Eki Görüntüle 669125 Eki Görüntüle 669127
Eki Görüntüle 669126 Eki Görüntüle 669128
söz verdiğim fotoğraflar oğlumun traşlı hali:)
masalahh cnm
maşallah sübhanallah Allah nazarlardan korusun
bizim bu sinsi gelin herkesin geçmişte yaşananları hatırlamasını sağlamış
karam çok iyi krakter tahlili yapıyorsun kız kızın fotoğrafını koyar koymaz anladın.
marji ben kızıma diyorumki kızım herşeyi iste çaçeron ol; biz efendi hanım hanımcık oldukta ne oldu diyorum
olan bize oldu
herkese günaydın kızlar
günaydın cnm
kız sen daha güzelsin gelinden kıskanmıştır kesin seni
evlilikler yıllar geçtikçe malesef yıpranıyorBen de ilk baslarda sesimi cikarmadim pek
Sonra baktim kendime ediyorum
Edepsizligi ele aldim sonra
En ufak seyi bile alttan almiyorum
Ama boyle de evliligim cok yiprandi
Sonuc
Olan yine bana oluyo
et kız tek taraflı kavga mı olur
sabır çekip duruyordur adam korkundan
kız karam eylüle cevap yazıcaktım ama dedim karam gerekeni söylergit kız kavga etmeyin ha
sana ve herkese günaydınHerkese günayydınn
anacım o ne fena anlamazmı şip şakbizim bu sinsi gelin herkesin geçmişte yaşananları hatırlamasını sağlamış
karam çok iyi krakter tahlili yapıyorsun kız kızın fotoğrafını koyar koymaz anladın.
evlilikler yıllar geçtikçe malesef yıpranıyor
kız anasının yanındada adamı azarlıyonmu
bilmem artık sabır çekeceğine cevap versinde yüreğim yarılmasın şiştim kız
kız karam eylüle cevap yazıcaktım ama dedim karam gerekeni söyleryanıltmadın beniiii
sana ve herkese günaydın
anacım o ne fena anlamazmı şip şak
kız uyma sen ona büyüklük sende kalsın artık bu saatten sonra kardeşinin saadetini düşünmek zorundasınbilmemki canım kıskanç birinede benziyor ama yaptığı şeyler çok ayıp.
ben dikkat etmedim resimde ona senle merte odaklandım kızhemen ben daha söylemeden anladı ama bende dikkat ettimde belli oluyor.
Çok fenaayımmmm
geldinmi kuşuuuum gecen nasıldıÇok fenaayımmmm
kız uyma sen ona büyüklük sende kalsın artık bu saatten sonra kardeşinin saadetini düşünmek zorundasın
Adamın gözüne baktım mı anlarım bacım gözünden bellibizim bu sinsi gelin herkesin geçmişte yaşananları hatırlamasını sağlamış
Bence degünaydın cnm
kız sen daha güzelsin gelinden kıskanmıştır kesin seni
ben dikkat etmedim resimde ona senle merte odaklandım kızama laflarından belli oldu ne olduğu
tabi lafın altında kalma ama ilk olulu ol bakalım bundan sonrada yapacaklarını gözlersin sonrada gerekirse merhaba merhaba o kadarcanım hani küçük cahil biri olsa haklısında aramızda bir yaş var yaşıtız sonuçta insan tolere edemiyor ama ne yapayım kardeşimin hatrına iyi davranıcam ama hala böyle devam ederse karşılığınıda alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?