hadi ya ne ilginç bir durum hep erkek hayali,kıyafetleri,isimleri sonra anaa pipi yokcanım yorumun için çok saol arı mama weriyom onu sewdi sadece geceleri werıyom tok tuttsun diye..diğer öğünlerde ek gıda werıyom we emziriyom
bende tawuk suyu çorbası werdım 3-5 kaşık daha önce ama eti denemedim deneynce yazarım sizede...çook saoll ..
karamm benide al listeye bende zayflamk istiyom... benım biraz ilginç bi doğum hikayem war doğana kadar erkek dediler : )) bi doğdu ki kıızzz : )))))) ee hamileyken foruma üye oldugum için oğluşum diye kaldı canım.. 75 kilodayım hedef 63 :))
Stress slm nassin?
Kimseler yok, millet gezmelerde galiba
hadi ya ne ilginç bir durum hep erkek hayali,kıyafetleri,isimleri sonra anaa pipi yok
kampımıza hoşgeldin canım
gezdim,tozdum geldim evdeki işler banyo falan canım çıkyı be
selam canım ya benden başka isim yoktu altta:44: bende komşuya gittimStress slm nassin?
Kimseler yok, millet gezmelerde galiba
vışşşş ev işide yaparmışhadi ya ne ilginç bir durum hep erkek hayali,kıyafetleri,isimleri sonra anaa pipi yok
kampımıza hoşgeldin canım
gezdim,tozdum geldim evdeki işler banyo falan canım çıkyı be
bende bi alta baktım karam ay gibi parladı gözümestressi agustos annelerinde yakaladım
iki ekip gönderin tamamm
anacım birimiz gelyseboşşş
he kızz bir görsen salınıyor o topikte zayıflamış yaStres zaten selamimakarsilik vermeden kayiplara karismisti, demek baska birliklere sizmis
başım dolandı birara dedim acabaa :44:Haftasonlari haftaicinden daha yorucu. Bebege ek olarak gezme ve ev isleri var
selam canım ya benden başka isim yoktu altta:44: bende komşuya gittim
vışşşş ev işide yaparmış
bende bi alta baktım karam ay gibi parladı gözümehemen geldim
anacım birimiz gelyo diğeri gidiyo
ağustos analarınamı yazdın kız ben onların geçmişlerini okuyomda gidip bakayımhe kızz bir görsen salınıyor o topikte zayıflamış ya
başım dolandı birara dedim acabaa :44:
hee begenemedin mibanyo,çamaşır yıka ser kuruynları topla,bulaşıkları at makineye
helakım çıktı ayoll..
kız sana yorum yaptım komşuda okumadın mı cevap verir insan
ağustos analarınamı yazdın kız ben onların geçmişlerini okuyomda gidip bakayım
süt sagarken makineye kaçtı galibaazayıflamış yaa
ek gıda işi çok zor canımek gıda umdugum gibi olmadı
ek gıda işi çok zor canım
hayırdır ne verdinde yemedi
sen sorunca baktım karayolları gibi yerli yerindedogum çizginiz geçti mi yaa benimki hala var ve göbegim siyahh
demek ki sende ordaydın bi d e yakaladım diyosunstressi agustos annelerinde yakaladım
iki ekip gönderin tamamm
benimki kahvaltı yemiyo canım ama o pınarın beyaz ve labne küçük peynirlerini parmağımla ağzına çalıyorumlabne küçük kutu peynirin çeyreginden daha az peynir içine bir çay kaşıgı ceviz
çekip koydum ve çeyrekten az yumurta yedinapayım başka sen ne veriyon yani miktar olarak?
ne kadar yese doyar acep recep:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?