2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız ne ayıp 23000 lira alına ha ee küşük müçük ama kafa çalışıyor
bana kv yüzük bile takmadı 11 sene içinde ah ah millet akıllı valla

banada evlenirken yaptılar tabi bu kadar değil ama bizimkilerde en az erkek tarafı kadar yaptı.

kız ne ayıp 23000 lira alına ha ee küşük müçük ama kafa çalışıyor
bana kv yüzük bile takmadı 11 sene içinde ah ah millet akıllı valla
kıyamam sana kız hakkat mi ben takarım sana kıss
he ya 23 bin bir de çalışmıyo çocuk
aynen öyle aceleleri bu yüzden bencede

işte abinin ayakları yere basmıyordur canım aklı
onun için eşi ne derse ona inanır sorgusuz sualsiz o yüzden uzak dur bacım

anlamıyon mu kızz fan fini fin fonn

aynen öyle aceleleri bu yüzden bencede
kız ne yapmış olalarki bebiş felanmı diğer türlü bu kadar acele edrlermiki
hem kız tarafı kızına sormuyomu bu ne acele diye alala ne günler görecez daha

canım sen dikkat et koz laf verme eline samimi de olma bence fazla inan senin zarar görmeni hiç istemem
sen zaten bilirsin ne yapacagını zaten arkandayım
annesiyle kalacaklar ya marjinin kesin huzursuzluk çıkacak gelin fena

kız çalışıyor kardeşim ailemin birikimleriyle oluyor bu düğün bieziklerini setlerini yüzüklerini bir görseniz hatta fotoğrafta biraz gözüküyor bilezikleri.o benim abim değil canım benden 1 yaş küçük 21 yaşında.

sagol baci anası kıymaz ama oğlu bana hayran bir dediğimin ikiletildiğini bilmem herşeyi bana teslim eder kocam kaynana kimmiş

hee geldin mi bacım lafıma
evet bence de inş olmaz tabi ama durum ona işaret gibi anasına yazık asıl
marjinin kapısı ayrı ama illa o da üzülür bu duruma
bence de ya büyük konuşmayayım kızım öyle kaçar gibi evlense

Eetresimde belli oluyor birazzz bunlari ama dügündee taki töreni olursa tekrar takacaksiniz herhaldee yenisini almayacaksiniz

kız hem hızlı yazayım diye hem de unutkanlıktan ne yazdıgımı unutuyom kız
e çalışıyorsa niye annenlerde kalıyorlar
sagol baci anası kıymaz ama oğlu bana hayran bir dediğimin ikiletildiğini bilmem herşeyi bana teslim eder kocam kaynana kimmiş

ohh en önemlisi de bu şekerim kocalar arkaya
benimki de öyle iyi ailesi var ama ara ara pürüz olunca hemen benim kollar sever

yok kız hamile falan değil kızın ailesi çok promlemli annesinin ruhsal bozuklukları varmış.

Aslinda bizdede var biraz gelinlik hemen kendi tarafimiza cekmeye calisiyoruz eslerimizi ve baskasi aynisini bize yapinca hazmedemiyozzz kisir döngü gibi

yok canım benimki okadar değil ailesi söz konusu olunca hele anası söz konusu olunca beni unutuyor hiç kollamadı haklı olduğumu sessiz kaldığımı ezildiğimi göre göre
bişey olmaz onlar bğyğk yok yaşlı felan ama 10 yıl çektim 11 .yıl haydi si.....gi... dedim işine gelirse

yok kız hamile falan değil kızın ailesi çok promlemli annesinin ruhsal bozuklukları varmış.
ne biliyon tahlil mi yaptın
bizim yazdıklarımıza cevap vermiyorsun ama
Aslinda bizdede var biraz gelinlik hemen kendi tarafimiza cekmeye calisiyoruz eslerimizi ve baskasi aynisini bize yapinca hazmedemiyozzz kisir döngü gibi

var da çaktırmıyoz arkadan pıtpıtlıyoz kocaları
yüze karşı hoş olmuyor be

kuyumcu mu bunlar almasınlar tabi
gece gece sinir küpü oldum iyi mi

Kimisi hers törene yeni taki isterrr tabiki banda sorarsan alinmamasindan yanayiiim ben bir gün nisanliykennn trabzon takimi cok hosumaa gidiyor dedim inanki hic bir kötü niyetim yoktu veya imada bile bulunmadim ileride kendim alirim dedimmm anammm adim gelin dügünde trabzon takimi istiyora ciktiii

kız stress biz nasıl kvalide oluruz acep kızz

kızlar kendinizi objektif olarak bir kvalide olarak düşünün bir nasıl oluyorsunuz

Eetresimde belli oluyor birazzz bunlari ama dügündee taki töreni olursa tekrar takacaksiniz herhaldee yenisini almayacaksiniz

az maaş alıyorda ondan kiraya çıkamazlar kızda daha okuyor geçici olarak 1 sene felanmış annem diyorki kendi evimde yabancı hissediyorum kendimi sadece bir odayı kendime ait hissediyorum.eylülna bizimkiler tekrar takmıycak tabi ama biz takıcağız ve akrabalar bizde çok takılır bizim akrabalar düğünde bana 10 tane bilezik takmıştı bunada o kadar toplanır.

vahki ne vah annene üzüldüm kimlere kaldı kadıncağız

kuyumcu mu bunlar almasınlar tabi
gece gece sinir küpü oldum iyi mi
coştun kız neoliy

eylülcüm inan hiç gelinlik yapmadım ama bazı insanlar iyide olsan seni gelin diyip ezmeye sindirmeye çalışıyorlar herşeye raıyım ama nankörlüğü haksızlığı asla kabul etmem yani herkes aynı değil canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…