Kimisi hers törene yeni taki isterrr tabiki banda sorarsan alinmamasindan yanayiiim ben bir gün nisanliykennn trabzon takimi cok hosumaa gidiyor dedim inanki hic bir kötü niyetim yoktu veya imada bile bulunmadim ileride kendim alirim dedimmm anammm adim gelin dügünde trabzon takimi istiyora ciktiii
ne biliyon tahlil mi yaptın
bizim yazdıklarımıza cevap vermiyorsun ama
var da çaktırmıyoz arkadan pıtpıtlıyoz kocaları
yüze karşı hoş olmuyor be
az maaş alıyorda ondan kiraya çıkamazlar kızda daha okuyor geçici olarak 1 sene felanmış annem diyorki kendi evimde yabancı hissediyorum kendimi sadece bir odayı kendime ait hissediyorum.eylülna bizimkiler tekrar takmıycak tabi ama biz takıcağız ve akrabalar bizde çok takılır bizim akrabalar düğünde bana 10 tane bilezik takmıştı bunada o kadar toplanır.
he bre biz de benim bacıya takacaz bilezik 1800 den aşagı bilezik yokaz maaş alıyorda ondan kiraya çıkamazlar kızda daha okuyor geçici olarak 1 sene felanmış annem diyorki kendi evimde yabancı hissediyorum kendimi sadece bir odayı kendime ait hissediyorum.eylülna bizimkiler tekrar takmıycak tabi ama biz takıcağız ve akrabalar bizde çok takılır bizim akrabalar düğünde bana 10 tane bilezik takmıştı bunada o kadar toplanır.
evet coştum var mı itirazınvahki ne vah annene üzüldüm kimlere kaldı kadıncağız
coştun kız neoliy
eylülcüm inan hiç gelinlik yapmadım ama bazı insanlar iyide olsan seni gelin diyip ezmeye sindirmeye çalışıyorlar herşeye raıyım ama nankörlüğü haksızlığı asla kabul etmem yani herkes aynı değil canım ya
yanii bende esime birsey oldugunda tatli dille anlatirim odaa yani zamani gelinceeee öyle hemen demem ama ailesiyle kötü olmasini asla istemem sonucta annesi babasii yani
kızlar mert uyandıda ondan böyle rötarlı yazıyorum çıkmak zorundayım görüşürüziyi geceler
ima etsen ne olurdu durumu varsa almalı yoksa da yapıcak bişey yok laf edilmesi niyeKimisi hers törene yeni taki isterrr tabiki banda sorarsan alinmamasindan yanayiiim ben bir gün nisanliykennn trabzon takimi cok hosumaa gidiyor dedim inanki hic bir kötü niyetim yoktu veya imada bile bulunmadim ileride kendim alirim dedimmm anammm adim gelin dügünde trabzon takimi istiyora ciktiii
ben karışmayan bulaşmayan veren ve sadece ve sadeceeee saygı bekleyen biri olurum heralde çünkü normaldede böyleyimkız stress biz nasıl kvalide oluruz acep kızz
kızlar kendinizi objektif olarak bir kvalide olarak düşünün bir nasıl oluyorsunuz
kötü olmazlar canım erkekler seni kötü ederler ah ahyanii bende esime birsey oldugunda tatli dille anlatirim odaa yani zamani gelinceeee öyle hemen demem ama ailesiyle kötü olmasini asla istemem sonucta annesi babasii yani
ima etsen ne olurdu durumu varsa almalı yoksa da yapıcak bişey yok laf edilmesi niye
ben karışmayan bulaşmayan veren ve sadece ve sadeceeee saygı bekleyen biri olurum heralde çünkü normaldede böyleyim
ben sadece oğullarımın anasıyım onlara laf söyleme kızma hakkım var ben böyle düşünüyorum
ama hııı şöylede bişey var oğullarımın ezildiğini hissedersem koptuğum an olabilirrrr
kötü olmazlar canım erkekler seni kötü ederler ah ah
iyi geceler tatlımkızlar mert uyandıda ondan böyle rötarlı yazıyorum çıkmak zorundayım görüşürüziyi geceler
ben beklerimde hürmet bakalım onlar verecekmi bunca bak büyüt bakalım neler yaşıycazama ogullarından hürmet beklersin dimi
sen kötü degilsin canım gel öpecem
ima etsen ne olurdu durumu varsa almalı yoksa da yapıcak bişey yok laf edilmesi niye
ben karışmayan bulaşmayan veren ve sadece ve sadeceeee saygı bekleyen biri olurum heralde çünkü normaldede böyleyim
ben sadece oğullarımın anasıyım onlara laf söyleme kızma hakkım var ben böyle düşünüyorum
ama hııı şöylede bişey var oğullarımın ezildiğini hissedersem koptuğum an olabilirrrr
kötü olmazlar canım erkekler seni kötü ederler ah ah
hahhhaaa kız biz bu sinirle kesin adamlarla kavga edicez demedi demeyinAhh ben kör asiktiiim herhaldee hic birseyde gözüm yoktuu sade mutlu olmak istediimayy dertlendimmgece gece eskilere aklim gitti bakkk
anaaa ne dedikoducu insanlarız kız bi dökülüp saçılasımız varmış marjinin gelini sayesinde rahatladık be gerçi adrenalin tavan yaptı
boş ver geçmşi sonra bakarsın gel kuduralımkaramcım gecmiş yapıyorum hızınıza yetişemiyorum walla
vermezlerse hürmet ben çok trip atarımiyi geceler tatlım
ben beklerimde hürmet bakalım onlar verecekmi bunca bak büyüt bakalım neler yaşıycaz
Ahh ben kör asiktiiim herhaldee hic birseyde gözüm yoktuu sade mutlu olmak istediimayy dertlendimmgece gece eskilere aklim gitti bakkk
Iyi geceler millet
Gecmis yapmaya calistim basaramadim
Benimkiler ayakta hala
Off
anaaa ne dedikoducu insanlarız kız bi dökülüp saçılasımız varmış marjinin gelini sayesinde rahatladık be gerçi adrenalin tavan yaptı
benim bile adamı kaldırıp kavga edesim geldihahhhaaa kız biz bu sinirle kesin adamlarla kavga edicez demedi demeyin
Vallah dedikodudegil kiz olanlari anlatiyoruz rahatliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?