2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Sebosun da 0 pozitif benim B kocamin A ne alaka anlamadim
Kan bolmus bak karam rahat ol

benimde a negatif eşimin b pozitif olabiliyor canım illa anne veya babasından alıcak diye bir şey yok babamla kardeşimin kanı 0 pozitif onlardan mı aldı acaba:44:

offf of çıldırıyorum adaya bir haller oluyor sürekli bir bağırma devamında ağlama sürekli kucakta olmak istiyor sürekli mızır mızır sırtı yer görmüyor benim çocuğum böyle değildi ne oluyor bu çocuğa yaaa bir anne cinnet geçirmiş diye bir haber alırsanız bilin ki o benim

kızlar kızı uyuttum. 20 dk ya uyanır. o uyanana kadar keyif yapayım dedim. bir kahve yaptım ve size bir bakayım dedim.
haaa bir de benim kız bir kaç gündür yan yatarak uyuyor. ya sağına ya soluna. bildiğiniz büyük insanlar gibi:)))sırt üstü kesinlikle yatmıyor. aranızda bebişi böyle uyuyn var mı??

Sakin ol laa maa mamba
Çok zor dimi huysuz bebekle ugraşmak hiç bir şeyden memnun olmuyor
Sıpalar ah ah biz 6,5 aydırr çıldırdık

Evetcanim hemen gelemedim hosbulduk bu ara gecmis yapamadim sohbet kacmasin kim ne soracaktiki hmm bi bakim olmassa

canım çok teşekkür ederim cevabın için bide fazla olmazsam bişey soracaktım benim biraz koyu çikolata oldu bitter karamelin tonları varmı koyu olmasın açık renk olsun istiyorum şöyle kumral gibi açık kahve gibi bana önereceğin bi renk tonu varmı

ayyy uyurken bile gözünnüzün önünde olsun bebişleriniz. valla kızım gözümün önünde battaniyesini çekti kapattı yüzünü:18::18:

benim kız hep öyle yatar canım bazen sırt üstü dönmüş olur uyanır yana ceviririm tekrar uyur benimkinin uyku saatleri değisiyor 2 saat uyudu yeni uyandık

benim kız sürekli böyle.bana artık normal geliyor.sırt üstü yatıp kendi kendine oynadığında tuhaf geliyor bana:))
boşuna mı 13 kilo verdim ben:))))

benim kız hep öyle yatar canım bazen sırt üstü dönmüş olur uyanır yana ceviririm tekrar uyur benimkinin uyku saatleri değisiyor 2 saat uyudu yeni uyandık

aaaaa evet benimki de sırt üstü dönmüşse uyanıyor yan çeviriyorum devam ediyor:))
uyku saatleri benimde hep değişik. zaten çok kısa uyur. umarım en kısa sürede bir uyku düzeni kurabilirim.

Sakin ol laa maa mamba
Çok zor dimi huysuz bebekle ugraşmak hiç bir şeyden memnun olmuyor
Sıpalar ah ah biz 6,5 aydırr çıldırdık

sorma canım yaaa kafayı yicem benimki hiç böyle değildi son 1 hafta çoştu dişe bağlıyorum inşallah öyledir

benim kız sürekli böyle.bana artık normal geliyor.sırt üstü yatıp kendi kendine oynadığında tuhaf geliyor bana:))
boşuna mı 13 kilo verdim ben:))))

benimki oyuncaklarıyla oynardı çok nadir kucakta olurdu sanki başına sihirli bir değnek değdi sinirli bir kız yaptı cadıyı

diş çıkarırken huy değiştirir derler zaten cnm. inşallah hemen çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…