mertinde kan grubu 0 rh pozitif gelip sana kan versin teyzesi
kan değerleri geldi aklıma bayağı düşük çıktı
haklısın canım iyi yapıyon
Sebosun da 0 pozitif benim B kocamin A ne alaka anlamadim
Kan bolmus bak karam rahat ol
Kiz sen de iyi veriyosun da gazi kavga edersek ayirmaya gelicen mi sekerim
ne demek gelirim tabi canım bende bu aralar bu moddayım herkese sarasım varda ondan
Tamam cnm sana guveniyorum bak
Sonra arkami donmsum ki marji araziolmaz di mi balim
yok yok olmam
canım mert yine altına yaptı gideyimde alayım görüşürüz
offf of çıldırıyorum adaya bir haller oluyor sürekli bir bağırma devamında ağlama sürekli kucakta olmak istiyor sürekli mızır mızır sırtı yer görmüyor benim çocuğum böyle değildi ne oluyor bu çocuğa yaaa bir anne cinnet geçirmiş diye bir haber alırsanız bilin ki o benim
Evetcanim hemen gelemedim hosbulduk bu ara gecmis yapamadim sohbet kacmasinkim ne soracaktiki hmm bi bakim olmassa
kızlar kızı uyuttum. 20 dk ya uyanır. o uyanana kadar keyif yapayım dedim. bir kahve yaptım ve size bir bakayım dedim.
haaa bir de benim kız bir kaç gündür yan yatarak uyuyor. ya sağına ya soluna. bildiğiniz büyük insanlar gibi:)))sırt üstü kesinlikle yatmıyor. aranızda bebişi böyle uyuyn var mı??
offf of çıldırıyorum adaya bir haller oluyor sürekli bir bağırma devamında ağlama sürekli kucakta olmak istiyor sürekli mızır mızır sırtı yer görmüyor benim çocuğum böyle değildi ne oluyor bu çocuğa yaaa bir anne cinnet geçirmiş diye bir haber alırsanız bilin ki o benim
benim kız hep öyle yatar canım bazen sırt üstü dönmüş olur uyanır yana ceviririm tekrar uyurbenimkinin uyku saatleri değisiyor 2 saat uyudu yeni uyandık
Sakin ol laa maa mamba
Çok zor dimi huysuz bebekle ugraşmak hiç bir şeyden memnun olmuyor
Sıpalar ah ah biz 6,5 aydırr çıldırdık
benim kız sürekli böyle.bana artık normal geliyor.sırt üstü yatıp kendi kendine oynadığında tuhaf geliyor bana:))
boşuna mı 13 kilo verdim ben:))))
sorma canım yaaa kafayı yicem benimki hiç böyle değildi son 1 hafta çoştu dişe bağlıyorum inşallah öyledir
benimki oyuncaklarıyla oynardı çok nadir kucakta olurdu sanki başına sihirli bir değnek değdi sinirli bir kız yaptı cadıyı
diş çıkarırken huy değiştirir derler zaten cnm. inşallah hemen çıkarır.
kvalideye kahve verdim efeyi sallıyr
ben de odaya geçtim az çene çalalım sizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?