o moddan, çık hemen. biz önceki karamı isteriz.
bak hatırla önceki gün ne kadan da iyiydin, süper ıuyumuştun. hep dün geceki gibi olmayacak ki, bi süre böyle işte inişli çıkışlı :s
gel bu sefer de ben öpcem seniöpülme sırası sende, gel bakem
ya çıkasım olsa giderdim ama yok öyle oturayım duvara bakayım,kahve çay içeyim,ses duymayayım aglayayımgünaydınnnnnnn günaydınnnn:)))))
günaydın bende de var o durumdan çıksam nereye gidecem kızı giydir, ben giyin oooooo, bi de alışmışım eşofmanlara zor gelior, eşim gelincede off pufff:))
bence de
eşime bende diyorum bari sen gidiyon da rahatlıyon e ben napım .. o da haklısın diyor daha dün baktım diyo ki off hafta sonu geliyor artık haftasonlarını sevmiiyorum neden çünkü uyuyamıyorum::) sanki h.içi uyuyor 6 da kalkıyo
evet arkadaşların da dediği gibi ben ağladığımda kızım bana gülerek bi bakarmış sonradan içli içli dikkatli bi şekilde bakarmış üzülerek.. artık yanında ağlamama kararı aldım,
bi sancısı falan vardır,,
baksana karam senin imkanın var kvye bırak birgün gündüz çık gez arkadaşlarınla buluş, bıraz açılırsın iyi gelir bu güzel havalarda
cnm benim gel sen şöyle omzuma bi yat gel kıyamam
bu bneim 2. regl olacak ama nasıl diyim ya aynı bebek kordonu gibiydi sonra biras daha geldi ama aamam dr.uCanım bende sezeryan oldum ama daha halen adet olmadım.Ama öyle parça falan da gelmedi hiç.
Günaydın canım.Dün çok enerjiktim bugün de tam tersi.Hiç evden dışarı çıkasım yok.Aslında dışarı çıksak hava alsak iyi gelecek..
maşallah yağıza annesiEki Görüntüle 657065
kızlar oğluşum yağız.Onun bir gülüşüne kurban olurum ya.Allah tüm bebişlerimizi hep güldürsün inşallah.
bu bneim 2. regl olacak ama nasıl diyim ya aynı bebek kordonu gibiydi sonra biras daha geldi ama aamam dr.u( o vajinayı açarsa yineee ayyyy hayırrrrrrrrrrrr, gözüm korktu yaaa
maşallah yağıza annesi
slm
herkesin enerjisi sıfır galiba alın benden de o kadar
benim kocam olacak adam annesini babasını köye kendisi götürmek istiyo arabayla yol uzun 12 saat tek dayanamazsın gitme diyorum
yanına adam bulmuştu o da vazgecmiş
babanı ara söyle tek gidemem siz her sene olduğu gibi otobüsle gidin de diyorum
diyemezmişşşşşşşşbabasına hayır diyemezmiş beyfendi
bu adamın benden baska herkese hayır diyememe huyuna sinir oluyorummmmmm
sağol canım.....ama canım sen genede bir görün istersen doktora.içinde parça falan kalmış olabilir Allah korusun.seni korkutmak için sölemiyorum da tedbir amaçlı.için rahat olsun diye
slm
benim kocam olacak adam annesini babasını köye kendisi götürmek istiyo arabayla yol uzun 12 saat tek dayanamazsın gitme diyorum
böyle bi yakın akrabamız var, çok iyidir adam aslında ama kadının işi zor. mesela anne-baba olunca çok sorun çıkıyor aralarında.
aslında anne babaya sevgi saygı duyması çok güzel de sen de haklsıın tabi akıl var mantık var, ne gerek var..
işte tam analık gelgitleriküstüm efeye degil hayata
eşime dedim şu emzirme olmasa bir dakika durmazdım..iki gün kaçar kafa dinlerdim diye..
bebeğine kocamanCanım bende sezeryan oldum ama daha halen adet olmadım.Ama öyle parça falan da gelmedi hiç.
Günaydın canım.Dün çok enerjiktim bugün de tam tersi.Hiç evden dışarı çıkasım yok.Aslında dışarı çıksak hava alsak iyi gelecek..
alış verişe bak 100kilohiç heveslenme bacım
ben işteyken çok özlüyorum oğlumu
vicdan yapıyorum onun vaktinden çaldığım için ki 3 saat durup kaçıyorum ona rağmen
bi de benimki eve gidince bi saat tirp atıyor bakmıyor yüzüme
uyutmadı mı gece seninki
ben artık alıştım galiba gece 10 kere uyanmaya ya da bana öyle geliyor
diyet nası gidiyo kız
ben dün alışveriş yaptım 100 kilo sebze aldım
anacım tipik erkek evlat sendromuslm
kız ne yapmıyor ki 6 aydır tamam yaramaz diye diye dayandık dün tepemize çıktı iyice şöyle ki:
8.30 gibi uyudu bu tabi gün boyu toplasan 1 saat anca uyudu...tam uyudu dedik eşim gitti yatmaya
sallamaya devam..ana 1 saat sonra içli içli agladı uyandı kucagıma alıyorum yok.mme veriyorum yok ışıgı yaktım ki hiç yakmam gecelerini yine yok
agla agla..o aglıyor ben aglıyorum..eşim geldi aldı elimden..başladım ben bu nasıl çocuk deli oldum artık yeterrrrrrrr..eşim zor sakinleştiriyor beni efe zaten
aglıyor hemen odaları gezdir,oyun oyna yokk ara ara duruyor tekrar aglıyor..aç degil,altı temiz,oyna diyoz oynamıyor,uyu diyoz uyumuyor bu ne yaa
gel de çıldırma..14:
küstüm efeye degil hayata
Eki Görüntüle 657065
kızlar oğluşum yağız.Onun bir gülüşüne kurban olurum ya.Allah tüm bebişlerimizi hep güldürsün inşallah.
slm
marji karamda deprosyona girdi ya bundan sonra depresyon cirit atar bu topiktesana nazar mı değdi canım herzaman çok enerjik ve potiftin ben hep deprosyana girip çıkıyorumda sana şaşırdım haklısın insan doluyor doluyor bir gün geliyor patlıyor efecikde annesini isteyerek üzmüyordur umarım geçer gider bu halin.
maşallah yağıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?