2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ister istersin kime ne
dogru canım kimi habire takılsın istiyor olmaz ki

ne biliyon tahlil mi yaptın
bizim yazdıklarımıza cevap vermiyorsun ama

var da çaktırmıyoz arkadan pıtpıtlıyoz kocaları
yüze karşı hoş olmuyor be

yanii bende esime birsey oldugunda tatli dille anlatirim odaa yani zamani gelinceeee öyle hemen demem ama ailesiyle kötü olmasini asla istemem sonucta annesi babasii yani

kızlar mert uyandıda ondan böyle rötarlı yazıyorum çıkmak zorundayım görüşürüziyi geceler

Iyi bari ailene yazikk olurr

he bre biz de benim bacıya takacaz bilezik 1800 den aşagı bilezik yok
evet coştum var mı itirazın
yanii bende esime birsey oldugunda tatli dille anlatirim odaa yani zamani gelinceeee öyle hemen demem ama ailesiyle kötü olmasini asla istemem sonucta annesi babasii yani

evet uzunca anlatırım ona o sıra kafasın karışır degil mi haksız mıyım derim evet canım sonuna kadar
haklısın derr

ima etsen ne olurdu durumu varsa almalı yoksa da yapıcak bişey yok laf edilmesi niye

kız stress biz nasıl kvalide oluruz acep kızz

kızlar kendinizi objektif olarak bir kvalide olarak düşünün bir nasıl oluyorsunuz
ben karışmayan bulaşmayan veren ve sadece ve sadeceeee saygı bekleyen biri olurum heralde çünkü normaldede böyleyim
ben sadece oğullarımın anasıyım onlara laf söyleme kızma hakkım var ben böyle düşünüyorum
ama hııı şöylede bişey var oğullarımın ezildiğini hissedersem koptuğum an olabilirrrr

kötü olmazlar canım erkekler seni kötü ederler ah ah

ama ogullarından hürmet beklersin dimi
sen kötü degilsin canım gel öpecem

Ahh ben kör asiktiiim herhaldee hic birseyde gözüm yoktuu sade mutlu olmak istediim ayy dertlendimmgece gece eskilere aklim gitti bakkk

anaaa ne dedikoducu insanlarız kız bi dökülüp saçılasımız varmış marjinin gelini sayesinde rahatladık be gerçi adrenalin tavan yaptı

karamcım gecmiş yapıyorum hızınıza yetişemiyorum walla
boş ver geçmşi sonra bakarsın gel kuduralım
iyi geceler tatlım

ben beklerimde hürmet bakalım onlar verecekmi bunca bak büyüt bakalım neler yaşıycaz
vermezlerse hürmet ben çok trip atarım
Ahh ben kör asiktiiim herhaldee hic birseyde gözüm yoktuu sade mutlu olmak istediim ayy dertlendimmgece gece eskilere aklim gitti bakkk

offf off ben de sinirlendim çokk

Iyi geceler millet
Gecmis yapmaya calistim basaramadim
Benimkiler ayakta hala
Off

Iyi geceler canimnasilsiniz keyfler nasiil?

Stress inanki bazen düsünüpp kuruyorum kuruyorum durduk yere adama catiyoruum garibimde ne oluyorr diyorrr

anaaa ne dedikoducu insanlarız kız bi dökülüp saçılasımız varmış marjinin gelini sayesinde rahatladık be gerçi adrenalin tavan yaptı
dedikodu degil objektif karakter tahlili
hahhhaaa kız biz bu sinirle kesin adamlarla kavga edicez demedi demeyin
benim bile adamı kaldırıp kavga edesim geldi
Vallah dedikodudegil kiz olanlari anlatiyoruz rahatliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…