2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

niye kız bu konuda bende fenayım ama allahtan gerek kalmaz hala aşık bana.
allah daim etsin cümlemizinkini

iyi geceler balımm

Cimcos ne kiz:26:

ha dönerse alırsın yani koynuna

ben ona güveniyom kaşarlara güvenmiyorum
asla almam yani yine eski eşe dönüyolar yalvar yakar köpek gibi felan anlamında ben pisim ketumum çok fena

Bacim hepimiz guveniyoruz esimize allaha sukur de ortalik kotu
Bunlarin ipini kisa tutmak lazim cunku beyinleri biraz asagida
ya giden gidecektir içinde varsada yapacaktır o yüzden rahat olun kızlar yapacak adamı kimse engelleyemez der ve öperim sizi by

Cimcos ne kiz:26:
neyki bişiyin kısaltması mı

evet öyle tabiki ama biz de kendimizi bırakır,ilgi göstermezsek gitmelerini kendilerince mantıga sokup daha rahat
iş çeviriyorlar o zaman da eşim beni ilgisiz bıraktı napayım oluyor canımsın

selamlar kızlar nasılsınız benide yazarmısınız zayıflama tablosuna 68.80 kg hedef 60 kg olmak inşllh da olurum:) nasıl olsa emzirmiyorum denemediğim hiçbi diyet türü kalmadı yaw ama hiçbirinide sürdüremedim :)))

emzirmeyince daha rahat verilir canım az hareket de ekle ohh ver kiloları
aldım listeye seni de

bizden haberler kahvaltmız bugün daha iyiydi yarım kutu labne peyniri az suyla sulandırdım
stress haklıymışsın ceviz koymayınca daha iyi yedi yumurtaya göre peyniri daha severek yedi saol bebem
yarım yumurta sarısı ıhlamurla sulandırdım,ogluşum pek iştahla olmasa da oyunla falan yedirdik
babasıyla öglen de patates,pirinç,havuç karışımı çorba yapacagım bakalım
onu nasıl yiyecek heyecanla bekliyorum
buarada şuanda cakepop hazırlıgı içindeyim kekim pişerken bakınayım dedim
diş bugdayı için bir fikir olabilir bitince foto koyarım artık tabi ilk denemem
başarılı olursaa

günaydın cimcoşlar

oooo ne sohbetler ne muhabbetler, ben eksik kalıyorum, valla çook istiyorum. gece acaba ne konuşulluyor diye aklıma geliyo ama hivdayı uyutmaya çalışıyorum, o uyuyunca banyo bulaşık ev toplamaca derkenn yorgunluktan mahvoluyorum..

ayyy benim gibi var mı adam evden okulaa gider, (çarşıya bile bensiz gitmez çook nadirr) alyansını niye takmadın derim, iki dak geç gelse nerdedin iki dk önce gelmen gerekiordu:)) halbuki küçk bir yerde kalıyoruz yürüyerek 10 15 dk okul, okuldaki herkes beni tanır bende çalıştım aynı okulda... yok illa soracam. artık tv de bile bi magaziin haberi olsa adamın gözü korkmuş yüzünü çevirir:))okula yeni gelenler varmış tanımam gerekkkk nisan gelsin damlayacam okula:))

ben ona resmenn aşığğımmmmmmmmm

karam önlemii al canımm kocan maş. çok iyiymiş ama kaşar yollu olunca hiçç belli olmaz, üstüne de çok gitme, arada laf at yeter..

bugün tartıldım 300 gr azalmış, hoşaf sanırım işe yaradı

strescim vala yllardır evli olmanın rahatlığı var galiba..
bende kızım 1. sınıfa gittiğinde böyle olabilecekmiyim acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…