buda karama kapak olsundemek ki sende ordaydın bi d e yakaladım diyosun
stressi agustos annelerinde yakaladım
iki ekip gönderin tamamm
süt sagarken makineye kaçtı galibaazayıflamış yaa
marji dün yazmayı unuttum kızamık aşısını da sordum dokuz aylıkken salgın devam ederse yaptırın dediydi
slm
kocamla kavga ettik ilk defa ayrı yatıyoruz
sabah bende oğluma azıcık y.sarısı peynir ıhlamurlu tam buğday ekmeği yedirdimaklıma gelmişken söyliyim didim
nerden nereye atlıyorum
Kız kötü duruyo göbegimde zeytin yapışmış gibi bir kaç yıl mı offsen sorunca baktım karayolları gibi yerli yerindene oldu niye dert ettin boşver bacım bikaç yıl kalıyo
ha bu arada senin yazını tatlişkom ve ıce daisy beğenmiş niye bilmiyom heralde onlarda senden elektrik aldı
bende sana cevap yazdım hiç burda konuşmamışız gibi haberim yokmuş yeni okuyomuşum gibi
demek ki sende ordaydın bi d e yakaladım diyosun
Karıştırsam yer gibi ama tek tek yesin istiyom yoksa güzel birbenimki kahvaltı yemiyo canım ama o pınarın beyaz ve labne küçük peynirlerini parmağımla ağzına çalıyorum
buğün bişey yaptım sarının çeyreği biraz labne tereyağı 1 çay kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı biraz ekmek içi ve az su blendrdan geçirip içine az muz koydum sulu oldu ağzına biraz akıttım
üzülme canım bunlar evliliğin tuzu biberislm
sabah bende oğluma azıcık y.sarısı peynir ıhlamurlu tam buğday ekmeği yedirdimaklıma gelmişken söyliyim didim
nerden nereye atlıyorum
slm
nerden nereye atlıyorum
üzülme canım bunlar evliliğin tuzu biberi
basit bişeyse yatakları ayırmasaydınız
bi kaçgün daha dene istersen yemezse ara araöyle yaparsın ha bu arada ceviz ağır gelmesinKız kötü duruyo göbegimde zeytin yapışmış gibi bir kaç yıl mı off
Ben tatlişkomu ve irisi seviyom enerjim tutuyo
Karıştırsam yer gibi ama tek tek yesin istiyom yoksa güzel bir
Karışım yapar pekmez koyarsam yer gibi
o anlattığın mesele yüzünden mi küstünüz canım?
tüh tüh çok üzüldüm yataklarınızın ayrı olmasınaBizim de ayrı yataklar efeden dolayı ah ah
Elektrik alamazlar stress elektrik gitti ya
Telden de geç oluyor yazmam geleydi bi
Yagmur yagdı gitti
onur kırıcı bişeyüzülme canım bunlar evliliğin tuzu biberi
basit bişeyse yatakları ayırmasaydınız
Ne oldu canım hayırdır
yok cnm
benim hiç istemediğim bişey yapmış ne kadar kıracagını düşünmedenolay uzun anlatmayım da kısaca bu
salonda üşümüştür şimdi o :26:
ohh olsun
üşümez üşümez canım sen yatağın keyfini çıkaryok cnm
benim hiç istemediğim bişey yapmış ne kadar kıracagını düşünmedenolay uzun anlatmayım da kısaca bu
salonda üşümüştür şimdi o :26:
ohh olsun
tüh tüh çok üzüldüm yataklarınızın ayrı olmasınabırak komşuların azcık rahat etsin
Biz de yaptıracaz o zaman şimdi küçükler
sağol canım mertede 9 aylıkken yapıcaklar zaten biz şimdi kabul etmeyince öyle dediler.
bi kaçgün daha dene istersen yemezse ara araöyle yaparsın ha bu arada ceviz ağır gelmesin
biz kadınlar böyleyiz hem kızıyoruz hem kıyamıyoruz çok merhametliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?