Sagol canım tadı da nefis çikolatayı ısırıyosun altındançok güzeller nice aylara
eline sağlık
efeciğin 6. ay dönümü kutlu olsun mutlu olsun
:119::119:
kız sen ne hamaratmışşsın be
Buyrun benimhamarat karam
karam bikaç ay olmuş kk ya gireli 3 kalbi kapmışsın
marji 4 kalp
ben buraya 6.aydan beri üyeyim ama 3 aydır aktifim canım 2.500 msjdan sonra 4 kalp oluyor.
aklım fikrim yemek yemekte yiyincede doymuyorum çatlayasıncaya kadar yemek geliyor içimden azbuçuk verdim yailla sapıtacamŞahane olmuş canım
Tam canım kara listeye aldık seni de
Günlere bayılırım...
Oburluk yap mevsime suç at
Abarttın mı yine bugün
3 ayda 2500 mesaj mıben buraya 6.aydan beri üyeyim ama 3 aydır aktifim canım 2.500 msjdan sonra 4 kalp oluyor.
2 ayda 3 kalbi kaptın diye nazar boncuğunu kendine kondurdun ve kopardın beniSagol canım tadı da nefis çikolatayı ısırıyosun altından
Yumuşacık kek çıkıo ohh miss
çok severim ben mutfagı yapayım sevdiklerim yesi
İçelim isterim ama efeden sonra çok az üretiyorum
Buyrun benim
haa senin hala üç kalp oh oh
Benim 2 ay bile degil haaa
aklım fikrim yemek yemekte yiyincede doymuyorum çatlayasıncaya kadar yemek geliyor içimden azbuçuk verdim yailla sapıtacam
3 ayda 2500 mesaj mı
2 ayda 3 kalbi kaptın diye nazar boncuğunu kendine kondurdun ve kopardın beni
ben yumurtayı sade yediremeyince tereyağı pınar beyaz pekmez ve tahin bazen vede biraz ekmek içi karıştırıp mama yapıyorum blendırla öyle biraz yiyorStress muzu yer her türlü ben sade vermek
İstiyom ilk etapta yemezse karışım yapacam
Yumurta sarısı yapışıo ya e ne yapayım su mu koyayım
aynende işte bu sıralar hep aç hissediyorumBana da ara ara geliyorlar ama tutuyom kendimi
Eski kıyafetlere giremedigim gelio aklıma
aklım fikrim yemek yemekte yiyincede doymuyorum çatlayasıncaya kadar yemek geliyor içimden azbuçuk verdim yailla sapıtacam
3 ayda 2500 mesaj mı
2 ayda 3 kalbi kaptın diye nazar boncuğunu kendine kondurdun ve kopardın beni
ben yumurtayı sade yediremeyince tereyağı pınar beyaz pekmez ve tahin bazen vede biraz ekmek içi karıştırıp mama yapıyorum blendırla öyle biraz yiyor
yumurta rafadan olsa yediririm ama haşlanmış neyle karışırki:26:anne sütü veya ema suyu olurmu acep bende denemedim ya fikrim pek yok
Kızlar babası efeye çorbasını içiriyor
Yiyoorrr yuppyyy:118::122:
aynende işte bu sıralar hep aç hissediyorum
bugün veli toplantısına gittim baktım kadınların çoğunun maşallahı var hepsi tostos ben içlerinde orta karar kaldımdüşün yani
ama dedim ben böyle olmıycam çocuklarının fit annesi olucam
ben yumurtayı sade yediremeyince tereyağı pınar beyaz pekmez ve tahin bazen vede biraz ekmek içi karıştırıp mama yapıyorum blendırla öyle biraz yiyor
yumurta rafadan olsa yediririm ama haşlanmış neyle karışırki:26:anne sütü veya ema suyu olurmu acep bende denemedim ya fikrim pek yok
Kız telden yazıyom ya alkış yapacagıma kızmışım
Koptummmm
maşallah efeyeKızlar babası efeye çorbasını içiriyor
Yiyoorrr yuppyyy:118::122:
ben ara ar 2 dal atıyorum arada kaynıyorBen de karistirmadan veriyorum
Kizima karistrip vermistim cok yemek seviyo
Iki gundur semizotu veriyoum anladim ki oglum semizotundan nefret ediyor
ben ara ar 2 dal atıyorum arada kaynıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?