arkadaşlar benide yazın listeye 67,5dum 2 haftada abur cuburu kesip ekmeği azaltarak 64 e düştm. hedef 58 inş:)
bizden haberler kahvaltmız bugün daha iyiydi yarım kutu labne peyniri az suyla sulandırdım
stress haklıymışsın ceviz koymayınca daha iyi yedi yumurtaya göre peyniri daha severek yedi saol bebem
yarım yumurta sarısı ıhlamurla sulandırdım,ogluşum pek iştahla olmasa da oyunla falan yedirdik
babasıylaöglen de patates,pirinç,havuç karışımı çorba yapacagım bakalım
onu nasıl yiyecek heyecanla bekliyorum
buarada şuanda cakepop hazırlıgı içindeyim kekim pişerken bakınayım dedim
diş bugdayı için bir fikir olabilir bitince foto koyarım artık tabi ilk denemem
başarılı olursaa
bravoo arkadaşım.. emziriyormuydun, nasıl beslendin biras daha açıklar mısın??
merhabalar eylül ayının güzel anneleri...bende 6 eylülde dogum yaptım tatlı bi kızım var adı eylül yagmur yalnız kabızlık sorunumuz var 5 gündür kaka yapmıyor kayısı zetinyagı ve popoyu uyarma yaptım olmuyor acaba hangi fitille yaptırıyorsunuz.? Bu arada hepinizi takip ediyorum tanıdım sayılır sizleri benide zayıflama kampınıza alın sabah tartıldıgımda 73 kiloyum 67 ile hamile kaldım ama evlendigimde 60 kiloydum hedefim 60 umarım olur:)ama bu hafta pek kesemiycem yemegimden salı günü bende gün var kekler börekler ooooo tutmaya calısıcam bogazımı:)
ben ıhlamur rezene koymuyorum onlar tadı bozuyor bak 2 gündür 2-3 cm kadar muz koydum kahvaltıya hepsi bulamaç yapılıyo tabi daha iyi yedibizden haberler kahvaltmız bugün daha iyiydi yarım kutu labne peyniri az suyla sulandırdım
stress haklıymışsın ceviz koymayınca daha iyi yedi yumurtaya göre peyniri daha severek yedi saol bebem
yarım yumurta sarısı ıhlamurla sulandırdım,ogluşum pek iştahla olmasa da oyunla falan yedirdik
babasıylaöglen de patates,pirinç,havuç karışımı çorba yapacagım bakalım
onu nasıl yiyecek heyecanla bekliyorum
buarada şuanda cakepop hazırlıgı içindeyim kekim pişerken bakınayım dedim
diş bugdayı için bir fikir olabilir bitince foto koyarım artık tabi ilk denemem
başarılı olursaa
bi deri bi kemikSorma cnm bi deri bi kemik kaldim hemen degistireyim
Sebze de kat bacim corbanin icine azcik da kiyma
canım 2 kere çektir kıymayı çorbada hepsi kaynıyor sonra blendrdan geçiriyorsun yoksa yutamaz
kız biz de yemek pişmedigi için sebze yok
bugün ne varsa yapayım yarın eşim alırkıymayı yutabilir mi:44:
bacım hepiniz ne kıskanç hatunlarsınız be:18: adamlara üzüldüm anacım gardiyan gibi tepelerindesiniz yav bendemi bisorun var acep:26:ben ilk evlendiğimdede aynıydım eşimde benim gibi oda kıskanç değil biziide bile kabul edin bacılargünaydın cimcoşlar
oooo ne sohbetler ne muhabbetler, ben eksik kalıyorum, valla çook istiyorum. gece acaba ne konuşulluyor diye aklıma geliyo ama hivdayı uyutmaya çalışıyorum, o uyuyunca banyo bulaşık ev toplamaca derkenn yorgunluktan mahvoluyorum..
ayyy benim gibi var mı adam evden okulaa gider, (çarşıya bile bensiz gitmez çook nadirr) alyansını niye takmadın derim, iki dak geç gelse nerdedin iki dk önce gelmen gerekiordu:)) halbuki küçk bir yerde kalıyoruz yürüyerek 10 15 dk okul, okuldaki herkes beni tanır bende çalıştım aynı okulda... yok illa soracam. artık tv de bile bi magaziin haberi olsa adamın gözü korkmuş yüzünü çevirir:))okula yeni gelenler varmış tanımam gerekkkk nisan gelsin damlayacam okula:))
ben ona resmenn aşığğımmmmmmmmm
karam önlemii al canımm kocan maş. çok iyiymiş ama kaşar yollu olunca hiçç belli olmaz, üstüne de çok gitme, arada laf at yeter..
bugün tartıldım 300 gr azalmış, hoşaf sanırım işe yaradı
strescim vala yllardır evli olmanın rahatlığı var galiba..
bende kızım 1. sınıfa gittiğinde böyle olabilecekmiyim acaba :44:
güzel olmuş vallaavatarım nasıl ???
