2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

başınız sağolsun canım sanada geçmiş olsun allah yardımcın olsun bebekle hastalık çok zor

selam kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum ben vere vere 200 gr vermişim neyse o da iyidir en azından almadım diye avutuyorum kendimi

bugün istanbulda karla karışık yağmur var gezmeye gidemedik maalesef.

herkesee günaydınlarr arkadaşlarr istanbula kara kış geri geldi...çok soguk sanırım kızımda üşüttü biraz öksürüyo we 3 gecedir kusuyo...gece öksürüyıdu bi aldım kucağınaa bir sürü kustuu heryer battı...pedatus werıyorum bugğn itibaryle gecer inş...
canım o kadar sıkkınkki....dedem wefat ettii bikaç gün önce(( gidemedim cenazesıne küçük bebekle nereye gidebilirki insan soguk ...((annemınde desteğe ihtiacı war ama napayım......: ((
dün çamlıca erdem hastanesine götrdüm kızımı doktor muayene ettii kemikleri zayf kalmış dedii bıngıldakları yumuşakmış hala..kan tahlili yaptılar ömrümden ömür gttii yawrum nasıl ağladı zaten üzgündüm iyce moralim çöktü :'((
pazartes çıkıcak sonuçları..idrar tahlilide werd ama saolsun hemşire düzgün takamamış bezine yapmış çişini..çok ağladı bende ewe getrdım sora yaptrcam idrar testini..kukusunda iç dudaklarda yapışıklık war küçük bi opersyon gerekebilir açtrmak için dedii onada canım sıkıldı...(( gözündede kayma war galıba göz doktoruna gtcez....Allahım ewlatlarımızı korusun çok minikler....
6800gr 67 cm ölçümleri 6 bucuk aYLIK zayf kalmış dedi dr ((
bu arada et werın dedi bebeğe ilginç geldi bana küçücük bebek et nasıl yer erken sanki??
sunny baby mor wak wak yürüteçini aldım kızıma çok güzel bişi tawsiye ederım sizede:)) bizim kızz yürümek yerine ak waklarını yemeye çalıştı :)) chiccodanda mama sandalyesi aldım o da güzel almak isteyenlere fikir olsun...
benım size bi sorum war kızlar yardım edın bana benım sütümün reng koyuydu şimdi daha su gibi sanki..( we bebeğime yetmıyomuda kilo almıyo acaba diyorum( hem ek gıda hem anne sütüyle 40 günde sadece 400 gr aldı ( bebelac 2 dewam sütümü alsam?????? aptamıl kaşık maması almştm kızartmıştı ağzını kızımın o yüzden aptamıl almak istemıyorum....dewam sütü anne sütü we ek gıdaylamı beslesem dewam sütüdemı wersem kızıma ???? kaşıkla wersem olmazmı sütten keıslır diye korkuyom haftayada işe başlıyom çoook yazdım ama kafam çok karıştı (( bu arada gün önce aç we çıplk tartıldım 74.600 geldım az önce tok tartıldım 75.800 geldım artık karam hangisi olursa yaz ortayı sen bull :)) hepinşze sewgiler........

seninde başın sağolsun ve kızına geçmiş olsun canım üzülme diyecem ama çok üzücü şeyler yaşamışsın
inşallah bir an önce toparlar yavrucak.

canım atlattınız aşıyı demek oh ne güzel. 3 aylık iğne çok koruyucuymuş canım bide atlık iğne var o emziren annelere yapılmıyor 3 aylık iğne yapılıyo.ben bi yan etkisini görmedim ve prz. den bile daha koruyucuymuş etkisi internetten araştırmıştım.

geçmiş olsun canım yavruya hiç kıyamıyorum bebişlere yaa inşallah en kısa sürede atlatırsınız.

başın sağolsun canım kızınada geçmiş olsun.allahım yavrularımız korusun inşallah bütün sıkıntılarnız geçer bi an önce.canım bence ak gıdaya başla derim ama ilk önce emzir sonra ver ek gıdayı böylelikle sütün azalmaz bebişinde iyice doyar.sonuçta devam sütüde süt gibi artık sadece sıvıyla doyacaklarını düşünmüyorum ben yavruların.artık çok hareketliler.aptamilde sorun olduysa evde kendin hazırlamaya çalış mamasını muhalleisini falan hem daha sağlıklı.

Canim zorluklar ust uste gelmis, ama hayat bu her sey insanlar icin. Basiniz sagolsun.
Bebegine de gecmis olsun.
Neden hazir mamalar yerine evde yapabilecegin ek gidalri dusunmuyosun, tam anlayamadim. Forumun son sayfalarinda bircok arkadasin ek gida deneyijmlerini ve tariflerini bulabilirsin.
Sutun icerigi degisiyor evet. Ben buzluga attiklarima baktim da dun dikkatimi cekti. Daha eskiler sari, bugune yaklastikca beyazlasiyor.! Yag orani azaliyor olabilri diye dunsundum.
Et ici de ek gidaya alistiktan sonra 2. Basamak gidasi olarak verilmesini tavsiye ediyor benim okuyup begendigim bi sitede. Sindirim acisindan oncelikle tavuk etiyle baslanmasi tavsiye edilmis. Benim oglum 6,5 aylik, birkac haftadir tam ogun sebze corbasi yiyo. 1-2 hafta icinde haftada 1-2 gun tavuk eklemeyi dusunuyorum.

