2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

küstüm efeye degil hayata
eşime dedim şu emzirme olmasa bir dakika durmazdım..iki gün kaçar kafa dinlerdim diye..
sabah oldu nasıl böyle düşündüm diye oturdum yine agladım..

maşallah yeşimcim, huzurlu bi gülüşü var güzel oğlunun

karamm anacım sen benden baya daha beter olmuşsun çık anacım o moddan, çık hemen. biz önceki karamı isteriz.
bak hatırla önceki gün ne kadan da iyiydin, süper ıuyumuştun. hep dün geceki gibi olmayacak ki, bi süre böyle işte inişli çıkışlı :s

gel bu sefer de ben öpcem seni öpülme sırası sende, gel bakem

günaydınnnnnnn günaydınnnn:)))))

günaydın bende de var o durumdan çıksam nereye gidecem kızı giydir, ben giyin oooooo, bi de alışmışım eşofmanlara zor gelior, eşim gelincede off pufff:))

yaramaz bebek zeki bebektir cnm
bence de

bazen işe gideyim de az dinleneyim diyorum valla
evde durmuyor bu zıpırlar bahçe de beter eder beni herkesi...
eşime bende diyorum bari sen gidiyon da rahatlıyon e ben napım .. o da haklısın diyor daha dün baktım diyo ki off hafta sonu geliyor artık haftasonlarını sevmiiyorum neden çünkü uyuyamıyorum::) sanki h.içi uyuyor 6 da kalkıyo

evet arkadaşların da dediği gibi ben ağladığımda kızım bana gülerek bi bakarmış sonradan içli içli dikkatli bi şekilde bakarmış üzülerek.. artık yanında ağlamama kararı aldım,
bi sancısı falan vardır,,
baksana karam senin imkanın var kvye bırak birgün gündüz çık gez arkadaşlarınla buluş, bıraz açılırsın iyi gelir bu güzel havalarda

cnm benim gel sen şöyle omzuma bi yat gel kıyamam

dogru çok özlerim elbet ama ne biliyim işte bugün bunalımdayım ondandır
bugün yokladım kendimi stres demişti ya gerçekten canım artık çikolata istemiyor
yani krize girer derecesinde degil azalmış istegim..yemek yine yiyorum ama abartmadan,kepek
ekmek yiyorum,ve iki gündür 30 dk yürüyüş..fazlasını yapamam zaten h.sonu eşim varken daha rahat
oluyor eşim diyor spora gidelim evde zor olur,yavaş verirsin akşamları 2 saat beraber gider geliriz diyo
ama nasıl olur bilmem canım:44: sebze iyi de benim eşim yemez sebze falan etçil
senin nasıl coşuyor musun yine bak az kaldı c.tesiye ?

çıkamıyorum çok pis girdim galiba her şeye aglıyasım var
öpücügün için teşekkür ama
ya çıkasım olsa giderdim ama yok öyle oturayım duvara bakayım,kahve çay içeyim,ses duymayayım aglayayım
cnm benim gel sen şöyle omzuma bi yat gel kıyamam

destekleriniz için teşekkürler canlarım
beterim bugünn..

bu bneim 2. regl olacak ama nasıl diyim ya aynı bebek kordonu gibiydi sonra biras daha geldi ama aamam dr.u ( o vajinayı açarsa yineee ayyyy hayırrrrrrrrrrrr, gözüm korktu yaaa

Eki Görüntüle 657065
kızlar oğluşum yağız.Onun bir gülüşüne kurban olurum ya.Allah tüm bebişlerimizi hep güldürsün inşallah.
maşallah yağıza annesi

bu bneim 2. regl olacak ama nasıl diyim ya aynı bebek kordonu gibiydi sonra biras daha geldi ama aamam dr.u ( o vajinayı açarsa yineee ayyyy hayırrrrrrrrrrrr, gözüm korktu yaaa

maşallah yağıza annesi

sağol canım.....ama canım sen genede bir görün istersen doktora.içinde parça falan kalmış olabilir Allah korusun.seni korkutmak için sölemiyorum da tedbir amaçlı.için rahat olsun diye

Son düzenleme:
slm
herkesin enerjisi sıfır galiba alın benden de o kadar
benim kocam olacak adam annesini babasını köye kendisi götürmek istiyo arabayla yol uzun 12 saat tek dayanamazsın gitme diyorum
yanına adam bulmuştu o da vazgecmiş
babanı ara söyle tek gidemem siz her sene olduğu gibi otobüsle gidin de diyorum
diyemezmişşşşşşşş babasına hayır diyemezmiş beyfendi
bu adamın benden baska herkese hayır diyememe huyuna sinir oluyorummmmmm

napacan canım söz konusu babası annesi olunca akan sular durur beylerimizde

sağol canım.....ama canım sen genede bir görün istersen doktora.içinde parça falan kalmış olabilir Allah korusun.seni korkutmak için sölemiyorum da tedbir amaçlı.için rahat olsun diye

sağolasın allah korusun tabii

böyle bi yakın akrabamız var, çok iyidir adam aslında ama kadının işi zor. mesela anne-baba olunca çok sorun çıkıyor aralarında.
aslında anne babaya sevgi saygı duyması çok güzel de sen de haklsıın tabi akıl var mantık var, ne gerek var..

ya benim sinir olduğum her sene olan bişey değil ilk defa böyle bişey cıkardı ve tek basınna o kadar saat git gel kullanamaz uzun yol deneyimi yok

eşime dedim şu emzirme olmasa bir dakika durmazdım..iki gün kaçar kafa dinlerdim diye..
işte tam analık gelgitleri
emzirmesende kaçamıyorsun canım artık bebeğin senin vijdanın onu bırakıp gidemezsin

bebeğine kocaman

ev hapsinde gibiyiz psikolojilerde doğal olarak berbat
alış verişe bak 100kilo

ben bu hafta çok kaçırdım yemek çok yedim ıvır zıvır yokta
cumartesiden korkuyorum:18:
anacım tipik erkek evlat sendromu
ancakki eşine kızıyosunda ya ana babasına ne demeli insan oğlum biz atlar otobüse gideriz hem sana yazık o yol gidilirmi ne gerek var demezmi

sana nazar mı değdi canım herzaman çok enerjik ve potiftin ben hep deprosyana girip çıkıyorumda sana şaşırdım haklısın insan doluyor doluyor bir gün geliyor patlıyor efecikde annesini isteyerek üzmüyordur umarım geçer gider bu halin.

Eki Görüntüle 657065
kızlar oğluşum yağız.Onun bir gülüşüne kurban olurum ya.Allah tüm bebişlerimizi hep güldürsün inşallah.

maşallah yağıza

kızmakta haklısın canım bu erkekler kendi ailelerine gelince hiç birşeyde üşenmiyorlar her zorluk onlara kolay geliyor ama sıra bize gelince hoop çark ediyorlarseni anlayabiliyorum

marji karamda deprosyona girdi ya bundan sonra depresyon cirit atar bu topikte
çünkü o bizi yükseltiyordu neşesiyle şimdi oda kalmadı

haklısın canım eve tıkılıp kalıyoruz bide bebeklerin sıkıntıları huysuzlukları iyice bunalıma giriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…