2 haftada 3.5 kiloarkadaşlar benide yazın listeye 67,5dum 2 haftada abur cuburu kesip ekmeği azaltarak 64 e düştm. hedef 58 inş:)
hepimiz aynı nedenden şişmişiz canımEvet emziriyorum ama süt derdine bu kadar kilo aldım yahamileyken 11 kilo almştm doğmdan sonra 4 kilom kalmştı sonra süt olacak diye tatlı yemekten şiştm ( tatlıyı, abur cuburu ve ekmeği bıraktım. kepek ekmeği yiyorum o da en fazla bir dilim yeniyor tok tuttuğu için insanın canı istemiyor daha fazla ekmek. bir de sabah 7.30 da kahvaltı 10.30da bir meyve,12,30 da öğle yemeği,,,15,30'da yine meyve 18.de yemek,, bol bol da su içiyorum yemeği azaltmadım süt azalmasn diye,,,
maşallah efeyehep böyle devam eder inşallah kekini koy bakalım becerikli hatun.
güzel olmuş canım.
evet okudum inş. hepimiz veririzzcevabı aşağıya yazmışım(
öncelikle merhaba ben de 5inde yapmıştım .. Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın. kabızlık için bir şey diyemeyecem.. kilo vermek hepimizin isteği umarım bu istek yerine gelir, sütler azalmadanmerhabalar eylül ayının güzel anneleri...bende 6 eylülde dogum yaptım tatlı bi kızım var adı eylül yagmur yalnız kabızlık sorunumuz var 5 gündür kaka yapmıyor kayısı zetinyagı ve popoyu uyarma yaptım olmuyor acaba hangi fitille yaptırıyorsunuz.? Bu arada hepinizi takip ediyorum tanıdım sayılır sizleri benide zayıflama kampınıza alın sabah tartıldıgımda 73 kiloyum 67 ile hamile kaldım ama evlendigimde 60 kiloydum hedefim 60 umarım olur:)ama bu hafta pek kesemiycem yemegimden salı günü bende gün var kekler börekler ooooo tutmaya calısıcam bogazımı:)
merhabalar eylül ayının güzel anneleri...bende 6 eylülde dogum yaptım tatlı bi kızım var adı eylül yagmur yalnız kabızlık sorunumuz var 5 gündür kaka yapmıyor kayısı zetinyagı ve popoyu uyarma yaptım olmuyor acaba hangi fitille yaptırıyorsunuz.? Bu arada hepinizi takip ediyorum tanıdım sayılır sizleri benide zayıflama kampınıza alın sabah tartıldıgımda 73 kiloyum 67 ile hamile kaldım ama evlendigimde 60 kiloydum hedefim 60 umarım olur:)ama bu hafta pek kesemiycem yemegimden salı günü bende gün var kekler börekler ooooo tutmaya calısıcam bogazımı:)
bende cozuttumanacımm karnımdan sesler geliyor gidim de etli kuru faasulye, pilav yeşillik yoğurt moğurt yiyeyimmmmmm offffff acıktımmmmmmmmmm
zaten b u hafta sınıfta kaldım önümde c.tesi var bakımmm ozman çalışkan olacakmıyımmm
marjinal yazmış fitil diye bende fitille popoyu uyarıyorum
bide ağustos annelerinde okudum kuru erik kuru kayısı haşlayıp blendrdan geçirip yediriyorlarmış çok üyü geliyormuş hem meyve hem bu amaca yönelik dogalda birşey
bende deniycem marji sanada yazıcaktım hatırlamam iyi oldu deneriz beraber
Efemin altıncı ay cake popsları ama bunlar
Çubuksuz versiyonunice yaşlara yıllara canım oglum
:119::119::119::119:
efeciğin 6. ay dönümü kutlu olsun mutlu olsunEfemin altıncı ay cake popsları ama bunlar
Çubuksuz versiyonunice yaşlara yıllara canım oglum
:119::119::119::119:
efeciğin 6. ay dönümü kutlu olsun mutlu olsun
:119::119:
kız sen ne hamaratmışşsın be
Şahane olmuş canımavatarım nasıl ???
Tam canım kara listeye aldık seni dearkadaşlar benide yazın listeye 67,5dum 2 haftada abur cuburu kesip ekmeği azaltarak 64 e düştm. hedef 58 inş:)
Günlere bayılırım...merhabalar eylül ayının güzel anneleri...bende 6 eylülde dogum yaptım tatlı bi kızım var adı eylül yagmur yalnız kabızlık sorunumuz var 5 gündür kaka yapmıyor kayısı zetinyagı ve popoyu uyarma yaptım olmuyor acaba hangi fitille yaptırıyorsunuz.? Bu arada hepinizi takip ediyorum tanıdım sayılır sizleri benide zayıflama kampınıza alın sabah tartıldıgımda 73 kiloyum 67 ile hamile kaldım ama evlendigimde 60 kiloydum hedefim 60 umarım olur:)ama bu hafta pek kesemiycem yemegimden salı günü bende gün var kekler börekler ooooo tutmaya calısıcam bogazımı:)
bende cozuttum
kaç gündür yedikçe yiyesim geliyor mevsimdenmi acaba
karam bikaç ay olmuş kk ya gireli 3 kalbi kapmışsın
marji 4 kalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?