Ankarada hava fena degildi aslinda ama biz de evde takildik. Ben sabahtan beri camasir-utu, hala da bitmedi.
Oglusumu ayagima aldim da dinlen dim
Bi deee acim ac! Abur cubur yememek icin direniyorum. Babamis gelecek 1 saate kadaf, yemege kadar dayanmaliyiimmmmm!

hava güzelseydi gezseydiniz ya canım:)

başın sağolsun.. bıngıldağı 3 yaşına kadar kapanmayanlar bile varmış bende takıntı yapmıştım ama dr normal dedi hatta şimdiki anneler çok takıntılı dedi :)

Dogru diyosun aslinda firsatlari degerlendirmek lazim ama hava soguyacak diyodu tahminler, o yuzden program yapmadik. Babamizin da isi vardi, ben de evdeki islere daldim. Artik aksam kayif yapariz insallah. Ben onu da seviyorum evde, tv karsisinda cay vs. Tabi vs yi abartmadan

Dogru diyosun aslinda firsatlari degerlendirmek lazim ama hava soguyacak diyodu tahminler, o yuzden program yapmadik. Babamizin da isi vardi, ben de evdeki islere daldim. Artik aksam kayif yapariz insallah. Ben onu da seviyorum evde, tv karsisinda cay vs. Tabi vs yi abartmadan

arkadaşlar kusura bakmayın kafa kalmdı ben ek gıdaya 5.ayda geçtim sabahları yumurta sarısı peynır sebze püreleri muz elma püresi suyu akşamları muhallebı werıyorum we emzırıyorumda ama yinede 400gr almışş acaba sütüm mü yaramıyoo yada yetmıyoo dewam sütüdemi wersem bunu sormaya çalıiştm ama yazamamışım....baş saolsun dilekleriniz için çok teşekkür edrim hiç ii değilim (

tiroidlerinize baktırdınız mı belki yavaş çalışıyodur o yüzdendir benimde hızlı çalışıyor kolay verip kolay alıyorum

başınız sağolsun okumamışım...hiç baktırmadım ama metabolizmam çookk yavaştır benim, eskiden olsa yemez verirdim şimdi mecbur yiyiyorum..

başınız sağolsun ve kızınıza geçmiş olsun

herkese slmm
rabbetülbeyt geçmiş olsun canum kum sancısı dogum sancısına benzetilirmiş..zor bir durum olsa gerrek..başınız sagolsun...

huzurum ve oglusumm başınız sagolsun canım..bebegin için de zor şeyler yaşamışsınız inş en kısa zaman da
sıkıntılarınızı atlatırsınız.üşüten bebegin için bir kaç tavsiyem var:belki yaptıgın şeyler ama biz şimdiye kadar
agır bir hastalık atlaktı 2 aylıkken efe bronşite çevirmeden atlattık..odası her gün süpürüldü toz alındı havalandı odada
sürekli soguk buhar makinesi çalıştırdık,yoksa kettle kullanabilirsin..burnunu devamli hırıltı duydukça serum fizyolojik
sıkıp brunoyla temizledik.ve sıcak tutmadık mümkünse serin tutmaya çalış bakteriler sıcakta azar çünkü.ilaçsız atlattık
çok şükür..sen meyve de verebilirsin büyüdüler artık...
bebegin az kilo almış artık sütün yetmiyor gibi devam sütü verebilirsin 2numara çünkü yagoranı azalıyor bebeklere yatmiyor..
ek gıdalarla da arayı kapatabilirsin..muhallebi karbonhidrattır kilo aldırır bir ögün verirsen bence kısa sürede toplar bebegin..bebegin dedim ama nickin huzurum ve ogluşum ya kafam karıştı kızım da demişsn :44: yürüteç ve mama sandalyeniz de hayırlı olsun güle güle kullansın kuzucugun

eliföykü ben de bir araştırayım kafama tam yatarsa düşünüyorum spralden korkarım sanki taktırırken
son günler sancı çektim ben normal doguracam diye ödüm kopuyordu :18:

vee tosun anneler kampına sesleniş
genel performanslarınız süper kızlar tebrikler

bliss aç kalmak yok sadece abur cubur yok ve hareket çokk

sekos diyet yapmıyoz anacım bir eskiden yeme alışkanlıgımdaki fazlalıkları atıyoruz zaten onlar
süt degil sadece kilo yapıyor...bol su iç canım su hayattır

kilo veren herkesi
az kalorili bir hafta dilerim

canım yorumun için çok saol arı mama weriyom onu sewdi sadece geceleri werıyom tok tuttsun diye..diğer öğünlerde ek gıda werıyom we emziriyom

bende tawuk suyu çorbası werdım 3-5 kaşık daha önce ama eti denemedim deneynce yazarım sizede...çook saoll ..

karamm benide al listeye bende zayflamk istiyom... benım biraz ilginç bi doğum hikayem war doğana kadar erkek dediler : )) bi doğdu ki kıızzz : )))))) ee hamileyken foruma üye oldugum için oğluşum diye kaldı canım.. 75 kilodayım hedef 63 :))

vücut bazen direniyo canım sabır et veririz beraber

başın sağolsun vede kızınada çok geçmiş olsun inşallah son olur bu dertler üstüste gelmiş

et bu aydaki bebeğe evet verilir 2 defa çekilmiş kıyma 1 yemek kaşığı çorbasına
süt olayıda bende dikkat ettim benimde yoğundu kıvamı şimdi su gibi rengide kıvamıda heralde bu aylarda böyle
kiloya gelince canım tabiki aç karnına ve kıyafetsiz tartılıyoruz

Basin sagolsun
Kizina da allah sifa versin cnm
Biraz zayif sanki annesi ne bulursan elini korkak alistirma tabi allerji riskine dikkat ederek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…