- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
kız ne ayıp 23000 lira alına haee küşük müçük ama kafa çalışıyor
bana kv yüzük bile takmadı 11 sene içinde ah ah millet akıllı valla
aynen öyleaceleleri bu yüzden bencede
anlamıyon mu kızz fan fini fin fonn
kız ne yapmış olalarki bebiş felanmı diğer türlü bu kadar acele edrlermikiaynen öyleaceleleri bu yüzden bencede
annesiyle kalacaklar ya marjinin kesin huzursuzluk çıkacak gelin fenacanım sen dikkat et koz laf verme eline samimi de olma bence fazla inan senin zarar görmeni hiç istemem
sen zaten bilirsin ne yapacagını zaten arkandayım
kıyamam sana kız hakkat mi ben takarım sana kıss
he ya 23 bin bir de çalışmıyo çocuk
işte abinin ayakları yere basmıyordur canım aklı
onun için eşi ne derse ona inanır sorgusuz sualsiz o yüzden uzak dur bacım
sagol bacikıyamam sana kız hakkat mi ben takarım sana kıss
he ya 23 bin bir de çalışmıyo çocuk
işte abinin ayakları yere basmıyordur canım aklı
onun için eşi ne derse ona inanır sorgusuz sualsiz o yüzden uzak dur bacım
kız ne yapmış olalarki bebiş felanmı diğer türlü bu kadar acele edrlermiki
hem kız tarafı kızına sormuyomu bu ne acele diye alala ne günler görecez daha
annesiyle kalacaklar ya marjinin kesin huzursuzluk çıkacak gelin fena
kız çalışıyor kardeşim ailemin birikimleriyle oluyor bu düğün bieziklerini setlerini yüzüklerini bir görseniz hatta fotoğrafta biraz gözüküyor bilezikleri.o benim abim değil canım benden 1 yaş küçük 21 yaşında.
kız hem hızlı yazayım diye hem de unutkanlıktan ne yazdıgımı unutuyom kızkız çalışıyor kardeşim ailemin birikimleriyle oluyor bu düğün bieziklerini setlerini yüzüklerini bir görseniz hatta fotoğrafta biraz gözüküyor bilezikleri.o benim abim değil canım benden 1 yaş küçük 21 yaşında.
sagol bacianası kıymaz ama oğlu bana hayran bir dediğimin ikiletildiğini bilmem herşeyi bana teslim eder kocam kaynana kimmiş
sebos ne oldu kız geldin gittin kıvanç paşa rahat durmuyomu
Eetresimde belli oluyor birazzz bunlari ama dügündee taki töreni olursa tekrar takacaksiniz herhaldee yenisini almayacaksiniz
kız hem hızlı yazayım diye hem de unutkanlıktan ne yazdıgımı unutuyom kız
e çalışıyorsa niye annenlerde kalıyorlar
ohh en önemlisi de bu şekerimkocalar arkaya
benimki de öyle iyi ailesi var ama ara ara pürüz olunca hemen benim kollar sever
yok canım benimki okadar değil ailesi söz konusu olunca hele anası söz konusu olunca beni unutuyor hiç kollamadı haklı olduğumu sessiz kaldığımı ezildiğimi göre görekız hem hızlı yazayım diye hem de unutkanlıktan ne yazdıgımı unutuyom kız
e çalışıyorsa niye annenlerde kalıyorlar
ohh en önemlisi de bu şekerimkocalar arkaya
benimki de öyle iyi ailesi var ama ara ara pürüz olunca hemen benim kollar sever
ne biliyon tahlil mi yaptınyok kız hamile falan değil kızın ailesi çok promlemli annesinin ruhsal bozuklukları varmış.
Aslinda bizdede var biraz gelinlik hemen kendi tarafimiza cekmeye calisiyoruz eslerimizi ve baskasi aynisini bize yapinca hazmedemiyozzz kisir döngü gibi
kuyumcu mu bunlar almasınlar tabi
gece gece sinir küpü oldum iyi mi
yok canım benimki okadar değil ailesi söz konusu olunca hele anası söz konusu olunca beni unutuyor hiç kollamadı haklı olduğumu sessiz kaldığımı ezildiğimi göre göre
bişey olmaz onlar bğyğk yok yaşlı felan ama 10 yıl çektim 11 .yıl haydi si.....gi... dedim işine gelirse
Eetresimde belli oluyor birazzz bunlari ama dügündee taki töreni olursa tekrar takacaksiniz herhaldee yenisini almayacaksiniz
vahki ne vah annene üzüldüm kimlere kaldı kadıncağızyok kız hamile falan değil kızın ailesi çok promlemli annesinin ruhsal bozuklukları varmış.
coştun kız neoliykuyumcu mu bunlar almasınlar tabi
gece gece sinir küpü oldum iyi mi
eylülcüm inan hiç gelinlik yapmadım ama bazı insanlar iyide olsan seni gelin diyip ezmeye sindirmeye çalışıyorlar herşeye raıyım ama nankörlüğü haksızlığı asla kabul etmem yani herkes aynı değil canım yaAslinda bizdede var biraz gelinlik hemen kendi tarafimiza cekmeye calisiyoruz eslerimizi ve baskasi aynisini bize yapinca hazmedemiyozzz kisir döngü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?